icon

Nakupujete v Actione? Stojí to za to?

Dnes o 08:34

Ahojte, nakupujete často v Actione? Cez týždeň som tam bola asi po pol roku a pripadala som si ako v Lidli. 😀 Ľudí tam bolo pomerne dosť – asi už cítiť prichádzajúce vianočné nákupy alebo neviem, ale reálne tam tiež tak vo veľkom nakupujete?
Napríklad ja to celkom nechápem. Mám doma kopec drobností a dekorácií, ale neviem si predstaviť stále kupovať niečo ďalšie... Na mňa to pôsobí tak, že ľudia vidia, aké je to všetko lacné, sú z toho happy, ale nakúpia si toho celkom dosť a pri pokladni z toho potom vznikne aj celkom pekná suma na zaplatenie. 😀
Nehejtujem len ma to ozaj zaujíma. 🙂

Strana
z3
struhanka
•
Dnes o 08:40

@anonym_autor Bola som tam raz. Kúpila som 2 svetlá na senzor na WC a do kúpeľne (nechcelo sa mi čakať, kým príde objednávka z netu) a vysoké sviečky. Nechystám sa tam nakupovať pravidelne.

anonym_808367
•
Dnes o 08:41

U nás ani neni 😂

anonym_00bc7d
•
Dnes o 08:42

Vianocne a ani ine dekoracie som nekupila roky, hadam len LED sviecky predvlani aj to neviem kde. V Action som bola par krat, ale mna tam nic nezaujalo

anonym_eeded4
•
Dnes o 08:43

Chodim tam nakupovat cistiace prostriedky, sacky do kosa, papier na pecenie a ked sa mi pokazi, tak nieco do kuchyne. Obcas kabel na telefon, nieco do skoly, zopar sladkosti, tortily...
Vlastne, je tam dost dobrych a lacnych zalezitosti. Vsetko na jednom mieste.

anonym_bd49b1
•
Dnes o 08:45

U nás v meste máme ich predajňu viac ako 2 roky, ale ešte som v nej nebola

sweet20
•
Dnes o 08:55

Ja bud v action alebo kik, alebo tedi kupujem skor kancelarske veci. Minule som z actionu kupila skartovacku aj rozne obaly atd

slavomira236
•
Dnes o 09:06

U nas nieje...

marsmykkok
•
Dnes o 09:08

Nakupujem občas-raz alebo dvakrát mesačne, ale nerobím veľké tržby, nechávam tam do 10 eur. Od leta som tam napríklad kúpila záves proti hmyzu na dvere-ten je oveľa kvalitnejší ako napríklad z Tedi, potom do auta tie hubky na čistenie mám rada, 2 bavlnené obliečky na veľký vankúš lebo mám 2 vankúše a ťažko ich zohnať, 2 krát puzzle 1000 kusové za 3 eurá ktoré sú za tú cenu veľmi fajn a mäkké utierky na riad, celkovo utierky na riad tam kupujem rada ale nie najlacnejšie, tie drahšie a sú veľmi fajn. Naposledy som brala gombíkové batérie Varta za 5 kusov 2,39 top cena, batérie tam kupujem rada ale len tie značkové lebo sú za super cenu a zobrala som sprcháč Umbro na vyskúšanie lebo ten som nikde ešte nevidela.

anonym_34c5c6
•
Dnes o 09:11

Bola som tam párkrát. Nejaké kancelárske potreby a pre dovolenkou som kúpila krem na opalovanie. V DMke bola FP 20 Nivea 200 ml za 13e, v Actione 250 ml za 5,80e, to už je naozaj rozdiel, hlavne ak ich potrebuješ niekoľko. Nemajú len dekorácie do bytu.

anonym_b1c549
•
Dnes o 09:14

Je to taky ukaz tento obchod pre mna. Zo zaciatku som bola extremne odmietava, u nas v meste je vedla seba Kik, Pepco, Tedi, Sinsay a potom tento pribudol - same obchody stylu brakarne, co sa tyka sortimentu.

ale tak ako vsade, nic nie je cierno-biele, vsade sa da najst brak aj kvalitnejsia vec. z Kik mam kufor uz viac ako desat rokov a bol vyrobeny v Nemecku a je super za nizku sumu.

V action je to zmeska aj znackovych aj neznackovych veci, ja som si tam par veci kupila, ktore by som si kupila aj niekde inde, tu ich mali podobne za lepsiu cenu.
cize nejdem tam s umyslom kupit nieco len tak a toboz nie dake sezonne dekoracie, to uz roky nekupujem, takyto nakup z pleziru sa uz roky snazim nerobit.

ale kupila som si tam napriklad deo gulicky DOVE, tu kupujem pravidelne za asi 4 eura, tu ju maju za 2 eura, je uplne rovnaka, porovnavala som to dlhsie a neviem preco stoji polku, ale skratka kupim si tu za 2.
nekupujem tam cistiace, ani jedlo.

takze tak

moonlight1210
•
Dnes o 09:23

Kupujem tam obcas skladovacie plastove krabice. Tieto velke, co maju teraz, su super. Este pojdem dokupit.

anonym_72408d
•
Dnes o 09:41

kupujem tam pravidelne hrozienka v mliecnej cokolade, kesu solene s medom a moju zavislost makadamiove orechy v mliecnej coko 🙂 mam odtial aj nejake blbosti, ale to len zopar.. ci to kupim v tedi, pepcu, kiku alebo actione je jedno

thereisabear
•
Dnes o 09:41

Nikdy som tam nebola. Nemám rada lapače prachu a pod., žiadne dekorácie už roky nekupujem.

anonym_46ff8b
•
Dnes o 09:49

U nás na sídlisku je asi 3 roky. Kúpila som tam raz podložku a loptičku pre psa
Iné nič. Ani sa tam nechystám

anonym_f474fd
•
Dnes o 09:54

Nakupujem tam toaletný papier, ten za 3 eur a dačo, za mňa super. Plus gumené rukavice, sáčky do koša, termo prádlo som si tam kúpila v zime a jeden poťah na posteľ v krásnej púdrovo rúžovej farbe. Na Vianoce LED svetielka. Naopak bola som sklamaná z elektroniky a z lepiacej pásky. Jedlo odtiaľ nekupujem, ešte občas baterky.

anonym_86cece
•
Dnes o 09:56

Ja dekoracie nekupujem, ale zaujali ma tie spominane sacky do kosa, je tam nejaka super cena?
Lebo doteraz som tento obchod obchadzala, ked som tam vosla, nic ma tam nikdy nezaujalo.
Dajte este tipy, co je tam fajn.

anonym_f474fd
•
Dnes o 10:01
@anonym_86cece

Ja dekoracie nekupujem, ale zaujali ma tie spominane sacky do kosa, je tam nejaka super cena?
Lebo doteraz som tento obchod obchadzala, ked som tam vosla, nic ma tam nikdy nezaujalo.
Dajte este tipy, co je tam fajn.

@anonym_86cece ja kupujem tieto : https://www.action.com/sk-sk/p/3004977/vrecia-n...

anonym_86cece
•
Dnes o 10:03
@anonym_f474fd

@anonym_86cece ja kupujem tieto : https://www.action.com/sk-sk/p/3004977/vrecia-n...

@anonym_f474fd diky, fakt dobra cena.

13uzivatelka11
•
Dnes o 10:22

Kúpili sme ruksaky do lietadla potrebných rozmerov za 10€ a vyzerajú fajn, zatiaľ jednu dovolenku vydržali úplne v pohode a vyzerá že ešte vydržia. Podľa mňa tam majú aj pekné vianočné/sezónne dekorácie za dostupné ceny, aj keď to majú aj v tedi, pepco samozrejme. Dnes som tam kúpila aj vianočný stromček "zasnezeny" 210cm za 35€ 😀 uvidíme koľko sezón vydrží, ale páčilo sa mi že je užší

anonym_4ac80a
•
Dnes o 10:22

Pravidlne tam kupujem sviečky, gumičky do vlasov, sponky, pomôcky na tvorenie. To je u nás nedostatkový tovar, Action má dobré ceny a aj kvalita je celkom dobrá. Hračky, majú aj "značkové" za výborné ceny.

arnedo
•
Dnes o 10:26

Nekupujem dekorácie.Zo sošiek som priam chorá.Ale kupujem tam tablety do wc,penu na čistenie wc,náplaň do osvieživača vzduchu,lepiacu pásku,praskajúcu fóliu,sáčky do koša,máme odtiaľ fixky,pastelky,omalovánky a aj "látkové" pleťove masky také tie jednorázové.

autor
•
Dnes o 10:35
@13uzivatelka11

Kúpili sme ruksaky do lietadla potrebných rozmerov za 10€ a vyzerajú fajn, zatiaľ jednu dovolenku vydržali úplne v pohode a vyzerá že ešte vydržia. Podľa mňa tam majú aj pekné vianočné/sezónne dekorácie za dostupné ceny, aj keď to majú aj v tedi, pepco samozrejme. Dnes som tam kúpila aj vianočný stromček "zasnezeny" 210cm za 35€ 😀 uvidíme koľko sezón vydrží, ale páčilo sa mi že je užší

@13uzivatelka11 Zasnežený stromček? 🙂 Ten som ta videla. Už si ho vybalila pozrela?

anonym_6cb260
•
Dnes o 10:36

@anonym_autor kupujem tam len veci, ktoré by som inde kúpila drahšie alebo by som musela obehať 4 obchody a tu to vybavím na 1 mieste. Žiadne dekorácie ani lapače prachu tam nekupujem. Kúpila som tam obálky keď odosielam cez vinted (zvyčajne recyklujem staré, ale už mi nevystačili), mužovi som kúpila dózu do práce, lebo potreboval presne taký rozmer a priehradky. Kupujem tam nabíjačky, synovi hotwheels autíčka, rôzne boxy a organizéry ( vo výpredaji sú omnoho lacnejšie ako z ikey), žlčové mydlo, gumičky, kovové špajdle na špízy. A ešte tehotenské a ovulačné testy majú spoľahlivé a lacné. Jednoducho ozaj praktické veci za ktoré by som inde dala omnoho viac. Nie je to pre mňa len obchod na čínske šmejdy a lapače prachu. Mám ho rada

veselo_neveselo
•
Dnes o 10:39

Ja tiez vacsinou len cistiace, tekute mydlo na ruky, spongie, poznamkove bloky a ine kancelarske potreby ked treba, plastove boxy, lepiace pasky, take spotrebne veci, pripadne veci na kreativne tvorenie, to tam maju tiez fajn. Idem tam parkrat za rok, ked je treba nieco dokupit. Dekoracie pozriem ale nekupujem, co mame doma nam staci, netreba mi kazdy rok nove.
Jedlo odtial nekupujem, no name kozmetiku tiez nie.

13uzivatelka11
•
Dnes o 10:43
@anonym_autor

@13uzivatelka11 Zasnežený stromček? 🙂 Ten som ta videla. Už si ho vybalila pozrela?

@anonym_autor otvorili sme ho, ale manžel mi nedovolil ho postaviť 😀 lebo dosť sa trusi ten sneh ale to sme vedeli keď sme ho kupovali. Tak za tú cenu nevyzerá ako živý samozrejme, ale tak uvidíme ako bude vyzerať keď sa nazdobi, čo som videla nejaké fotky na FB tak to nevyzeralo zle, za tú cenu. 🙂

bibina27
•
Dnes o 10:43

Nie, neoplatí :D

lucyliu
•
Dnes o 10:57

Alkoholove fixky odtial dcera nakupuje a strasne ich ma rada, milion odtienov.
Ja som si tam kupila magneticke haciky, co drzia v oknach - tam kde su kovove preklady pod omietkou, je to velmi efektne a inde som to nevidela. Vesiam na ne papierove hviezdy na Vianoce.

anonym_8058e5
•
Dnes o 10:57

@anonym_autor kupujem tam čistiace prostriedky, snacky, pastu na zuby, vložky, tampóny za dobrú cenu...

tetapetra
•
Dnes o 11:09

Kúpila som si nabíjačku, veľké balenie Snickers, arašidy. Muž vzal včera strasidelnu tekvicu na Halloween. Bola som tam dokopy asi 5krat. Včera som si pozrela svetielka a ozdoby na Vianoce a sú oveľa lacnejšie ako inde.

anonym_95220b
•
Dnes o 11:19

Kupujem tam praktické veci a sú kvalitou aj cenu v pohode: mega veľké plastové kvetináče, kefy, super pinzety, sviečky narodeninové, veľké zrkadlo z druhej strany zväčšovacie, nálepky deťom, kreatívny materiál, čítacie okuliare, plastové boxy a vedela by som ešte kúpiť veci, ktoré však momentálne nepotrebujem.

Strana
z3