icon

Ako prebieha atestácia v Trnave?

veseleocko
15. apr 2025

Ahojte,robil niekto atestaciu v Trnave? Kolko ste cakali na posudok,ako to prebiehalo? Ja som posielala v marci,cakam na posudok,ale vobec netusim,co ma caka 🙂

cottoncandy
14. júl 2025
@nelanina

@cottoncandy Ahoj. Chcela by som sa spýtať, prečo si sa rozhodla napokon pre Trnavu. Ja stále váham a neviem sa rozhodnúť, či odovzdať v TT alebo v RK. Štruktúra portfólia v RK mi príde jasnejšia a zrozumiteľnejšia, ale naozaj neviem sa rozhodnúť.

@nelanina Mne naopak zadanie prišlo zrozumiteľnejšie v Trnave, to rozhodlo.

daffodil3007
1. aug 2025

Ahojte, prosím Vás, potrebujem poradiť, lebo som v štádiu zúfalstva, a tak dobre som začala 🙈 v časti Plánovanie.....dávate svoju prípravu na hodinu alebo ju dáte ako prílohu a vy to opisujete dopodrobna? A v akom čase to píšete ( v prítomnom, budúcom, či uz minulom) ospravedlnujem sa za "zvlástne" otázky. Ďakujem krásne 😊

cottoncandy
1. aug 2025
@daffodil3007

Ahojte, prosím Vás, potrebujem poradiť, lebo som v štádiu zúfalstva, a tak dobre som začala 🙈 v časti Plánovanie.....dávate svoju prípravu na hodinu alebo ju dáte ako prílohu a vy to opisujete dopodrobna? A v akom čase to píšete ( v prítomnom, budúcom, či uz minulom) ospravedlnujem sa za "zvlástne" otázky. Ďakujem krásne 😊

@daffodil3007 Áno, dala som prípravu do prílohy a v časti Plánovanie som ju podrobnejšie opísala. Zdôvodnila som napríklad, prečo som pre danú hodinu vybrala konkrétne typy úloh, ako súviseli s mojimi cieľmi, popísala som alternatívy pre žiakov s poruchami učenia a pod. Písala som v minulom čase.

daffodil3007
1. aug 2025
@cottoncandy

@daffodil3007 Áno, dala som prípravu do prílohy a v časti Plánovanie som ju podrobnejšie opísala. Zdôvodnila som napríklad, prečo som pre danú hodinu vybrala konkrétne typy úloh, ako súviseli s mojimi cieľmi, popísala som alternatívy pre žiakov s poruchami učenia a pod. Písala som v minulom čase.

@cottoncandy super, ďakujem krásne za odpoveď!

lenkasop
2. aug 2025

Ahojte ako prebiehala obhajoba v TT? Idem 8.8.

daffodil3007
2. aug 2025
@cottoncandy

@cottoncandy prosím, ešte mám otázočku. V časti Realizácia opisujem presne ako to prebiehalo, aj keď s možnými odchýlkami od plánu, ale neriešim hodnotenie jednotlivých aktivít? A do Hodnotenia dám môj pohľad na aktivitu? Už sa viac pýtať nebudem, len mi to príde stále dookola to isté viacmenej. 🙃🙏

dadalala
3. aug 2025
@lenkasop

@lenkasop obhajoba bola velmi fajn.Najprv smepredstavili svoju profesijnu cestu. Potom nasledovala obhajoba-precital sa posudok a potom som rozpravala. Vytkli mi len jednu vec, tak to netrvalo nejak dlho. No a potom sme diskutovali. Boli velmi mili. Som velmi rada, ze som sla obhajovat do Trnavy. Drzim palce.

cottoncandy
4. aug 2025
@daffodil3007

@cottoncandy prosím, ešte mám otázočku. V časti Realizácia opisujem presne ako to prebiehalo, aj keď s možnými odchýlkami od plánu, ale neriešim hodnotenie jednotlivých aktivít? A do Hodnotenia dám môj pohľad na aktivitu? Už sa viac pýtať nebudem, len mi to príde stále dookola to isté viacmenej. 🙃🙏

@daffodil3007 áno, presne tak

veseleocko
autor
4. aug 2025
@lenkasop

@lenkasop kedysi posielala portfolio?

vlucifuk
4. aug 2025

Dievčatá, tu sa pripnem, tiež sa na to chystám a rozhodujem sa medzi TT a RK. RK mám bližšie, ale...Som len na začiatku...

veseleocko
autor
4. aug 2025
@vlucifuk

Dievčatá, tu sa pripnem, tiež sa na to chystám a rozhodujem sa medzi TT a RK. RK mám bližšie, ale...Som len na začiatku...

@vlucifuk jednoznacne Trnava,ja som z Kosic a sla som tam 🙂

lenkasop
5. aug 2025
@dadalala

@lenkasop obhajoba bola velmi fajn.Najprv smepredstavili svoju profesijnu cestu. Potom nasledovala obhajoba-precital sa posudok a potom som rozpravala. Vytkli mi len jednu vec, tak to netrvalo nejak dlho. No a potom sme diskutovali. Boli velmi mili. Som velmi rada, ze som sla obhajovat do Trnavy. Drzim palce.

@dadalala ďakujem za informáciu, chcem sa opýtať, či si prezentovala svoju prácu ako ppt?

lenkasop
5. aug 2025
@veseleocko

@lenkasop kedysi posielala portfolio?

@veseleocko tuším 29.4. napísali email, že majú toho veľa, že aj cez prázdniny budú obhajoby, napísala som im na ten email minulý týždeň,že mám záujem o obhajobu aj cez prázdniny a hneď v piatok 1.8 mi call, že mám termín 8.8

dadalala
5. aug 2025
@lenkasop

@dadalala ďakujem za informáciu, chcem sa opýtať, či si prezentovala svoju prácu ako ppt?

@lenkasop nie, nemuseli sme. A ani nikto z obhajujucich nemal ppt prezentaciu.

lenkasop
6. aug 2025
@dadalala

@dadalala čiže ste pozreli len vaše portfólio, prečítali posudok a odpovedali na otázky z posudku

lenkasop
6. aug 2025
@dadalala

@dadalala ako dlho ste boli pred komisiou

veseleocko
autor
6. aug 2025
@lenkasop

@lenkasop pred komisiou 15min. Predstavenie sa-strucne som povedala som prof.rast. potom oponent precital cely posudok a 3.cast bola odpovede nanotazky v posudku. Su skveli, priatelski, nemate sa coho bat 😊

adusinka
7. aug 2025
@veseleocko

@lenkasop pred komisiou 15min. Predstavenie sa-strucne som povedala som prof.rast. potom oponent precital cely posudok a 3.cast bola odpovede nanotazky v posudku. Su skveli, priatelski, nemate sa coho bat 😊

@veseleocko ahoj, ako dlho trvala obhajoba, tiež ma to čaká, vôbec netuším ako sa mám pripraviť

nini29
8. aug 2025

Dievčatá môžem sa spýtať odkiaľ ste čerpali info k 1.atestácii-čo Vám k písaniu pomohlo..Už dlhšiu dobu zvažujem TT. Ďakujem za Vaše tipy a postrehy.

dadalala
8. aug 2025
@lenkasop

@lenkasop asi 15 minut

dadalala
8. aug 2025
@nini29

Dievčatá môžem sa spýtať odkiaľ ste čerpali info k 1.atestácii-čo Vám k písaniu pomohlo..Už dlhšiu dobu zvažujem TT. Ďakujem za Vaše tipy a postrehy.

@nini29 ja som absolvovala kurz u lucie cmarovej. Je expertka na atestacne portfolia. Mne to pomohlo. Najdete ju lahko bud na fb alebo instrsgrame. Robi kurzy, kde vas pripravi a napisete si portfolio. No a este pres kurzom u nej som absolovala jedno vzdelavanie k tvorbe portfolia cez NIVAM.

nini29
9. aug 2025
@dadalala

@nini29 ja som absolvovala kurz u lucie cmarovej. Je expertka na atestacne portfolia. Mne to pomohlo. Najdete ju lahko bud na fb alebo instrsgrame. Robi kurzy, kde vas pripravi a napisete si portfolio. No a este pres kurzom u nej som absolovala jedno vzdelavanie k tvorbe portfolia cez NIVAM.

@dadalala ďakujem za tip😊

divkanakosteti
7. nov 2025
@cottoncandy

@daffodil3007 Ja som pôvodne chystala prácu do Ružomberka, napokon som to zmenila, upravila ju a poslala do Trnavy. Má cca 90 strán aj s prílohami. Viem, asi je to priveľa.

@cottoncandy dobry den. mozem sa spytat preco nie ruzomber ale nakoniec trnava? zvazujem ruzomberok...c vas odradilo? A tych 90 mate uz vsetko komplet...aj prilohy? Dakujem pekne

cottoncandy
11. nov 2025
@divkanakosteti

@cottoncandy dobry den. mozem sa spytat preco nie ruzomber ale nakoniec trnava? zvazujem ruzomberok...c vas odradilo? A tych 90 mate uz vsetko komplet...aj prilohy? Dakujem pekne

@divkanakosteti Kriteria v TT boli o dost jednoduchsie, len praca, ziadna skuska z teorie. 90 stran aj s prilohami.

keira
14. nov 2025
@veseleocko

@vlucifuk jednoznacne Trnava,ja som z Kosic a sla som tam 🙂

@veseleocko preco

keira
14. nov 2025
@daffodil3007

Ahojte, prosím Vás, nezachytili ste niekde nejakú informáciu o tom, že od septembra má Trnava meniť podmienky k portfóliu? Že by malo byť povinné mať absolvovaní inovačné vzdelávanie? (Ja som bola 5r na materskej, všetko mi prepadlo :( ) ďakujem a držím všetkým palce;) Ja som sa ešte len pustila k písaniu.

@daffodil3007 mas nieco nove?

daffodil3007
21. nov 2025
@keira

@daffodil3007 mas nieco nove?

@keira Už som odovzdala, inovačné si robím teraz, také jednoduché, rýchle a môžem predložiť potvrdenie o absolvovaní na obhajobe, tak čakám🙂

jajalka
22. nov 2025

Dobrý deň, má dal by mi niekto prosím 2. atestáciu k nahliadnutiu, píšem pre 1. stupeň
? Idem do Trnavy. Ďakujem

keira
23. nov 2025
@nini29

@nini29 a ideš cez nivam alebo univerzitu?

jmjm4
24. nov 2025

Dobrý deň. Prosím vás o pomoc s 2. atestáciou pre Trnavskú univerzitu. vedel by mi niekto poradiť ako ju správne napísať? alebo by bol niekto ochotný mi dať nahliadnuť do svojej 2. atestácii z Trnavy? Vopred ďakujem.