icon

SÚŤAŽ s Bupi BABY na celý týždeň.

michaela_bupi
25. máj 2015

Ukážte nám, ako sa vedia aj oteckovia o deti pekne starať 🙂
Pošlite nám fotku vášho partnera do tohto Fóra, ako sa stará o vaše dieťatko – či už pôjde o kúpanie, kŕmenie, prebaľovanie, hranie alebo akúkoľvek aktivitu, ktorú si spolu vaše dieťatko s oteckom užívajú. Ukážte vášho partnera v jeho najdôležitejšej úlohe.
10 z vás odmeníme balíčkom detskej kozmetiky BUPI, s malým prekvapením pre otecka.

Balíček kozmetiky obsahuje: BUPI šampón na vlásky a telo, BUPI umývaciu penu, BUPI telové mlieko, BUPI tuhé mydlo oliva, lanolín a kamilka, BUPI krémové mydlo Ultra Soft, BUPI vlhčené utierky Sensitive a Ultra Soft, BUPI prací gél 1,5l Sensitive, BUPI prací gél color 1,5l, BUPI aviváž 1,5l, BUPI mydlo na škvrny + prekvapenie pre otecka.

Súťaž trvá od 25.5. do 30.5.2015

V nedeľu 31.5. súťaž vyhodnotíme a vyberieme 10 najoriginálnejších a najmilších fotografií.
Výhry pošleme do 2 týždňov.

SÚŤAŽ s Bupi BABY na celý týždeň.
gdalka
25. máj 2015

Jedna foto za vsetky ♥

anny1984
25. máj 2015

S naším ockom je nielen zábava ale sa pri ňom aj niečo naučí 🙂

evulienkaslx
25. máj 2015

nas tatinko sa najradsej s Emkou zabava, plava, krmi, v podstate ma po svojom zastupi vo vsetkom 🙂

michaela_bupi
autor
25. máj 2015

Milé mamičky, vaše fotky sú úžasné. Ďakujeme za ne. Vidieť, že vaše ratolesti a oteckovia sú skvelý tím a vaši chlapi majú svoje špeciálne metódy ako na detičky... Teším sa na všetky ďalšie veselé fotky a príspevky 😉

liavan
25. máj 2015

Tu mi moje zlatíčka priniesli prvú kvetinku 🙂

baklik
25. máj 2015

pusinka pre rybku 🙂 aj my sa veru radi podelime o radost zo spolocne straveneho casu a ulovku 😵

xevulax
25. máj 2015

@tichanska1 skrly vysavac 🙂 mame ten isty hahhaha

luma1
25. máj 2015

Tato je proste tato 💗 najvacsia laska medzi synom a otcom 👏👶👌🔝💗💗💗💗

domin85
25. máj 2015

U nas je takmer vsetko maminkina starost. Az na strihanie nechtov, to ma na starost otecko a maly zatial keca co nove maminka vyparatila 😀

erikakosice
25. máj 2015

Sara sa sali s ockom Zdenkom 😀

liveya
25. máj 2015

Moji plavci 🙂

erikakosice
25. máj 2015

A este jedna zalaskovana s ockom :D

oriesok
25. máj 2015

spoločné kočíkovanie 🙂

miskad
25. máj 2015

Náš tatinko je veľmi vyťažený má dve niekedy až tri práce aby sa o našu 5 člennú rodinku postaral za čo ho veľmi Lúbime a vážime si ho 🙂 Rad trávi čas zo svojimi deťurencami na výletoch 😀

erikakosice
25. máj 2015

Ocko sa o mna stara a ja s nim behavam maraton :D

katuliacik
25. máj 2015

Moji dvaja huncuti, s tatinkom sa lepsie jasi jak s mamou, mama je na mojkanie <3

aly
25. máj 2015

Náš 2-týždnový drobec s tatinkom

xevulax
25. máj 2015

Asi trochu dlhsi prispevok, ale nas tatinko je uzasny otec. Mame 3 krasne dcerky (starsia 33 mesiacov, dvojicky o chvilku 18 mesiacov). Co pre nas robi tatinko?
-krmi nas
-prebaluje nas
-kupe nas
-strazi nas ked maminka nie je s nami
-rozprava sa s nami
-hra sa s nami
-masitoval nam bruska, ked sme mali koliky
- chodi s nami na prechadzky
-spinka s nami
-relaxuje s nami
-plni nam nase detske tuzby
-tesi sa z kazdeho naseho uspechu
-pomaha nam
- utesuje nas, ked placeme
-blazni sa s nami
-upratuje po nas
-dava nam lieky, ked sme chore....
Takto by sme mohli pokracovat donekonecna (a co robi mamicka? To iste co ocinko;)

Co je vsak najdolezitejsie miluje nas celym svojim srdcom a nevie si predstavit svoj zivot bez nas. Takeho tatinka by sme dopriali kazdemu dietatku, je to najlepsi ocinko na svete ❤️

mmatam
25. máj 2015

Autá,motorky - to je naše, ale rád chodím s ocinom aj do lesa

moncsi1987
25. máj 2015

Nas tatino 🙂 Viac sa nanho podobat uz ani nemozem 🙂 Najradsej si fotime selfie,ale chodievame aj na futbalove zapasy,ako spravny chlapi 😀 A samozrejme chodievame aj na panske jazdy 😀
A takto vyzerame na vecer: otec uz ledva vladze,uz aj pes by radsej spal,len ja som stale ako na baterkach 🙂

slavaf
25. máj 2015

Náš tato je super a deti ho zbožňujú 🙂 A ja tiež🙂

matarka
25. máj 2015

Moj ocko sa so mnou rozprava, umyva mi ritku a prebaluje ma, cicika ma, vozi ma v kociku a aj bezpecne v aute (aj ked moj vyraz na fotke tomu nenasvedcuje :D) a kazdu chvilu mi striha nechty (mama mi ich nestrihala este ani raz!)... ma ma velmi rad a okrem kojenia zvlada uplne vsetko🙂

martinusik91
25. máj 2015

Chápem mamičky že dávali viac fotiek pretože jednu fotku je naozaj ťažké vybrať mne sa to tiež nepodarilo 😀
Máme super Tatíka.Synček sa nám narodil predčasne a Tatík stál pri nás bol nám oporou a pomáhal ako vedel.Keď bol synček malý vacsinu casu spolu trávili spánkom,teraz keď ma 1,5 roka tak vacsinou vymýšlajú a šteklia sa 😀

alenocka11
25. máj 2015

Keďže sa nám podarili hneď dvojičky, tak ocko sa musí veru riadne obracať a starať sa... 🙂 ale je to vzorný ocino a keď nie je v práci, tak sa venuje detičkám... 🙂

petaa118
25. máj 2015

U nas sa ocko venuje nasim synom skoro stale , ked ma cas a hlavne deti vedie k sportu . Ma ich velmi rad.

tanula222
25. máj 2015

nas Adamko miluje svojho tatka, miluje chvile stravene spolu, blaznenie, maznanie, proste tatko je naj na celom svete 🙂

kikuska84
25. máj 2015

Dala som ju na chviločku postražit a takto snou vystrajal

mandelina
25. máj 2015

🙂

bubloska135
25. máj 2015

tatinko nema problem s nicim, ani v nosici ma vyvazat kade tade po vyletoch 🙂