Súťažte s Nutrilonom - čo podľa vás znamená päť kamienkov v logu Nutrilon?
Počas celých dvoch týždňov (tj. do 10. 7. 2014 o polnoci) nám môžete posielať Vaše nápady, čo znamená 5 kamienkov v logu Nutrilonu. Kreativite sa medze nekladú – môžete posielať fotografie, riekanky, obrázky či slovné popisy.
Hráme o 20 balíčkov plných dobrôt Nutrilon Pronutra. Tešiť sa môžete na detské mlieko Nutrilon 5 Pronutra a ovocnú mliečnu kašu Nutrilon s čiernymi ríbezľami, prípadne aj na batoliace mlieko Nutrilon Pronutra 3 a 4! Stačí uverejniť svoje nápady priamo sem – do fóra so súťažou.
Mená výhercov budú zverejnené do 5 dní od ukončenia súťaže.
Tešíme sa na vaše príspevky!
mne to tiez pripomína vývoj dieťaťa ale este v brusku, najprv bolo iba taka malinká bublinka, a postupne rástla, takze aj novorodenček bude piť mliečko číslo 1 a čím bude starší tým bude piť mliečko 2 a viac
Pri postieľke práve narodeného dieťatka sa zjavilo päť víl-sudičiek. Každá držala v ruke jeden kamienok.
"V mojom kamienku sú skryté vitamíny A, C a D - veľmi dôležité pre imunitu", prehovorila prvá. "Ja Ti dávam do vienka ZDRAVIE. "
"Môj kamienok obsahuje LCP mastné kyseliny (omega 3), ktoré prispievajú k rozvoju poznávacích schopností (pamäť, koncentrácia, rýchlosť myslenia, rečové funkcie ai.) ", pokračovala druhá. "Nech si po celý život BYSTRÝ."
"Môj kamienok ukrýva zmes prebiotík scGOS/lcFOS 9:1., ktoré podporujú zdravú črevnú mikroflóru", povedala tretia. "Príjmi odo mňa do vienka POKOJ."
"V mojom kamienku nájdeš jód a kyselinu alfa-linolénovú, prospešné pre vývoj mozgu ", pridala sa štvrtá. "Mojim darom je MÚDROSŤ."
"Posledný kamienok symbolizuje vápnik a fosfor - potrebné pre správny vývoj kostí ", dokončila piata. "Buď SILNÝ ako lev."
Hodiny začali odbíjať polnoc. Zahrmelo, zablískalo sa a víly sa stratili. Nezostalo po nich ani stopy. Vlastné áno, na mieste, kde predtým stáli, ležala veľká plechovka Nutrilonu - vzácny darček pre malé dieťatko.
Mne tie kamienky pripomínajú 5 Nutrilončekov, 5 súrodencov, ktoré sa spolu hrajú, prvý Nutrilonko má 3 mesiace, druhá Nutrinka má 9 mesiacov, Nutrilonka má 1,5rôčka, Nutrík má 2,5 a najstarší Nurti má 3,5. 😀
pat prstekov na ruke,
pat kvietockov na luke,
pat gulocok v jednej jamke utekajme k nasej mamke
😀
je to pat druhov nutilonov :D
kamienky predstavujú 5 druhov Nutrilonov, používaných v jednotlivých vývinových fázach dieťatka
Mne to tiež pripadá ako pršteky na nohách dieťaťa, ktoré symbolizujú 5 stupňov vývoja dieťatka a 5 druhov Nutrilonu, moja Sophie ho papá od začiatku a stále jej chutí, už papá stupeň 4
mne to pripomina otlačok prstíkov (vankušikov) detskej nožičky .... ale môže to symbolizovat aj kvalitu mliečka 🙂
Krásný dník.Veď to sú pršteky jednej z našich ratolestí....A ten najväčší tj.palček hore pre nápad a kreativitu vynálezcu toho loga.A samozrejme aj 5 druhov Nutrilonu podľa veľkosti a veku našich drobčekov. 😀 😎 😵 😅
Dobry den, mne to pripomina prsteky na nohe a kazdy prstek - kamienok symbolizuje vyvojovu fazu dietatka a k nej vhodne UM Nutrilon... krasny dnik 😉
No ja som nikdy nejak detailne nepozerala to logo, vzdy som si myslela, ze to su gulicky co pokracuju z pismenka ,,i,, v nazve nutrilon 🙂
Ked som sa nad tym zamyslela, tak obrazne: zvacsujuce sa kamienky, su akoby dietatko ktore po tomto mliecku rastie a pritom silnie tak ako farba tych kamienkov 😵
V prvom rade by som sa chcela podakovat celemu nutrilonu za vase vyrobky...neviem co by som bez vas robila kedze som mlieko stratila uz v nemocnici...cize ked sme prisli domov zacali sme hned nutrilonom 1...dnes uz mame krasne 3 mesiace...maly vazy 6300 gramov a je zdravy a nema ziadne problemy...vdaka bohu......... podla mna prsteky na nozicke od najmensieho po vecsie babo.... cize nutrilon od 1-5...... 😀 A este raz dakujem vasmu a uz aj nasmu NUTRILONU 🙂
Pekny hnus ten nutrilon, zapekalo a bolelo brusko od neho no a este ta hnusna horka pachut fuj.ani prasatu by som to nedal ,mali sme ha1 , problemy a ked som to ochutnal , tak som to splachol do wc
Palčeky od najmenšieho po najväčší, čo značí členenie produktov podľa veku 0-3 roky 😉
Schodíky... na prvý mamička dieťa položí, na druhý sa už dieťatko prekotúľa, na tretí sa už samo doplazí štvornožky, na štvrtý príde po svojich a na piaty už nebojácne pribehne alebo tam vyskočí🙂)
Kamienkysymbolizujú vývoj malého dieťatka. Najprv je malé, drobné slabučké, postupne sa aj s pomocou Nutrilonu vyvíja, rastie, mení sa na dieťa predškolského veku, čo symbolizuje najväčší z kamienkov.
Každopádne prvá vec, čo ma napadne, ked vidím logo Nutrilonu je, že sú tú pršteky na nohe dieťatka. Samozrejme, že autor loga tým určite myslel aj viac a je za tým skrytá celá škála mliek Nutrilon podla vývojových období s číslovaním od 1 do 5 🙂 a že mliečko a základná a prvá výživa , postaví vlastne dieťatko na nohy 🙂

SEPOT
Mojmu brusku sepka vila:
prisla tvoja velka chvila,
mamka robi Nutrilon
rozvoniava cely dom.
To je tvoje chutne mliecko,
vzdy vypijes ozaj vsetko.
vitaminy vsetky radom,
schovali sa v ologu nasom.
Pät kamienkov ziaru leju,
pri tanci nam silu daju,
my ju tebe posielame,