Kúpa bytu na Coburgovej v Trnave
Dobrý deň, rada by som sa spýtala domácich, ako vidia kúpu bytu na Coburgovej. S manželom to zvažujeme, no je nám jasné, akú má táto lokalita povesť. Majiteľka bytu nám však vravela, že mesto má s touto časťou veľké plány a problémových obyvateľov presťahovali do Farárskeho. Ako je to podľa vás? Kupovali by ste v tejto časti byt? 🙂
Tam by som byvat veru nesla ano su rodiny ktore tam ziju cely zivot a su zvyknuti ale radsej dajte o par tisic viac a smer druzba prednadrazie hliny
Ja osobne by som tam nešla.
Áno, zmenilo sa to tam, ale stále je to pre mňa taká časť tt do ktorej by som bývať nešla.
Nesla by som, hladaj na druzbe, prednadrazie
urcite nie,pozeraj zatvor,hliny,druzba ci prednadrazie
@siatkarka cez Coburgovu chodím takmer každý deň do starej TAZky a je rozdiel medzi pravou a ľavou stranou. Smerom z TT do TAZ ľavá strana je úplne v pohode, koniec pravej strany je vidno zopár bytoviek so spoluobčanmi ale ja osobne som tam žiadny konflikt nevidela ani nepočula roky rokúce. Ja určite by som to nezmietla hneď zo stola, je to takmer centrum TT.
Moja kamaratka tam byva s rodinou 8 rokov.Maju male deti a nemaju ziadny problem.Byva tam vela bielych,slusnych rodin.Nemaju ziadny problem,chvalia si,ze maju viac kludu a viac miesta ako na Hospodarskej odkial sa stahovali.Najlepsie sa popytat ludi,ktori tam byvaju.Je tam vela mladych rodin.
@siatkarka nie je jedno kde. Na začiatku ulice sú pekné bytovky s velkymi bytmi, tam sa už teraz nikto sociálne slabší bez roboty k bytu nedostane. Bývajú tam slušní ľudia a je to tam pekné. Ale čím ďalej do ulice ideš, tým viac je tam ešte zbytkov z toho, co tam bývalo niekdy všade... Ale myslím, že až tam ani žiadne byty na predaj nie sú, je tam ubytovňa a firmy a asi 2 také pochybné baraky, kde bývaju všelijaké individuá. Neviem ci tie baraky patria mestu alebo kto to má vo vlastníctve.
ahoj, byvam tu uz 8,5 roka s priatelom a problem s domorodcami nemame a ak kedysi davno bol, tak stacilo zavolat policiu, je tu klud, zahrada, mlade rodiny a coburg., sa ma davat dokopy su snou velke plany a to je pravda
@siatkarka nie je jedno kde. Na začiatku ulice sú pekné bytovky s velkymi bytmi, tam sa už teraz nikto sociálne slabší bez roboty k bytu nedostane. Bývajú tam slušní ľudia a je to tam pekné. Ale čím ďalej do ulice ideš, tým viac je tam ešte zbytkov z toho, co tam bývalo niekdy všade... Ale myslím, že až tam ani žiadne byty na predaj nie sú, je tam ubytovňa a firmy a asi 2 také pochybné baraky, kde bývaju všelijaké individuá. Neviem ci tie baraky patria mestu alebo kto to má vo vlastníctve.
@nikpa ty si normalna?!?!?! ak nevies, tak sa ktomu nevyjadruj😤, byvam tam a dokonca uplne vzadu pri kulturaku😤 a okrem ubytovni 27,ktoru ak nezaplatia, takich vystahuju, su tu uz len normalny a nie cim dalej, tak pochybny, to co ma znamenat a je tu klud, zahrada a klud☝️
Ja by som tam bývať nešla, pre mňa je to priemyselná zóna a ak sa predá kulturák(je v predaji) čo má kapacitu 2000 osôb tak tam bude riadne veselo a človek s tým nič neurobí..
@nikpa ty si normalna?!?!?! ak nevies, tak sa ktomu nevyjadruj😤, byvam tam a dokonca uplne vzadu pri kulturaku😤 a okrem ubytovni 27,ktoru ak nezaplatia, takich vystahuju, su tu uz len normalny a nie cim dalej, tak pochybny, to co ma znamenat a je tu klud, zahrada a klud☝️
@mayda no podľa tvojej reakcie si aj ty jedna z tých domorodcov 😅 aj tí, čo platia tú spomínanú ubytovňu sú prípady na bývanie na samote a nie medzi slušným ľuďmi. Takže pre mňa kľudné bývanie vyzerá inak ale keď ti tam je medzi nimi a v takom prostredí dobre, je to v poriadku. Pekný deň.

@siatkarka no tak vieš, majiteľka chce predať. V tejto lokalite som bola naposledy pred 10-timi rokmi. Mesto ju chce určite zrevitalizovať, ale najlepšie sa asi v tejto lokalite prejsť a stráviť tam pár hodín. Ktovie ako to dopadne na Farárskom, tam ich tiež nikto nechce.
https://www.trnavskyhlas.sk/c/39032-trnava-opat...