icon

Chcete vyskúšať výrobky Bupi?

michaela_bupi
24. sep 2015

Milé mamičky, nestihli ste vyskúšať všetky Bupi výrobky? Napíšte nám, ktorý výrobok zo sortimentu Bupi by ste radi vyskúšali a prečo? My trom z vás produkt pošleme.

------
Ďakujeme za všetky Vaše odpovede. Produkt na vyskúšanie pošleme:
Produkt na vyskusanie posielame tymto 3 mamickam:
@gretocka
@bibyke
@ivy
Poprosím napísať do pošty kontaktné údaje, kam môžeme poslať výhru.

Gratulujeme!

martinkaha
25. sep 2015

Krémik proti chladu by sme radi vyskúšali alebo vlhčené obrúsky. 😉 😉 😉

fazulka17
25. sep 2015

ja by som veľmi chcela vyskúšať Bupi mydlo na škvrny nakoľko všetci hovoria aké je dobré ale nikde ho neviem zohnať, alebo nádherne vonia aviváž Bupi

kajca84
25. sep 2015

Radi by Sme vyskúsali jemny kúpel 3 v 1,lebo moje deticky sa rady kúpu a bolo by skvelé vyskúsat tento vyrobok😊

cecilka88
25. sep 2015

telové mlieko 🙂 pena je super aj ja sa s ňou "patlem" 🙂

nobelka
25. sep 2015

My by sme radi vyskúšali Bupi aviváž. Vraj vecičky detí pekne prevonia a je vhodná aj pre citlivú detskú pokožku...

boniqa
25. sep 2015

Chcela by som vyskušať bupi penu

matarka
25. sep 2015

Ja by som rada vyskusala Bupi praci prostriedok Color.

foolie
25. sep 2015

Praci gel alebo avivaz sme este neskusali

anti13
25. sep 2015

prací gel a ani aviváž ani som nevedela,že ju robí aj bupi

eny999
25. sep 2015

Radi bgy sme vyskusali umyvaciu penu a ochranny krem proti chladu 🙂 S pracimi prostriedkami sme spokojni

dadda
25. sep 2015

moja dcerka ma citlivu pokozku a mozeme ju sprchovat len s mydielkom Bupi, to jej nerobi ziadnu reakciu, preto by som rada vyskusala nejaky kremik, ktory mozem natriet po kupani a tiez kremik proti chladu, kedze ide zima a chcem chranit jej pokozku. dakujeem 😉

bonitka7
25. sep 2015

Cakame druhe babo a akurat budem v priebehu mesiaca prat vecicky, tak mna by urcite potesil bupi tekuty gel na pranie 🙂 Tym padom vyskusam na babätku, ci nam bupi neskodi a budem kupovat aj nadalej 🙂

macopka
25. sep 2015

Rada by som vyskusala mydlo na skvrny, vela znamych vravi,ze je dobre, ale nemala som to stastie este ho vidiet nikde v obchode. Ak je take dobre ako ostarne vyrobky, tak budem velmi spokojna 🙂

lusip
25. sep 2015

Vyskusali ame umyvaciu penu a na rade je jrem proti chladu...ved zima sa bliiizi

hori
25. sep 2015

ja by som chcela vyskusat Bupi gel na pranie (ten som este v obchodoch nevidela) a Bupi umyvaciu penu. Dakujem. 🙂

martinka55
25. sep 2015

My by sme si prosili jeden produkt , ktorý nemáme vyskúšaný a to NOVINKU od Bupi BABY - Jemný kúpeľ 3 v 1 ... Ďakujeme pekne 🙂

bubatelka
25. sep 2015

My sme ešte Bupi neskúšali. Moje deti milujú penu do kúpeľa, preto by som rada vyskúšala Bupi BABY Jemný kúpeľ 3 v 1

dragulka
25. sep 2015

my sme este neskusali lebo sme nezohnali krem proti chladu a kupel 3 v1 a to sa ho snazime zohnat pekny cas 😖

evita2015
25. sep 2015

Ahojte maminky, ja by som rada vyskúšala BABY šampón na telo a vlásky, niečo na pranie a ochranný krém proti chladu 🙂 😉 ak niečo vyhráme budeme sa tešiť peťko + mamka + baby na ceste 🙂

lulita
25. sep 2015

bupi sme uz skusali mydlo a tiez umyvaciu penu ta je top 🙂 a cheli by sme este skusit krem proti chladu a jemny kupel 3v1 🙂

lauricka
25. sep 2015

Nedávno sme sa vrátili do kožnej, budeme potrebovať používať len jemné pracie prostriedky, Bupi sme ešte neskúšali. Pekný deň.

janettan
25. sep 2015

Moju rodinku by potešil tekutý gél na pranie 🙂 Ďakujeme

ikabu
25. sep 2015

My by sme radi vyskúšali mydlo na škvrny, lebo staršia dcérka chodí do škôlky, kde papá sama a tak aj vyzerajú tričká a synček sa dostáva do veku kedy chce tiež už sám, tak to vyzerá podobne 🙂 a kedže sa blíži pomaly zima, tak by sme chceli skúsiť aj krém proti chladu.... ďakujeme 🙂

yasamin
25. sep 2015

Dobry den obry deň este sme s malinkou nevyskusali žiadne váš výrobok keďže malička sa nam pri zmene šampiňóny ci peny vyhadzala no keďže uz je väčšia chceme prejst na inu znacku nez tu zaužívaný a tak by sme velmi chceli skúsiť aj vase výrobky.

anicka86
25. sep 2015

ochranný krém proti chladu by sme radi v tomto počasí vyskúšali, doteraz sme používali len niveu

katuliacik
25. sep 2015

500ml penicku na kupanie, chcela by som vediet ci ste vylepsili ten pumpovaci mechanizmus, pretoze sa casto zasekava

baklik
25. sep 2015

kedze sa blizi zima, my by sme radi vyskusali krem proti chladu a vetru, pripadne novinku od Bupi BABY - Jemný kúpeľ 3 v 1, ale v podstate ktorykolvek vyrobok od Bupi by nas velmi potesil, nakolko sme zatial este ziadny nevyskusali a citam tu len samu chvalu na tieto vyrobky... 🙂

keiperka
25. sep 2015

Uz prichadza zima,tak by nas potesil ochranny krem proti chladu, ktorý sme deste nemali sancu vyskusat 🙂

evyttka
25. sep 2015

Ja by som velmi chcela vyskusat Baby mydlo na skvrny a na pranie, kedze ho velmi usilovne vsade zhanam a nikde ho u nas nemaju....citala som nan svkele referencie a sesterka ho velmi vychvalovala, len sa mi nedari ho zohnat ☹

curcuma
25. sep 2015

Bupi si nas kupila a aj my ju, nesmie nam v kupelni chybat 🙂 .
Ked je cas na kupanie,
s kozmetikou Bupi nastane umyvanie
jedine co nam este chyba je výrobok ochranny krem proti chladu
tak vsadíme na nahodu
mozno na nas stastie sadne
od Misky nam výrobok dobre padne 😉