Pomôžte mi identifikovať ženu podľa fotografií bytu
Ahojte, V utorok som spoznal v Trnave v bare s jednu babu, Myslim ze sa volala na M, Mia, Maja , Maria, Miriam alebo Miroslava.. meno si nepamatam. volal som ju laska. Ale dnes ako som sa uz doma prebudil, som zistil ze neviem jej meno ani kontakt, Nehovori vam nieco toto miesto podla fotiek? Blaznivych fotiek mam plny mobil, ktore sme za asi 2dni nafotili, ale netusim kto ona je. Pomozete? Bola ozaj uzasna.. prilozim aj fotografie z bytu.
Volá sa Miriama Krátka.
Volá sa Miriama Krátka.
@zojazoja jeeeej asi ano. dakujem. podla coho si ju poznala?
😀😀😀 Adresu nevieš? 😀
vy dvaja ste sa tu zisli, jeden zverejnuje fotky sukromia, druhy este aj meno
@viestta trochu som to nepochopila o co tu ide, chlapom da randoom fotky z nejakeho bytu a hned prva vie meno zeny co tam byva 😄
😀😀😀 Adresu nevieš? 😀
@anonym_281cb1 no bol to divoky ulet, stale neviem riadne aky je den. Nie este kde som bol.
Zachvilu budeme hladat chlapov podla fotky 🍆
@anonym_281cb1 no bol to divoky ulet, stale neviem riadne aky je den. Nie este kde som bol.
@anonym_autor nie su na fotke deti? Ci ste sa nahanali po detskej izbe?
akoze...to je strasne takto zverejnovat sukromie nejakej zeny. nemyslite? a pride mi to neskutocne odveci sa tu na take nieco pytat. 🙈
😄🍿🥤🥤
Btw bud su fotky stiahnuté z netu, fb alebo pod, alebo je co píšeš pravda a teda si si fotil byt a deti niekoho cudzieho. Ťažko povedať co je reálne horšie. Amber alert moron ⚠️ 🤦🏽♀️
@viestta ako si si mohla vsimnut ona bola vzdy vyrezana. Kedze mam zaujem ju navstivit opat.
Viete o čo tu ide? Som iba ja mimo? Alebo autor.
Či lepšie povedané niekto sa zábava a trolluje?
Btw bud su fotky stiahnuté z netu, fb alebo pod, alebo je co píšeš pravda a teda si si fotil byt a deti niekoho cudzieho. Ťažko povedať co je reálne horšie. Amber alert moron ⚠️ 🤦🏽♀️
@haley7897 velmi premyslas. Ide vikend. Odpocivaj.
@anonym_autor musel si byt riadne zrubany ked ta nakladala do taxika pri odchode, ze ani nevies kde si bol. Vsak?
@viestta horsie ze moje auto je pred domom, cize taxikom to asi nebolo.