SÚŤAŽ o balíček produktov Normaderm
Milé dámy,
zasúťažte si s nami o balíček produktov Vichy z rady Normaderm. Balíček obsahuje novinku Normaderm Skrášľujúci krém, Normaderm Detox nočný krém a Micelárnu vodu 3v1.
Stačí ak do súťažného fóra napíšete, ktoré výrobky značky Vichy máte najradšej a prečo.Najzaujímavejšiu odpoveď odmeníme. Súťažiť môžete do piatku 16.10. do 22:00, v sobotu na obed vyhlásime výhercu.
-------------------
Krásne sobotňajšie poludnie,
rada by som sa Vám poďakovala za všetky odpovede, ktorými ste prispeli do našej súťaže!
Každá z nich je pre nás veľmi zaujímavá, lebo vyjadruje Váš názor - našich spotrebiteliek. Strávila som nad odpoveďami dlhší čas a rozhodla som sa odmeniť viacero z Vás, pretože popravde som sa nevedela rozhodnúť!
Balíček produktov radu Normaderm od nás vyhráva pre mňa najviac odvážna odpoveď od @m1m2m3
Normadermom Skrášľujúcim krémom potešíme @melesmeles , za jej básnické schopnosti
Normaderm Hĺbkový čistiaci gél vyhráva kreatívna @mamilka
Všetkým Vám srdečne gratulujeme a ostatným ešte raz ďakujeme za Vaše názory a príspevky!
momentalne som si oblubila velmi kolekciu vichy purete thermale, tonikum, cistiaci gel
najviac vsak cistiaci gel a to preto, lebo sa po nom citim taka cista, vonava, svieza a moja plet perfektne vyzera
Mne vyhovuje krém Ideália, moju pleť výživi a rozžiari, cítim, že aj spevni, proste moja pleť sa cíti zdravo
Keď som bola maličká,
mazala ma mamička
Teraz som už veľká dievka
a na svete krémov kopa veľká
Ktorý si len vybrať mám?
Na to veľmi jednoduchú odpoveď Vám dám..
Moja značka milovaná je VICHY
Od vštkých ostatných sa najlepšou kvalitou líši 🙂
Keď v lete slniečko svieti
VICHY Capital soleil Spray ochráni moje deti
Pre žiarením ochráni ich ako nik,
je to jednoducho fundovaný odborník
A co ten náš tatinko?
S vekom ma toho na hlave čoraz menej, priam až málinko
Účinnosť šampónu VICHY Dercos Neogenic Redensifying je na 100% istá,
zase z neho bude môj vlasatý metalista
A čo moja maličkosť?
Používam krém VICHY Neovadiol Gf (geniálny fejs)
Priznám sa vám...
Občas si dám aj čipsy značky Leys
Preto pred striami a celulitídou ma neochráni nik,
jedine ak VICHY Action Intégrale Vergetures odborník
To už bude hádam všetko...
Ešte aby som nezabudla naša babka a dedko
tiež majú radi kozmetiku VICHY
aj ked sú občas trošku šiši :D
Používam NORMABLEND a NORMADERM a striedam podla ročných období.. 🙂 a krem IDEALIA.. hladám niečo účinné na pigmentové škvrny .. poradíte niečo? Ďakujem
Vichy Purete Thermale Upokojujúca micelárna voda - kazdodenne odličovanie a upokojenie mojej citlivej pleti
Normaderm micelárnu vodu - v období, keď ma trápi akné alebo nerovností pleti
Cez leto , samozrejme, mažeme sa o 106 Vichy opaľovákmi celá rodinka
micerálna voda je u mňa top ! odporúčam všetkými dvadsiatimi :D
ja ju nepoužívam, ale rada by som začala,neviem si nájsť vhodný produkt. Už dávno som chcela,ale nevedela som sa odvážiť. Dakujem
velmi rada mam normaderm - mam zmiesanu plet, takze tato rada mi uplne vyhovuje. zaujal ma aj krem idealia - fakt ze som mala potom krajsiu, ziarivejsiu plet.
Ja momentalne používam vichy normarderm keďže som 5mesiacov po pôrode a od vtedy sa my strasne zhoršila pleť, zatiaľ som s výrobkami spokojná a určite odporucam všetkým kt. majú problémy s mástnejsou pletou.pekny deň zuzana
Keď som sa začínala líčiť, len veľmi málo som sa zaujímala o to, ako dlho líčenie vydrží. Podstatné bolo, aby prežilo deň v škole, keď som prišla domov, odlíčila som sa, aby pleť mohla voľne dýchať a zbytočne som ju nezaťažovala. Čím som staršia, tým viac dbám o detaily. Chcem, aby môj make up vydržal dokonalý čo najdlhšie, prípadne s čo najmenším počtom úprav počas dňa. Bázy pod make up sa stali samozrejmosťou a hoci som im sprvu neverila, naučili ma, že dokážu zázraky. Hneď po nich ma uchvátili fixačné spreje na make up. Bola som na pochybách, či sa do nich oplatí investovať, ale rozhodne áno! A nakoniec som si veľmi zvykla na fixačný púder. Táto biela kôpka totiž dokáže divy. Dnes vám poviem o mojom favoritovi,je užasne že mám šancu práve tu,kde všetky ženy chcú byť krásne ..Obal je plastový s čiernym vrchnáčikom, na ktorom síce vidno všetky otlačky a špinky, prach, všetko, ale vždy som ho leštila, aby bol čistý 🙂 Je odolný voči pádom, raz sa mi zgúľal z umývadla a dopadol na kachličky, nerozbil sa, len, ako vidno aj na poslednej fotke, púder sa nahrnul do opačnej časti. V konečnom dôsledku mi to ale vôbec nevadilo, aspoň sa mi ľahko naberal na štetec. Inak má dosť veľké dierky na presýpanie púdru. Do kabelky by som ho z toho dôvodu nenosila, lebo by sa asi premiestnil do vrchnej časti všetok a len by to komplikovalo otváranie a nanášanie. Ako som už niekoľkokrát spomínala, fixačný púder je biely, ale nemusíte sa báť, že by zmenil farbu make upu. Ak ho dobre zapracujete do pleti, nebudete ani vedieť, že ste ho použili. Iba vidieť 🙂 Je skvelý, lebo:zafixuje make up, ktorý vydrží omnoho dlhšie. Jeho dokonalý vzhľad predĺži o niekoľko hodín, čo som oceňovala najmä počas stáže, kedy som nemala čas ani na obed, nie ešte na zdokonalenie make upu počas dňa. Píše sa, že vydrží 16 hodín. Dosť to závisí aj od make upu, keď mám dobrý make up, tak výdrž sa pohybuje okolo tých 9 - 10 hodín bez hocijakej úpravy, čo je veľmi slušné.
ak potrebujete lepšie prekrytie, môže sa použiť aj na klasický, farebný púder. V jemnej vrstve ptom ešte nanesiem aj fixačný púder, nanášam ho kabuki štetcom, zafixuje a predĺži líčenie
po použití tohto púdru je pleť úplne jemná, zamatová..Požívam skoro všetko od Vichy,ale Normaderm som ešte nemala,môžno budem mať šťastie y vyhrám.. 🙂
Tuto sadu som este nemala,preto ju rada vyskusam ak by som vyhrala😁
Normaderm som práve kúpila pre dcéru v puberte, takže ešte neviem ohodnotiť... Zuzana
Ja som používala zatiaľ Vichy Idealia denný krém a make up. Produkty Vichy Normaderm zatiaľ nemám odskúšané. Na krémoch Vichy milujem ich vôňu a to, že pri používaní výsledok stojí za to.
Milujem Normaderm Anti Age, pretože mám po ňom pleť ako detskú prdelku 🙂
Konečne žiadnu vrásku ani žiadnu vyrážku. 😅
Ja kozmetiku Vichy nepoužívam, ale ak by som vyhrala, tak ju veľmi rada vyskúšam....
Tak ja som mala normaderm vichy denny, nocny krem a cistiaci gel a odvtedy nemam problemy s pletou. Mavala som akne, pokusala som kadeco, ale nikdy mi nic nepomohlo. Raz som si povedala, ze vyskusam vichy, aj ked to uz bola pre mna drahsia alternativa...ale naozaj sa oplatilo a akne odvtedy nemam...takze urcite odporucam 🙂
ja vichy normaderm zeleny na problematicku plet
Pouzivam Vichy Aqualia Thermal-a micelarna voda je uplna topka. 😀
Zatiaľ som mala iba detské opaľovacie mlieko VICHI a bolo fantastické!!! A od včera na mňa v poličke netrpezlivo čaká nový kamarát - denný krém VICHY. Keďže sú tu naozaj veľmi kreatívne odpovede, tak ja píšem iba svoj poznatok 🙂
ak by som vyhrala.....mám problematicku plet...len lacné krémy pouzívam... 😒 😔
V lete bol moj kazdodenny sprievodca Vichy Capital Soleil SPF 30, vsetci sme boli bleskurychlo nastriekani a mohli sme sa opalovat.
no za moje deti mozem povedat ze jednoznacne termalku, to potesenie ked sa mohli cez leto nekonecne osviezovat navzajom 😀
vichy normaderm zeleny na problematicku plet... Velmi odporucam ..som stouto znackou najviac spokojna.. 🙂 proste TOP TOP TOP 🙂 (Y)
Ja kupujem mamičke ( keďže si to ona z dôchodku nemôže dovoliť) vždy na nejaký sviatok ( meniny, narodeniny, Vianoce - krém proti vráskam : VICHY Liftactiv Supreme . Nevie si ho vynachváliť, a veru jej to pomáha -vôbec nevyzerá na svoj vek. ´dakujeme vichy ;)
Make up Normaderm - konecne make up, ktory mozem mat na tvari od rana od 5 do vecera do 23tej - a paradoxne este aj cestou vlakom z prace po 22:00 hod vyzeram v pohode a da sa na mna pozerat 🙂 😀
VICHY DERMABLEND odtieň 25. je najlepší make up na svete 🙂 Používam ho roky a za ten čas som lepší nenašla. Manžel mi na narodeniny chcel urobiť radosť a vedel, že sa najviac poteším makeupu (už mi aj dochádzal) . No samozrejme, že si doma nepozrel aký používam, len vedel, že Vichy, Dostala som Normaderm, namiesto Dermablend .A ešte aj odtieň najtmavší 🙂 Ale používam ho aspoň v lete, keď sa doslova spálim na slnku 🙂
Ešte nemám skúsenosti s touto kozmetikou kedže je trochu drahšia. Ale verím tomu že akonáhle po jej vyskúšaní a spokojnosti som ochotná si aj priplatiť za kvalitnú kozmetiku. 🙂
zatiaľ som mala tú česť len s termálnou vodou v spreji, pekne som si ňou na pláži zachraňovala pleť pred vysušením. Skvelá vecička.

Dobry den,ja som začala použivat kuru proti vypadavaniu vlasov Vichy Dercos Aminexil a poviem vam je to zazrak proti vypadavaniu vlasov mne tak vypadavali vlasy že som po nociach plakavala a nechcela som ani von chodit ale musela som lebo mam tri deturence 🙂 Prajem vam pekny den 🙂