Trnavská pôrodnica

slavka308
9. nov 2023

Ahojte baby..ktore ste rodili v TT ako to tam prebieha? Od prijmu az po odchod domov? Dietatko moze byt potom s vami na izbe? Aj vam sestricky ukazu ako ho treba kupat atd.? Plus zasadna vec pre mna, nevadi ze pridem len porodit? Planujem chodit do poradne k svojmu gynekologovi do konca, ktory je inde.

simona92101
9. nov 2023

@slavka308 ja som rodila min.rok a bola som spokojna.manzel bol cely cas somnou,dopriali nam krasny bonding,a v podstate som mala dcerku ihned na izbe po vysetreniach.mala som nadstandard izbu,a za mna to je velke plus,hlavne kvoli sprche a wc.inak su spolocne na chodbe.kupe sa vecer,a ukazu co a ako.kozmetiku,osusku pre babatko,aj vecicky si treba priniest svoje.
Niesom si ista,ci na posledne poradne nebude nutne uz chodit k nim do nemocnice.aj poucenie o epi treba mat absolvovane,inak vam ju nepodaju.

len_nig
9. nov 2023

Ahoj, ja som tam rodila torty na FB je aj skupina pôrodnica TT baby tam píšu skúsenosti 😊 bábo je s tebou na izbe, sestričky ochotne ukázali kúpanie viackrát ja som bola veľmi spokojná 😊 rodiť môžeš kde chceš, ale ak chces epi treba sa cez stránku FNTT objednať na poučenie inak ti ju nedajú.

zenulkaaa
11. nov 2023

No ja prave dnes odtialto odchadzam. Rodila som sice sekciou, a babatko dostala k sebe az na druhy den, ale to je normalne, kedze by som sa inak o neho nedokazala skor postarat. Ak rodis normalne tak si hned s babatkom. Ak nie su komplikacie.
Ale mozem ti tuto porodnicu len a len odporucit. Tiez mam lekara inde, a nikto to absolutne neriesil.
Od zaciatku ako ma prijali, vsetko prebehlo bez problemov, vsetko mi bolo vysvetlene, a cely personal bol mily, ochotny, vsetko proste super. Aj strava fajn, sice jednoducha nemocnicna, ale jedlá.
Kupanie ukazali, prebalovanie, osetrovanie pupceka, dokonca bola tu fyzioterapeutka, ktora vysvetlila starostlivost o jazvy, ci bruska po tehotenstve. K dispozicii aj laktacna poradkyna, chodia sa za tebou aj pytat na izbu, ci nieco netreba. Akoze za mna 100bodov. Dokonca nadstandardnu izbu sa mi podarilo ziskat, takze ak mas tiez zaujem, tak nahlasit hned pri prijme a zapisu ta do poradovnika.
Ozaj odporucam.

zenulkaaa
11. nov 2023

@simona92101 ano to je ale vsade tak, na posledne poradne treba chodit do nemocnice kde budes rodit. Ja som bola 2 krat pred porodom.

@slavka308 Asi ti sam tvoj gynekolog odporuci chodit mesiac pred terminom do nemocnice kde planujes rodit, to je vsade tak, co viem. Oni si ta potrebuju zaznamenat, prezriet a prekonzultovat porod atd.

johana114
13. nov 2023

@zenulkaaa prosim ta a stale je to tak, ze po sekcii 24h lezis uplne rovno? Dakujem

zenulkaaa
13. nov 2023

@johana114 no neviem ako to je pri celkovej anesteze, ja som mala iba spinalnu, a to treba lezat iba 12 hod na chrbate. Aj to je dost, ale treba.

johana114
13. nov 2023

@zenulkaaa tak to je fajn, ja som 2021 lezala po spinale 24h 🤷‍♀️ aj suseda, tak neviem.

pauli222
15. nov 2023

Ja som rodila tento rok, celková anestézia a malý bol vonku 19:37 a ráno mi sestra kázala postaviť sa na nohy a ísť sa umyť, poobede nás doslova vyhodili a ešte som si kufor musela ťahať sama, čo sanitárke sa nechcelo ísť ma 2x pre nás, takže šup a makať..ale prvú noc bol malý sám, kedze som bola neprebudena a na druhu noc nám deti ešte postrazili, nech sa zotavime..

00kvetinka00
24. nov 2023

Tak ja som mala cisársky 4r dozadu ..... postavili ma večer po 11h (malú mi nosili hna 30minut cca a potom ma nechali oddichnut ... dali ju pekne vedľa mňa do postele). Večer ma postavili a šla som sa okúpať a keďže som bola ako rybka a obsahovala hneď aj druhé deti tak mi malú aj nechali hneď s tým ze keby treba im ju môžem dat/ alebo pomôžu čiže aj pri cisárskom nemusí žena byť veľmi dlho odlúčenia.
Ak sa vládze starať nemajú problém