icon

Skúsenosti s Belleza a Euroclinic

29. mar 2022

Ahojte, máte niektorá osobnú skúsenosť ? V podstate asi celkovo od prístupu až po kvalitu práce. Ide mi konkrétne o odstránenie tetovania, ktoré majú obe v ponuke ale bohužiaľ,nemajú žiadnu fotku pred a po ani konkrétnu recenziu. Tak či náhodou sa nenájde medzi vami niekto, kto tam bol resp pozná niekoho kto tam bol.... Alebo niekde inde v TT + okolie a bol spokojný.
Ďakujem 🙂

domka1205
Autor odpoveď zmazal
len_nig
10. jan 2026

Ahoj, bola si nakoniec na odstránení v niektorej z klinik? Ďakujem za skúsenosť

autor
Včera o 12:43
@len_nig

Ahoj, bola si nakoniec na odstránení v niektorej z klinik? Ďakujem za skúsenosť

@len_nig nebolo to pre mňa ale priateľa. Nakoniec bol ale v úplne inom štúdiu... 2-3x v AK esthetic - neodporúčam, ani mu to o kus nevybledlo a celé tetovanie ostalo také ,,zrohovatelné" - dodržiaval odstup medzi sedeniami aj pokyny pani majitelky. Potom som našla v nejakej diskusii na fb, že aj Špendlo v štúdiu Painapple odstraňuje tak som ho oslovila a bol u neho 2x (viac už nestihol, lebo sme sa sťahovali z TT).. no a on teda skonštatoval, že to má celé zničené, prepálené (z toho prvého štúdia, preto to aj neodporúčam) a skrz toho sa mu to tak dôkladne ,,dočista" už nedá odstrániť ... Ale má to aspoň bledšie na prípadné pretetovanie.
Takže som moc neporadila konkrétne s bellezou a euroclinic..

len_nig
Včera o 13:56
@anonym_autor

@len_nig nebolo to pre mňa ale priateľa. Nakoniec bol ale v úplne inom štúdiu... 2-3x v AK esthetic - neodporúčam, ani mu to o kus nevybledlo a celé tetovanie ostalo také ,,zrohovatelné" - dodržiaval odstup medzi sedeniami aj pokyny pani majitelky. Potom som našla v nejakej diskusii na fb, že aj Špendlo v štúdiu Painapple odstraňuje tak som ho oslovila a bol u neho 2x (viac už nestihol, lebo sme sa sťahovali z TT).. no a on teda skonštatoval, že to má celé zničené, prepálené (z toho prvého štúdia, preto to aj neodporúčam) a skrz toho sa mu to tak dôkladne ,,dočista" už nedá odstrániť ... Ale má to aspoň bledšie na prípadné pretetovanie.
Takže som moc neporadila konkrétne s bellezou a euroclinic..

@anonym_autor ja som u tej pani bola tiež 2x a absolútne bez výsledku .....