Súťažte s Nutrilonom - čo podľa vás znamená päť kamienkov v logu Nutrilon?
Počas celých dvoch týždňov (tj. do 10. 7. 2014 o polnoci) nám môžete posielať Vaše nápady, čo znamená 5 kamienkov v logu Nutrilonu. Kreativite sa medze nekladú – môžete posielať fotografie, riekanky, obrázky či slovné popisy.
Hráme o 20 balíčkov plných dobrôt Nutrilon Pronutra. Tešiť sa môžete na detské mlieko Nutrilon 5 Pronutra a ovocnú mliečnu kašu Nutrilon s čiernymi ríbezľami, prípadne aj na batoliace mlieko Nutrilon Pronutra 3 a 4! Stačí uverejniť svoje nápady priamo sem – do fóra so súťažou.
Mená výhercov budú zverejnené do 5 dní od ukončenia súťaže.
Tešíme sa na vaše príspevky!

Mne to pripomína 5 stupňov vývoja detskej imunity
5dovodov preco nekupit Nutrilon
mne to tiez pripomína vývoj dieťaťa ale este v brusku, najprv bolo iba taka malinká bublinka, a postupne rástla, takze aj novorodenček bude piť mliečko číslo 1 a čím bude starší tým bude piť mliečko 2 a viac
rast dieťatka,pre každý vek dieťatka,strava prispôsobená jeho veku
5 kamienkov symbolizuje 5 druhov podla veku
Pri postieľke práve narodeného dieťatka sa zjavilo päť víl-sudičiek. Každá držala v ruke jeden kamienok.
"V mojom kamienku sú skryté vitamíny A, C a D - veľmi dôležité pre imunitu", prehovorila prvá. "Ja Ti dávam do vienka ZDRAVIE. "
"Môj kamienok obsahuje LCP mastné kyseliny (omega 3), ktoré prispievajú k rozvoju poznávacích schopností (pamäť, koncentrácia, rýchlosť myslenia, rečové funkcie ai.) ", pokračovala druhá. "Nech si po celý život BYSTRÝ."
"Môj kamienok ukrýva zmes prebiotík scGOS/lcFOS 9:1., ktoré podporujú zdravú črevnú mikroflóru", povedala tretia. "Príjmi odo mňa do vienka POKOJ."
"V mojom kamienku nájdeš jód a kyselinu alfa-linolénovú, prospešné pre vývoj mozgu ", pridala sa štvrtá. "Mojim darom je MÚDROSŤ."
"Posledný kamienok symbolizuje vápnik a fosfor - potrebné pre správny vývoj kostí ", dokončila piata. "Buď SILNÝ ako lev."
Hodiny začali odbíjať polnoc. Zahrmelo, zablískalo sa a víly sa stratili. Nezostalo po nich ani stopy. Vlastné áno, na mieste, kde predtým stáli, ležala veľká plechovka Nutrilonu - vzácny darček pre malé dieťatko.
Mne tie kamienky pripomínajú 5 Nutrilončekov, 5 súrodencov, ktoré sa spolu hrajú, prvý Nutrilonko má 3 mesiace, druhá Nutrinka má 9 mesiacov, Nutrilonka má 1,5rôčka, Nutrík má 2,5 a najstarší Nurti má 3,5. 😀
Mne to pripomina detsku nozicku a prsteky na nozke 🙂 OD PALCA az PO MALICEK 🙂
vyvojove fazy dietatka...
pat prstekov na ruke,
pat kvietockov na luke,
pat gulocok v jednej jamke utekajme k nasej mamke
😀
je to pat druhov nutilonov :D
kamienky predstavujú 5 druhov Nutrilonov, používaných v jednotlivých vývinových fázach dieťatka
Mne to tiež pripadá ako pršteky na nohách dieťaťa, ktoré symbolizujú 5 stupňov vývoja dieťatka a 5 druhov Nutrilonu, moja Sophie ho papá od začiatku a stále jej chutí, už papá stupeň 4
mne to pripomina otlačok prstíkov (vankušikov) detskej nožičky .... ale môže to symbolizovat aj kvalitu mliečka 🙂
Krásný dník.Veď to sú pršteky jednej z našich ratolestí....A ten najväčší tj.palček hore pre nápad a kreativitu vynálezcu toho loga.A samozrejme aj 5 druhov Nutrilonu podľa veľkosti a veku našich drobčekov. 😀 😎 😵 😅
Dobry den, mne to pripomina prsteky na nohe a kazdy prstek - kamienok symbolizuje vyvojovu fazu dietatka a k nej vhodne UM Nutrilon... krasny dnik 😉
No ja som nikdy nejak detailne nepozerala to logo, vzdy som si myslela, ze to su gulicky co pokracuju z pismenka ,,i,, v nazve nutrilon 🙂
Ked som sa nad tym zamyslela, tak obrazne: zvacsujuce sa kamienky, su akoby dietatko ktore po tomto mliecku rastie a pritom silnie tak ako farba tych kamienkov 😵
V prvom rade by som sa chcela podakovat celemu nutrilonu za vase vyrobky...neviem co by som bez vas robila kedze som mlieko stratila uz v nemocnici...cize ked sme prisli domov zacali sme hned nutrilonom 1...dnes uz mame krasne 3 mesiace...maly vazy 6300 gramov a je zdravy a nema ziadne problemy...vdaka bohu......... podla mna prsteky na nozicke od najmensieho po vecsie babo.... cize nutrilon od 1-5...... 😀 A este raz dakujem vasmu a uz aj nasmu NUTRILONU 🙂
Pekny hnus ten nutrilon, zapekalo a bolelo brusko od neho no a este ta hnusna horka pachut fuj.ani prasatu by som to nedal ,mali sme ha1 , problemy a ked som to ochutnal , tak som to splachol do wc
Palčeky od najmenšieho po najväčší, čo značí členenie produktov podľa veku 0-3 roky 😉
prsteky na lavej nozke 🙂
Schodíky... na prvý mamička dieťa položí, na druhý sa už dieťatko prekotúľa, na tretí sa už samo doplazí štvornožky, na štvrtý príde po svojich a na piaty už nebojácne pribehne alebo tam vyskočí🙂)
no predsa pršteky na nožičke 🙂
Kamienkysymbolizujú vývoj malého dieťatka. Najprv je malé, drobné slabučké, postupne sa aj s pomocou Nutrilonu vyvíja, rastie, mení sa na dieťa predškolského veku, čo symbolizuje najväčší z kamienkov.
pršteky na lavej nožičke
Každopádne prvá vec, čo ma napadne, ked vidím logo Nutrilonu je, že sú tú pršteky na nohe dieťatka. Samozrejme, že autor loga tým určite myslel aj viac a je za tým skrytá celá škála mliek Nutrilon podla vývojových období s číslovaním od 1 do 5 🙂 a že mliečko a základná a prvá výživa , postaví vlastne dieťatko na nohy 🙂

SEPOT
Mojmu brusku sepka vila:
prisla tvoja velka chvila,
mamka robi Nutrilon
rozvoniava cely dom.
To je tvoje chutne mliecko,
vzdy vypijes ozaj vsetko.
vitaminy vsetky radom,
schovali sa v ologu nasom.
Pät kamienkov ziaru leju,
pri tanci nam silu daju,
my ju tebe posielame,