icon

SÚŤAŽ o balíček produktov Normaderm

lucia_vichy
12. okt 2015

Milé dámy,

zasúťažte si s nami o balíček produktov Vichy z rady Normaderm. Balíček obsahuje novinku Normaderm Skrášľujúci krém, Normaderm Detox nočný krém a Micelárnu vodu 3v1.

Stačí ak do súťažného fóra napíšete, ktoré výrobky značky Vichy máte najradšej a prečo.Najzaujímavejšiu odpoveď odmeníme. Súťažiť môžete do piatku 16.10. do 22:00, v sobotu na obed vyhlásime výhercu.
-------------------
Krásne sobotňajšie poludnie,
rada by som sa Vám poďakovala za všetky odpovede, ktorými ste prispeli do našej súťaže!

Každá z nich je pre nás veľmi zaujímavá, lebo vyjadruje Váš názor - našich spotrebiteliek. Strávila som nad odpoveďami dlhší čas a rozhodla som sa odmeniť viacero z Vás, pretože popravde som sa nevedela rozhodnúť!

Balíček produktov radu Normaderm od nás vyhráva pre mňa najviac odvážna odpoveď od @m1m2m3
Normadermom Skrášľujúcim krémom potešíme @melesmeles , za jej básnické schopnosti
Normaderm Hĺbkový čistiaci gél vyhráva kreatívna @mamilka

Všetkým Vám srdečne gratulujeme a ostatným ešte raz ďakujeme za Vaše názory a príspevky!

SÚŤAŽ o balíček produktov Normaderm
fajnzienka
12. okt 2015

Normaderm denný krém a Normaderm nočný krém som doslala ako darček na prvé Vianoce, ešte vtedy od priateľa, dnes už môjho manžela. Mala som vtedy 22 r. hroznú pleť, behala od jednej kožnej lekárky k druhej... nič nepomáhalo a ja som sa skrývala stále pod hrubšou a hrubšou vrstvou lacného make-upu. Keď som dostala tento darček, najprv som bola zahambená... ale potom mi to vtedy ešte len môj priateľ vysvetlil slovami: "Mne sa páčiš taká, aká si... a chcem ti pomôcť, aby si sa páčila aj ty sama sebe." Od vtedy je vďaka prípravkom od Vichy a hlavne Normadermu moja tvár krásna, žiari, nepotrebujem sa skrývať pod drahé šmínky, lebo som krásna taká aká som.

zuzin78
12. okt 2015

Vichy normaderm rada mam,
moja pleť žiari ako má. 🙂
Každý sa čuduje ,že ja taká mladá,
som už 2 násobná mama.
Ďakujem Ti Vichy ,
že si. 🙂

lu17
12. okt 2015

Ja používam Normaderm kvôli mastnej pleti, a celkovo som s ním veľmi spokojná. Môžem len odporučiť, táto kozmetika stojí za to 😉

vtacatko3
12. okt 2015

Keď som otehotnela, urobili sa mi po tvári pigmentové fľaky. Po pôrode som čakala, že zmiznú, no zbytočne. V lete je to dokonca ešte horšie. Ako žena tým veľmi trpím a bez make upu sa von ani neodvážim. Make up od Vichy Dermablend mi vrátil sebavedomie, ktoré mi pigmentové fľaky zobrali. Má vynikajúcu kryciu schopnosť bez toho, aby som si pripadala ako s maskou. Takže vďaka tomu, že som našla skutočne kvalitný make up opäť môžem kočíkovať drobca so vztýčenou hlavou. Ďakujem Vichy.

zuuzuss
12. okt 2015

Momentálne používam už viac ako tri roky denný a nočný krém Vichy Aqualia Thermal. Nakoľko mám 2,5 ročného synčeka, ktorý nás ešte stále rád v noci 1-2x prebudí a potrebuje moju pozornosť pridala som k starostlivosti o svoju pleť a hlavne okolie očí, očný roll-on tiež z radu Vichy Aqualia Thermal. Je výborný, zjemňuje čierne kruhy pod očami a rýchlo sa prejaví jeho účinok. Kozemtika Vichy mi veľmi vyhovuje, nakoľko roky trpím atopickým ekzémom a nedráždi mi pokožku. Vyskúšala som už rôznu kozmetiku no tu som sa našla. Používam aj telovú radu. Hlavne však deodorant antiperspirant roll-on na podpazušie. Jemne vonia - nič výrazné ani rušivé a samozrejme nedráždi pokožku. Ani po holení som s ním nemala problém. No a na záver, ako som spomenula mám malého synčeka v lete sme používali od Vichy ochranný krém na tvár spf 50 a opalovací krém. Bolo výborné kúpiť to ako zvýhodnené balenie a cena bola tiež vcelku v poriadku. Vskutku produkty Vichy chválim. Ich cena je v porovnaní s inou bežne dostupnou kozmetikou trošku drahšia, ale tá kvalita stojí za to. A ja sa zas snažím kupovať si darčekové balenia, ktoré sú cenovo výhodnejšie a vždy sú krásne zabalené. Vďaka tomu už mám doma niekoľko kozmetických tašiek či dekoratívnych plechoviek 🙂 Takže Vichy chválim a zostanem určite verná 🙂

luchajda
12. okt 2015

S výrobkami Vichy nemám moc skúseností, ja používam len čistú vodu 😀 Tá je pre mňa cenovo dostupná a našťastie sa nikdy neminie (teda aspoň zatiaľ, uvidíme ako to bude s tým globálnym oteplovaním, všakže...) No sú obdobia, kedy aj ja siahnem po kozmetike a to nedám dopustiť na Atoderm. Našťastie sa mi vždy podarí dostať sa ku vzorkám 🙂 Síce musím obehať všetky lekárne v meste, ale aspoň sa udržujem v kondícii 😀 Balíček by som isto využila, keďže ešte od pôrodu vyzerám ako pubertiačka 🙂

liveya
12. okt 2015

Ahojte, môje prve zoznamenie sa s Vichy bolo formou odporucania.
Ako prve som si kupila gulocku pod pazuchy (cervenu) a odvtedy nedam na nu dopustit! A dovod?
V praci pri navale povinnosti a stretnuti som sa dost potila, co mi bolo pri stretnutiach s mokrou bluzkou neprijemne. Odkedy som zacala pouzivat gulocku moje nadmerne potenie sa skorigovalo. Citila som sa istejsie, mohla som opat prirodzene gestikulovat. Takze Vichy vdaka tebe som sa stala sebaistejsou zenou 🙂

simona1986
12. okt 2015

pred pár rokmi som použivala krem oligo25. 🙂 bol užasny od vtedy som lepší nemala. ale teraz je pre mna kozmetika vichy dost finančne náročna 🙂

zuzanar2
12. okt 2015

Značku VICHY som si pred pár rokmi doslova zamilovala. Pre mňa je naj výrobok make-up Vichy Dermablend, ktorý perfektne kryje moje pigmentové škvrny. Vyskúšala som rôzne značky (niektoré aj drahšie ako Vichy) ale bez viditeľného úspechu krytia. Takisto milujem krém Idealia a ešte nemôžem existovať bez balzamu na pery Vichy 🙂
Čítala som príspevky vyššie, o tom že značky Vichy je cenovo nedostupná. Je pravda, že výrobky nie sú najlacnejšie...ale keď si spočítam, koľko som predtým vyhodila na rôzne make-upy, ktoré som kupovala aj niekoľkokrát do mesiaca a pigmenty mi aj tak neprekryli....tak pre mňa určite výhodnejšie kupovať Vichy.

evittam
12. okt 2015

Ja používam viac než 3 roky Aqualia Thermal krém - momentálne denný aqualia Thermal Spa, dlho som hľadala dobrý a kvalitný krém, ktorý by mi vyhovoval a našla som. Na odličovanie používam Pureté Thermale 3v1 odličovacie mlieko a micelárnu vodu taktiež. 😉

susienky
12. okt 2015

Vichy Dercos Energising posilňujúci šampón proti padaniu vlasov som vyskúšala je super ako aj Make-up Dermablend je velmi dobry mam rada Vichy 🙂 Proste dobra kozmetika 🙂

tanka0908
12. okt 2015

To čo ja vždy môžem je moj kremik :* VICHY Normaderm :*

bleee
12. okt 2015

Pureté Thermale na čistenie pleti je pre mňa jednoznačne najlepší výrobok od Vichy. Používam ho asi 10 rokov. Medzitým zmenil názov, chvíľu na trhu nebol a potom sa opäť vrátil. Ja ho volám "ružová voda" keďže je v ružovej fľaštičke. Jeho jemnučká pena pleť dokonale vyčistí. Pleť sa mi mení v závislosti od ročného obdobia, musím jej prispôsobovať krémy. Ružová voda mojej pleti vyhovuje vždy, či je suchšia alebo mastnejšia. Pureté Thermale meniť počas roka nemusím, je so mnou stále 🙂

kacero007
12. okt 2015

Ja som vyskúšala viaceré produkty, momentálne maximálna spokojnosť s Idealia Life sérom. S pleťou urobí zázraky, je vyhladená, žiarivá, proste u mňa No,1 🙂

petaa118
12. okt 2015

JA som uz vyskusala hoci ake kremy a meke upy na tvar ,ale tak ako som spokojna s derma blend make upom som nebola s nicim je neskutucne doby. Mam velke problemy s pigmentovimy skvrnami jedine tento make up ich dokaze prekryt. Uz sa nemusim hambit chodit von. Plet je uplne nadherna po naneseni a vydrzi dost dlho. Som maximalne spokojna.

mandelina
12. okt 2015

Prvý krát som sa so zn. Vichy stretla ešte ako študentka, keď som od svojho priateľa dostala opaľovací krém z tejto značky, nepamätám sa na presný názov, ale doteraz si pamätám jeho krásnu kamilkovú vôňu (paradoxne som na kamilky alergická 😀 ) Potom dlho nič. Pred pár rokmi mamina dostala na Vianoce túto kozmetiku a veľmi si pochvaľovala, no tak som aj ja nenápadne manželovi naznačila, čo by ma potešilo 😉 a veľmi som si obľúbila NORMADERM Nettoyant Tri-Activ . Keď som ho použila po prvý raz ako masku, dcéra sa zľakla, že mi tá zelená farba už ostane 😀

moncicatko
12. okt 2015

Od Vichy mam rada vsetko,co som doteraz mala, vsetky produkty boli kvalitne, pouzivala som Vichy Dercos kapsule na vlasy + sampon dercos proti vypadavaniu vlasov a tymto produktom som vdacna,ze som uz nemusela upadat viac do depresie,ze mi vypadavaju vlasy v chumacoch, pretoze padanie sa vyrazne obmedzilo a po mesiaci aj zastavilo. Momentalne mam Vichy Aqualia Thermal pletovy krem, je vyborny, no raz som mala vzorku Vichy Idealia krem na tvar a ten bol uuuuzasny, skoro som sa rozplynula...raz ked budem velka a bohata,tak si ho kupim a budem pravidelne pouzivat. 😀 😅

margieamatusko
12. okt 2015

Pouzivam make-up, spokojnost. A chystam sa na ten zazrak - micelarnu vodu. Ale ako tu tak citam, treba toho vyskusat asi viacej...Tiez mam ten problem, ze 30-tka davno fuc a plet ako 16-tka...Nie bez vrasok, ale s pupakmi na ksichte 😠

ferihegy
12. okt 2015

NORMADERM je pre mňa topka,
vianočný čas na dvere klopká.
Celú sadu si pod stromčekom nájsť,
radosťou sa od šťastia zájsť.
Mastná pleť to už nie je pre mňa,
krásna pleť už zdobí mňa.
Čistiaci gél naniesť každý večer a či deň,
vyčistím si pleť dôkladne ako len viem.
Keď potrebu po luxuse mám,
Prípravok 3v1 si na pleť dám.
Píling, čistenie a maska,
Eeeejha ale budem kráááááska.
A keď pupienok na tvári občas mám,
okamžite mu krémikom Hyaluspot pápá dám.
Celú starostlivosť BB clearom ešte dotvoriť,
zjednotenú pleť čistú mám, môžem dvere do sveta otvoriť !
Pekný deň. Lenka

darina1952
12. okt 2015

Vichy bola pre mňa dlho značkou pre "staršie " ženy 😀 No keď som prekročila prah čísla 30 premýšľala som o svojej pleti a zdal sa mi najvyšší čas, začať pravidelne užívať pleťovú vodu a krém nie bežnej drogériovej značky ako dovtedy, ale dopriať si drahšiu značku z lekárne a pleť sa mi za túto starostlivosť určite o niekoľko rokov poďakuje formou krásnej pleti. Ako po prvej značke som siahla na Vichy - začala som s pleťovou micelárnou vodou. Ako nositeľke kontaktných šošoviek mi plne vyhovuje hoci začiatky boli ťažšie🙂. Prvých pár týždňov sa mi pleť čistila a uvažovala som o zmene, ale nakoniec som to vydržala a výsledok sa čoskoro dostavil. Žiadne vyrážky, podráždenie, suchá pleť, odlíčená, žiadne ďalšie prípravky na odlíčenie neboli potrebné. Takže táto pleťová voda je pre mňa a moju pleť TOP 😉
Veľmi som sa potešila keď Vichy uviedla na trh krém Idealia - je pre mňa naozaj ideálny 😀 som s ním max. spokojná. 🙂

bjanca
12. okt 2015

Dobrý deň, kedže mám problematickú pleť vybrala som si na odličovanie z rady Vichy Purete Thermale je to vlastne 3v1,a na vyčistenie pleti Normaderm - čistiaci gél. Make up nepoužívam...zrovna som na materskej 🙂 a snažím sa starať o svoju pleť aspoň takto. Rada by som vyhrala Váš balíček a vyskúšala aj nové a inéprodukty od Vichy. Ďakujem

putney
12. okt 2015

Micelárnu vodu, keby môžem aj ju pijem 🙂 Naozaj vynikajúci výrobok. Mám pocit, že je po nej moja pleť úplne vyčistená, hladká a nevysušená.

bubatelka
12. okt 2015

Dobrý deň, ja som ešte od Vichy nič neskúšala, nakoľko predsa len tieto výrobky sú drahšie a náš rodinný rozpočet mi až tak nedovoľuje utrácať na kozmetiku. A preto by som aj touto cestou rada vyskúšala tieto výrobky, ktoré sú v súťaži. Ďakujem a prajem pekný deň 🙂

bartaloska
12. okt 2015

PRE MNA:
N-enahraditelný
O-bľúbený
R-adikálný
M-agický
A
D-ňom a nocou
E-fektívne
R-edukuje
M-astnotu
😉 🙂

martinkaha
12. okt 2015

Vichy, Vichy, Vichy,
Kvalita pleti sa mi zvýši,
Keď používam krém pleťový,
Čo zdravie pokožky obnoví... 😉

V roku 1986 utiekla mi kamoška,
Nevrátila sa – samoška! ☹
Prišla občas na návštevu,
Pozrieť rodičov aj susedu. 🙂

Z Nemecka si priniesla tašku preveľkú,
Pomaly z nej vybrala pre mňa – kabelku. 😀
Kabelôčku otváram a v nej vzoriek veľa,
Vichy krémy, make-upíky -natierať som chcela. 😀

To je skvelé, odkiaľ to máš? Ďakujem!
Nie je zač, ja ich nekupujem. 😉
V lekárňach sú v košíkoch, to už viem,
Môžem si zobrať koľko chcem... 🙂

Po roku 2000 na Slovensku zarábať som začala,
o pleťových krémoch som pouvažovala.
Ktorý vyhrá, čo to bude?
No len jeden od Vichy mi vyhovuje! 🙂

VICHY NUTRILOGIE 1 - to je môj krém! 🙂
S ním nemám problém! 😀
Suchú pleť mi vyživil,
A tvár mi tak rozžiaril! 🙂

Šupinky, nedokonalosti, miesta suché?
S Vichy Nutrilogie 1 nič také nebude!
Tento krémik je No. 1!
Všetkým ho odporúčam! 🙂

anita26
12. okt 2015

Aby som nestrašila ľudí 🙂))) (svojim nenalíčeným zjavom), pre mňa je Nr. 1 Make up Dermablend v odtieni Nude samozrejme od VICHY, objavila som ho raz ako vzorku v Emme a odvtedy na neho nedám dopustiť. Po rokoch som konečne našla make up, ktorý mi úplne vyhovuje. Už tretí rok, bez neho ani krok 😉

sluchatka
12. okt 2015

Ja pouzivam pravidelne vyrobky od Vichy a som nadmieru spokojna. Kazdy den pouzivam sadu Vichy Aqualia Thermal ,kedze mam suchu plet a roll-on proti nadmernemu poteniu. Je to pre mna top deodorant 🙂 Kupujem aj micelarnu vodu a telovy krem NutriExtra 🙂

maminkazuzi
12. okt 2015

Mam 37 a vecne pretrvavajuce akne. Poviem Vam je to tazky boj. ☹ Presla som vsetkymi moznymi vysetreniami a liecbami, a vyrazky sa mi stale vracaju spat. Skusila som aj kozmetiku Vichy a radu NORMADERM ... musim uznat, ze z tej drahsej kozmetiky je asi fakt najlepsia . Plet mam sice stale problematicku, ale ako tak to s pomocou Vichy zvladam. U mna je TOP produktom - Vichy Gelovy Peeling. Ten mi nikdy nesmie chybat.

pukackam
12. okt 2015

Vichy na jazvičky a akné mi úžasne zjemnila tvár a moje jazvičky zmizli,odporúčam každej mamine,ktorá má s tým problémy.O:)