icon

Odporučte hematológa v Trnave

31. dec 2020

odporucte prosim hematologa v trnave
dakujem

Strana
z2
autor
22. feb 2021

@martinaju mne doktorka vravela ze vsetko sa posiela do Ba

autor
22. feb 2021

@martinaju co vlastne v TT vysetruju?

martinaju
22. feb 2021

Lepive dosticky sa vysetruju len niekde ale v tt urcite nie to posielajú keď tak. A v tt sa vysetruju mutacie a neviem co vsetko ja si to nepamätam bolo to dávno.

autor
13. júl 2021

baby, ked mam dojst rano na krv a pockat na vysledky... to tam? ci mozem ist domov? kolko cca sa caka?

martinaju
13. júl 2021

Ja čakám vždy hodinku hodinku a pol na vysledky ale tak ja tam chodím už ako na klavír. Ale ked som bola prvy krat niektoré výsledky boli neskôr. Vždy sa idem niekam najesť, na kávu, po obchodoch a po tej cca hodinke sa vrátim a sadnem si už pri ordinaciu kde je doktorka. Je tam dusno a v tom rúšku ešte horšie takže ja tam neostávam.

autor
13. júl 2021

@martinaju dakujem velmi pekne za info, moc mi to pomohlo... ja som bola zaciatkom roka, nic mi nenasli len miernr zvyseny faktor 8, co bolo zevraj kvoli missed abortu a naslednym liekom co mi davali... teraz idem na kontrolu
nevies ci mozem rano ciernu kavu slabucku? sestricka vravela ze nic mastne, suvhe pecivo

martinaju
13. júl 2021

Ja ked som chodila neskôr ako hned rano tak som pila normalne kavu aj som sa najedla. Teraz ma dava stale rano takže jem až potom ale určite môžeš mna sa ani nepýtali vtedy či som niečo take pila/jedla a ani vysledky to neobplyvnilo keďže ich mam cca stale rovnake.

alika_
2. nov 2021

@len_nig treba priniesť aj celú zdravotnú dokumentáciu (kartu od obvodnej lekárky)? Lebo mne povedali, že celú zdravotnú dokumentáciu. Tak teraz neviem....

len_nig
2. nov 2021

@alika_ áno treba 😊

alika_
9. nov 2021

@len_nig ďakujem 🙂

Strana
z2