SÚŤAŽ s Bupi BABY na celý týždeň.
Ukážte nám, ako sa vedia aj oteckovia o deti pekne starať 🙂
Pošlite nám fotku vášho partnera do tohto Fóra, ako sa stará o vaše dieťatko – či už pôjde o kúpanie, kŕmenie, prebaľovanie, hranie alebo akúkoľvek aktivitu, ktorú si spolu vaše dieťatko s oteckom užívajú. Ukážte vášho partnera v jeho najdôležitejšej úlohe.
10 z vás odmeníme balíčkom detskej kozmetiky BUPI, s malým prekvapením pre otecka.
Balíček kozmetiky obsahuje: BUPI šampón na vlásky a telo, BUPI umývaciu penu, BUPI telové mlieko, BUPI tuhé mydlo oliva, lanolín a kamilka, BUPI krémové mydlo Ultra Soft, BUPI vlhčené utierky Sensitive a Ultra Soft, BUPI prací gél 1,5l Sensitive, BUPI prací gél color 1,5l, BUPI aviváž 1,5l, BUPI mydlo na škvrny + prekvapenie pre otecka.
Súťaž trvá od 25.5. do 30.5.2015
V nedeľu 31.5. súťaž vyhodnotíme a vyberieme 10 najoriginálnejších a najmilších fotografií.
Výhry pošleme do 2 týždňov.

Denne nám náš ocko dáva malý božtek na líčka,
denne mi moje deti povedia: „sme radi, že ho máme mamička“.
Stále ocko stojí pri nás a utrie deťom slzy,
vie nám podať ruku, keď nás niečo mrzí...
Keď je synček smutný, príde ho ocko utešiť,
podať pomocnú ruku a drobnosťou potešiť.
Stojí pri ňom a ponúkne správnu chlapskú radu,
odpovedá na otázky, či sa v budúcnosti holiť a či nechať bradu.
Pomôže dcérke stále - riešiť trable, kamošky, šport i prvé lásky,
mám pocit, že už z nás bude mať čo chvíľu jemné vrásky...
Náš ocko naučil deti plávať, šplhať, bicyklovať sa i futbal hrať,
bráva nás na výlety, opekať a denne nezabúda nám kus svojho srdca dať 😉
Pred tromi rokmi a teraz. 🙂
Ďakujeme za všetky krásne fotky, ktoré ste nám doteraz poslali. Všetky sú inšpiratívne a presviedčajú nás o tom, že na Slovensku máme veľa úžasných chlapov - otcov, na ktorých môžeme byť my - mamy, právom hrdé 🙂
Tešíme sa na vaše príspevky opäť zajtra.
Odkedy sme sa stali rodičmi, pribudlo do nášho rodinného albumu veľa krásnych spoločných fotografií - od prebalovania, kŕmenia, hrania, po kúpanie a uspávanie. Je veľmi ťažké vybrať len jednu. Najviac som však manželovi vďačná za pocit lásky a bezpečia, ktorý nám dáva - a to je podľa mňa tá najdôležitejšia úloha 😉
Najlepsi tatko na svete 🙂 😉
okrem klasickeho hrania sa, krmenia, blaznenia sa ..... ocko sa castokrat aj musel "premoct" do cisto chlapskych cinnosti
@m1m2m3 to mi je veľmi ľúto... ale isto s úsmevom zhora pozerá na svojich anjelikov...
Prvé spoločné chvíle našej malej lásky s tatkom. Tu začala ta najtvrdsia a najkrajsia spolupráca na svete. Noemi so svojim milovaním tatinkom

@zuzanabrnova píšem Vám správu do IP: