Nápady na tetovanie na chrbát?
Ahojte “,
Veľmi ma ťahá to aby som si dala tetovanie na chrbát. Ale rozmýšľam že čo. Máte nejaké nápady? Mne sa vždy páčila taká tá jedna dlhá veta v strede čo ide od hora až dole. Ale v poslednej dobe sa mi začínajú páčiť väčšie “portréty” na chrbáte. 😬
Myslíš ten nápis čínskej polievky cez chrbát 🤣🙈, však daj si čo chceš, každému to bude šumafuk, a v 70tke budeš aj tak smiešna v tom
Ked som sa davala tetovat presne som vedela co, kde a prečo chcem - vyznam velky pre mna. V hlave som to mala cez rok, nech sa mi to ulezi v myšlienkach.. Tym chcem povedat, ze kebyze neviem co a len za to, ze teraz sa mi paci, ale za týždeň uz ine sa mi paci,by som nedavala aby som za pol roka nebanovala, ze sa mi zmenil vkus. Ked nevies co, radsej pockaj a premysli.
Myslíš ten nápis čínskej polievky cez chrbát 🤣🙈, však daj si čo chceš, každému to bude šumafuk, a v 70tke budeš aj tak smiešna v tom
@zuzubb007 nemyslím si, že v dnešnej dobe, bude niekto v 70tke smiešny s tetovaním…
Mam 6tetovani,kazdé ma svoj vyznam.Pokial nevies presne co chces a preco,tak si nedavaj radsej nic.
Daj si vytetovať QR kód, na svoju web stránku, blog, profil na sociálnej sieti, prípadne tam môžeš dať svoju vizitku. Bude to použiteľné aj keď už nebude ostrý obraz.
Nad textom preambuly si neuvažovala? Je dosť dlhy a aj hodnotný
Ale načo sa vyjadrujete k niečomu k čomu nemáte absolútny prínos? Chodíte si sem honit ego 😬. A vyjadrujete názor o ktorý vás nikto neprosil. Však moja vec nie ? Aj krby si dám hovno na čelo bez významu tak teba do toho čo? 😃 načo sa vyjadrujete k mojej téme? Áno lebo môžte bblaaaa b´aaaaa. Zbytočne ale nikoho to nezaujíma .
Ale načo sa vyjadrujete k niečomu k čomu nemáte absolútny prínos? Chodíte si sem honit ego 😬. A vyjadrujete názor o ktorý vás nikto neprosil. Však moja vec nie ? Aj krby si dám hovno na čelo bez významu tak teba do toho čo? 😃 načo sa vyjadrujete k mojej téme? Áno lebo môžte bblaaaa b´aaaaa. Zbytočne ale nikoho to nezaujíma .
@anonym_autor o nazor, ktory neprosil? :D ty tu prosis o nazor a nie len raz :D lebo ty svoj nazor nemas, nevies co chces :D
@anonym_autor však tvoja vec? OK. Tak načo sa o tej svojej veci, v ktorej máš úplne jasno, radíš s cudzími ľuďmi?
@anonym_autor však samozrejme je to tvoja vec, daj si čo chceš, ak sa potrebuješ radiť o tom s druhými ženami, radšej sa ani nedaj tetovať, o tomto musíš mať svoje predstavy a názory iných ti majú byť ukradnuté, takže téma úplne zbytočne založená
@anonym_autor o nazor, ktory neprosil? :D ty tu prosis o nazor a nie len raz :D lebo ty svoj nazor nemas, nevies co chces :D
@anonym_f50a24 nevieš čítať s porozumením? Ona sa nepýta na to ,, či " si dať, ale aké, to je sakra rozdiel
@anonym_f50a24 nevieš čítať s porozumením? Ona sa nepýta na to ,, či " si dať, ale aké, to je sakra rozdiel
@martul no citaj aj ty s porozumením. Ake si ma dat? Take co ma význam pre nu... Ak take nema? To uz je len dodatok ze radsej nic.. Navrh cudzi po rokoch olutuje. Ja nevravim ze si nema davat, ale ak tak to co ma hlbku pre tetovaneho.. Nie pre cudzích
@martul no citaj aj ty s porozumením. Ake si ma dat? Take co ma význam pre nu... Ak take nema? To uz je len dodatok ze radsej nic.. Navrh cudzi po rokoch olutuje. Ja nevravim ze si nema davat, ale ak tak to co ma hlbku pre tetovaneho.. Nie pre cudzích
@anonym_f50a24 asi nemá význam ti to opakovať.....pýta sa na rady, že AKÉ, nikde nenapísala Či si má dať, a nikde nenapísala, že máme rozhodnúť, chce sa LEN poradiť, nič viac.....
@anonym_autor to čo si napísala? Pridáš príspevok do diskusného fóra a prosíš ľudí aby ti povedali, čo si mať dať nakresliť na chrbát, lebo ty sama nevieš, čo na tom chrbáte do konca života máš mať. Cudzích ľudí tu prosíš, aby ti povedali, čo máš so sebou urobiť. A keď niekto napíše názor, tak sa ocapuješ, čo ľudia nezdržia huby. Koľko máš rokov? Dajsi tam vytetovať niečo, čo je vyryté na školskej lavici. wtf.Daj si tam vytetovať komentáre, s ktorými sa v tomto diskusnom fóre nesťažuješ - ty to vidieť nebudeš a druhí budú mať o zábavu postarané.
@anonym_f50a24 asi nemá význam ti to opakovať.....pýta sa na rady, že AKÉ, nikde nenapísala Či si má dať, a nikde nenapísala, že máme rozhodnúť, chce sa LEN poradiť, nič viac.....
@martul asi nemá vyznam to opakovať ti... AKE si ma dat? TAKE co ma vyznam pre nu :D to nemá ale :D
Ja mám klasiku už asi 15r hore pod krkom lotos (taký čo sa akoby rozpadaval do straten) a stonku tvorí tenká čiara s menom syna ktoré je
Takým nečitateľným štýlom akoby len vlnky na prvý pohľad…… viac menej zabúdam že to tetovanie vôbec mám nakoľko ho nevidim len na fotke alebo keď sa obzerám

@anonym_autor mas to jedno, ty to vidiet nebudes a nikoho ineho tvoje kerky skutocne zaujimat nebudu
Daj si tam trolejbus nech si unikat