icon

SÚŤAŽ s Bupi BABY na celý týždeň.

michaela_bupi
25. máj 2015

Ukážte nám, ako sa vedia aj oteckovia o deti pekne starať 🙂
Pošlite nám fotku vášho partnera do tohto Fóra, ako sa stará o vaše dieťatko – či už pôjde o kúpanie, kŕmenie, prebaľovanie, hranie alebo akúkoľvek aktivitu, ktorú si spolu vaše dieťatko s oteckom užívajú. Ukážte vášho partnera v jeho najdôležitejšej úlohe.
10 z vás odmeníme balíčkom detskej kozmetiky BUPI, s malým prekvapením pre otecka.

Balíček kozmetiky obsahuje: BUPI šampón na vlásky a telo, BUPI umývaciu penu, BUPI telové mlieko, BUPI tuhé mydlo oliva, lanolín a kamilka, BUPI krémové mydlo Ultra Soft, BUPI vlhčené utierky Sensitive a Ultra Soft, BUPI prací gél 1,5l Sensitive, BUPI prací gél color 1,5l, BUPI aviváž 1,5l, BUPI mydlo na škvrny + prekvapenie pre otecka.

Súťaž trvá od 25.5. do 30.5.2015

V nedeľu 31.5. súťaž vyhodnotíme a vyberieme 10 najoriginálnejších a najmilších fotografií.
Výhry pošleme do 2 týždňov.

SÚŤAŽ s Bupi BABY na celý týždeň.
bolla
26. máj 2015

vonku je najlepšie 🙂

snubenci08
26. máj 2015

Nerozlucna dvojka 😀

jena23
26. máj 2015

Tatinko sa vzdy rad pobavi pri kupkani ♡

aqwalin123
26. máj 2015

Nás tatino je srandista a s detmi dkoro stale vyvadza.-) na ostatne je tu zvacsa mama🙂

aqwalin123
26. máj 2015

A FOTO🙂

simona157
26. máj 2015

A este: Nielen moj priatel je najlepsi tatino pre nasho synceka, ale aj moj tatino je pre mojho syna velkym vzorom a kamaratom 🙂 Myslim, ze na dedkov by sa tiez nemalo zabudat, aj vdaka nim sme teraz vsetci tymi najlepsimi rodicmi 🙂

vejinka
26. máj 2015

ahojte..máme neskutočne veľa fotiek s tatinkom venuje sa deťom odkedy sa vo mne začali prejavovať..dovtedy som sa s bruškom bavila len ja..🙂...vybrala som len zopár s jeho dovolením 🙂 ahoj ..ja som tvoj ocko 🙂
ten zadoček treba poriadne umyť aby nebol bebený 🙂 a teraz si odgrgnúť..a spinkať..jeeej čo sa mu asi sníva..🙂 po spánku na prechádzku v nosiči z predpotopnej doby..no a čo 🙂 povoziť sa...pošalieť sa..a o pár mesiacov pribudol súrodenec..a ďalší kolotoč ..či v noci..a či cez deň..ocinko je k dispozícii vždy keď treba 🙂

auxtacka
26. máj 2015

Ocinko je vsetko co prave treba-nakrmi, prebali, zabavi, zahra na gitarke, dokonca aj v noci mliecko da..... zastupi ma vo dne v noci, mozeme sa nanho plne spolahnut-hoci za to co papaju mimo moj dohlad ruku do ohna nedam🙂))) ale ved aj my sme ako deti prezili s nasim otcom vylety na sackovej francuzskej polievke a langosoch z bufetu. ❤️ A hlavne je super preliezka aj ked by najradsej spal 😜

michaela_bupi
autor
26. máj 2015

Milé mamičky, ďakujeme za všetky vaše dnešné foto príspevky do našej súťaže. Vaše detičky sú nádherné a ocinkom to s detičkami veľmi svedčí 🙂. Budeme sa tešiť na diskusie s vami opäť zajtra a samozrejme, na ďalšie fotky vašich krásnych rodiniek...

fazulka17
26. máj 2015

u nás je to ockova maznoška takže s ockom všetko napríklad fandili hokeju, podelili sa zo šľahačkou s kávy, kúpali sa v bazéne, ozdobovali vianočný stromček, spinkajú spolu, chodia spolu na prechádzky a aj zaspinká keď ju túli 🙂

zojatx
26. máj 2015

Lubkame veľmi nášho ocinka pretože sa vždy postará o malého a aj o mamičku. Najlepší ocinko na svete 😲

lucyinka16
26. máj 2015

Moji chlapi - typický chlapi 😀 😝 neni nad nedeľný oddych a pohodička pred telkou 😅

lary777
26. máj 2015

Ked mala je s tatkom o zabavu ma postarane 🙂

lary777
26. máj 2015
butterfly22
26. máj 2015

volám sa Rebecca a milujem všetko, čo robíme s ocinkom... 🙂 s ním je vždy veľká sranda. Vždy sa so mnou blázni, nosí ma na rukách, v krku, učí ma rôzne nezbednosti, ktoré mamina nemá rada... ale práve preto sme s tatom perfektný tím 🙂 .. už od môjho narodenia vzniklo medzi nami výnimočné puto... dokázali sme sa na seba pozerať neskutočne dlho, nepotrebovali sme žiadne slová... aj odvtedy zažívame úžasné veci. Napr. chodievame na výlety k moru, do lesa, kŕmime zvieratká ...toľko aktivít nás mnoho krát zmohlo, tak sme si spolu aj pospinkali a snívali jeden krásny sen o našej rodine...v ktorej toho nemáme veľa...ale nechýba nám to najdôležitejšie... láska, radosť a zábava 🙂 🙂

barbora1522
27. máj 2015

Tatínko s Alexkom 🙂

lara320
27. máj 2015

U nas bavia vsetci chlapi (tatik, aj obaja dedkovia)

bibyke
27. máj 2015

Nasi dvaja chlapi si velmi rozumeju..najradsej sa spolu hraju v aute,no nesmie chybat ani zimna sankovacka ci vypustanie balona..dokonca spolu aj spia a samozrejme pridavam aj foto ich prveho stretnutia po prichode z porodnice 😍😘

ferihegy
27. máj 2015

Môj ocko a ja ♥

evita2015
27. máj 2015

ahoj, predstavujeme toho najlepšieho tatinka, akého sme si mohli želať 🙂 aj keď tatko pomáha so všetkým, tá najdôležitejšia úloha je silno sa ľúbiť so svojím synčekom 😉 a tú zvláda naj 🙂

zuzanabrnova
27. máj 2015

@zuzanabrnova bohužial som si nevšimla prvej fotky :(, že je tam vidiet viac než by sme chceli.

iwuska1401
27. máj 2015

oblubene cinnosti spanok :_D prechadzka vynimocne koli tomu ze je stale v praci ale ked su spolu to stoji zato :_D

whitty
27. máj 2015

Moji dvaja Martinkovia robia kazdy den mamke kopec radosti 🙂 A ja mam z nich najvacsiu radost, ked vidim ako sa spolu velmi lubia ♥

gb1984
27. máj 2015

Tatik Zdenko, ktorý najviac na svete ľubi svoju Lucku - Lucinku. S tatikom sa najlepšie ráno pije mliečko , najlepšie zaspáva ,ale najviac sa najlepšie vymýšľa 🙂 🙂 🙂

petkasestka7
27. máj 2015

Takze moje prve velke "dieta" Tomáš a moj prcek Markus-dve lasky zalaskovane a hlavne zavysle na mamkinej malickosti 😀

katkalab
27. máj 2015

Hovorí sa: Aká matka, taká Katka. Naša Katuška sa však podala na ocka.