Chcete vyskúšať výrobky Bupi?
Milé mamičky, nestihli ste vyskúšať všetky Bupi výrobky? Napíšte nám, ktorý výrobok zo sortimentu Bupi by ste radi vyskúšali a prečo? My trom z vás produkt pošleme.
------
Ďakujeme za všetky Vaše odpovede. Produkt na vyskúšanie pošleme:
Produkt na vyskusanie posielame tymto 3 mamickam:
@gretocka
@bibyke
@ivy
Poprosím napísať do pošty kontaktné údaje, kam môžeme poslať výhru.
Gratulujeme!
my sme este nevyskusali tu novu kupaciu penu 3v1 a mydlo na skvrny 🙂
rada by som skúsila bupi aviváž a prací gél 🙂
S Bupi est nemame vela skusenosti, kedze babatko este len cakame, ale zaujal ma ochranny krem proti chladu, urcite by sme ho potom radi vyskusali a este avivaz 🙂
My používame na kúpanie výhradne mydielka Bupi 🙂 Ak by sme mali tú možnosť, radi by sme vyskúšali prací gél 🙂
Ja už dlhší čas pokukujem po aviváži Bupi...až sa odhodlám kúpiť 🙂 a vyskúšam konečne...
my sme este nevyskusali mydlo na skvrny a vlhcene obrusky
to mydlo na skvrny sme nevyskusali z dovodu ze ho neviem nikde u nas najst a obrusky sme vzdy dostali od starkej a ta nam kupovala inu znacku 🙂
aviváž by sme radi vyskúšali s dvojičkami 🙂 pomáhajú mi pri praní 🙂 triedia a hádžu prádlo do práčky, sypú prášok 🙂
no my používame všetky výrobky bupi,lebo na všetko ostatné sme alergický,ale ešte prášok na pranie alebo gel by som rada vyskúšala...................Bupi je naj naj najlepšia značka
Dobrý deň, tak my by sme radi vyskúšali Bupi tekutý prací prostriedok. Ďakujeme 🙂
Jediné, čo sme neskúšali je nejaký krémik proti chladu a šampón. :D Používame na kúpanie Bupi penu aj na vlásky, tak rada by som skúšila niečo nového. :D Ďakujeme za vaše super výrobky :D
šampónik na vlásky 🙂
Znacku Bupi pouzivame od narodenia a to, najprv len tuhe mydielko, neskor sme pridali penu na umyvanie, vlasky sme umyli samponikom so zabkou, telicko nakremovali s telovym mliekom..tiez nesmu chybat vlhcene servitky a na spinave a flakate pradlo mydlo na skrvny a šup do pracky spolu s pracim gelom Bupi a s avivazou Bupi....
A co u nas chyba je jemny kupel 3 v 1 Bupi, ktory by sme velmi, velmi chceli vyskusat tiez....no v obchode som ho este nevidela.
radi by sme vyskusali gelik na pranie a prečo? pretoze sme ho este nemali a radi by sme zistili či je taký dobrý ako sme o nom poculi 🙂 🙂
Rada by som skusila praci gel 🙂
Dobry den, radi by sme vyskusali mliecko, este sme nemali a radi sa naucime na Bupi kozmetiku 🙂
Mám výborné skúsenosti s pracím gelom sensitive, tak by som rada vyskúšala aj prací gel Color. Minule som sa v časopise pre mamičky dočítala o Vašej novinke - mydlo na pranie, ktoré by som tiež rada skúsila, ale zatiaľ som ho ešte nenašla v obchode.
Ja urcite bupi gel na pranie..kedze cakame prve rozmyslam pre ktory sa rozhodnut.. 🙂
No ja by som tiež rada vyskúšala aviváž, keďže s pracím gélom som spokojná a tiež to mydielko na škvrny - moja nezbednica stále niečo vymýšľa, takže prezliekame a perieme stále dokola 🙂
Ja ked som dnes zbadala Vas prispevok o novej 3v1 pene uzaj som sa pri nakupe po nej obzerala ale u nas este nieje :( tu co je na trhu dlhsie MILUJEME takze sa velmi tesime na vyskusanie tejto novej a ak nevyhrame urcite si na nu pockam v obchode 🙂 🙂
mydlo na pranie na skvrny, kedze pri mojich detoch o skvrny veru nudzu nemame
Radi by sme vyskúšali ochranný krém proti chladu . ďakujeme
Radi by sme vyskúšali ochranný krém na chlad, nakoľko máme naň alergiu, už sme vyskúšali všelijaké krémy ale od BUPI ešte nie ♥❇♥
Ďakujem
Rada by som vyskúšala krémik proti chladu alebo prací gél. Ďakujem
Rada by som skusila Bupi praci gel, nakolko som velmi spokojna s kupacou penou, pred tym sme od narodenia detičiek mali detske mydielko...a pri treťom poklade bude Bupi je pre mňa voľba č1 😀
My sa s Bupim kúpeme a krémujeme a krásne voniame 🙂 Neskúšali sme ešte
Bupi BABY ochranný krém proti chladu to ma zaujalo. A ešte sme s Bupim neprali tak rada by vyskúšala aj maminka 🙂 Ďakujeme
kedze ho kazdy chváli 😉 , rada by som vyskúšala Bupi gél na pranie....dakujem 🙂
Veľmi rada by som vyskúšala krém proti chladu 🙂
Teraz periem detské veci v pracom gély, krásne vonia ... A keď boli moje baby malé, tak som používala penu do kúpeľa a telové mlieko
Radi by sme vyskúšali vlhčené obrúsky a krém proti chladu 🙂

Bupi sampon na vlasky a telo, paci sa mi, to ze netreba davat zvlast mydielko a zvlast sampon