icon

Trnavská fakulta práva: Rozvrh a skúsenosti v prvom ročníku

pau_lina
21. sep 2026

Ahojte 😊 Chcela by som sa opýtať niekoho kto študuje alebo študoval na tejto fakulte, ako približne vyzerá rozvrh v 1. ročníku. Zaujímalo by ma v akých časoch býva škola a či sú prednášky aj skoro ráno alebo až do večera. Pýtam sa lebo som z Bratislavy tak či sa mi oplatí dochádzať alebo skôr rozmýšľať nad externou formou... ( viem že je v BA aj UK)

Budem vďačná za každú skúsenosť alebo radu❤️

anonym_4d7a12
Včera o 03:28

preco sa neopytas na studijnom?

1sally12
Včera o 03:31
@anonym_4d7a12

preco sa neopytas na studijnom?

@anonym_4d7a12 ty si myslíš že jej aj odpíšu keď nie je ich študentkou?

baboobchod
Včera o 05:03

https://pf.truni.sk/rozvrh-hodin

Páči sa, všetko je na webe 😬

anonym_570f77
Včera o 08:34

@pau_lina ked uz toto sa musis pytat na modrom koni a nevies hladat na webe, este to musi niekto urobit za teba😵‍💫

pau_lina
autor
Včera o 08:45
@anonym_570f77

@pau_lina ked uz toto sa musis pytat na modrom koni a nevies hladat na webe, este to musi niekto urobit za teba😵‍💫

@anonym_570f77 Slušne som sa opýtala, pretože som chcela SKÚSENOSTI študentov. Mohli ste diskusiu preskočiť ak Vás to nejako rozhodilo🙂

pau_lina
autor
Včera o 08:46
@baboobchod

https://pf.truni.sk/rozvrh-hodin

Páči sa, všetko je na webe 😬

@baboobchod Ďakujem veľmi pekne, nevedela som sa k tomu dokopať🙂

anonym_a97588
Včera o 08:49
@pau_lina

@anonym_570f77 Slušne som sa opýtala, pretože som chcela SKÚSENOSTI študentov. Mohli ste diskusiu preskočiť ak Vás to nejako rozhodilo🙂

@pau_lina ale tu si na mamičkovskej stránke a nie stránke študentskej. Keď som toto nevieš dohľadať na internete, ako chceš študovať vysokú školu ?

lucylaw
Včera o 09:49

No ak ti to pomôže,ja som na tej škole promovala v roku 2009,tiež som z BA a dochádzala som,študovala som denne. V prvom ročníku čo si pamätám,tak napríklad v piatok som mala voľno,ale zase stredu sme mali takú,že sme ráno začínali pred ôsmou a končili sme večer,pomedzi to sme mali nejaké okná..Ale už sú to roky,takže sa to mohlo zmeniť,každopádne to dochádzanie sa dá v pohode zvládnuť,škola je kúsok od stanice,vlaková je hneď vedľa autobusovej,vždy nám išlo niečo v rozumnom čase domov 🙂 ja na tie roky rada spomínam a nemenila by som,nechcela by som študovať externe 🙂

anonym_98df97
Včera o 14:53

@pau_lina Dochádzať z BA do TT je okolo 30 minút vlakom XD. To aj keby si dochádzala každý deň, tak by sa ti to oplatilo... Preboha, veď na základnú školu dochádzajú niektoré deti dlhšie. Extrém heh. Ak si lenivá dochádzať pol hodinu, nechoď ani na vysokú, ser na to.