icon

SÚŤAŽ o balíček produktov Normaderm

lucia_vichy
12. okt 2015

Milé dámy,

zasúťažte si s nami o balíček produktov Vichy z rady Normaderm. Balíček obsahuje novinku Normaderm Skrášľujúci krém, Normaderm Detox nočný krém a Micelárnu vodu 3v1.

Stačí ak do súťažného fóra napíšete, ktoré výrobky značky Vichy máte najradšej a prečo.Najzaujímavejšiu odpoveď odmeníme. Súťažiť môžete do piatku 16.10. do 22:00, v sobotu na obed vyhlásime výhercu.
-------------------
Krásne sobotňajšie poludnie,
rada by som sa Vám poďakovala za všetky odpovede, ktorými ste prispeli do našej súťaže!

Každá z nich je pre nás veľmi zaujímavá, lebo vyjadruje Váš názor - našich spotrebiteliek. Strávila som nad odpoveďami dlhší čas a rozhodla som sa odmeniť viacero z Vás, pretože popravde som sa nevedela rozhodnúť!

Balíček produktov radu Normaderm od nás vyhráva pre mňa najviac odvážna odpoveď od @m1m2m3
Normadermom Skrášľujúcim krémom potešíme @melesmeles , za jej básnické schopnosti
Normaderm Hĺbkový čistiaci gél vyhráva kreatívna @mamilka

Všetkým Vám srdečne gratulujeme a ostatným ešte raz ďakujeme za Vaše názory a príspevky!

SÚŤAŽ o balíček produktov Normaderm
Strana
z6
s1m.one
15. okt 2015

ja mam rada idealiu od vichy na zmiesanu plet (ak pri kupe dostanem nejaku novinku a vzorku, tak hned radim kamoskam, aby vyskusali), kupeny mam aj nocny krem a gel na cistenie pleti. ale asi naj je nocna idealia, kedze som vstavala a teda este stale vstavam k dietatu asi 2x za noc a k druhemu tiez sem tam vstanem, tak za tuto idealiu sleep by som dala metal 🙂 aspon ten pocit, ze sa necitim ako zbity pes a tesim sa na rano ako si pekne pre seba vyhradim cas a zacnem sa patlat s kremikmi, serami a podobne 🙂 na normader sa tiez chystam hlavne na novinku hydratacnu, to je presne nieco pre mna 🙂

sisa1987
15. okt 2015

Ked som bola malicka, kraslila ma maslicka.Teraz som uz mamina, udrzat si krasnu,pevnu plet?To je premna s produktami Vichy malina.
Na make-up od vichy nedam dopustit,dom bez neho na tvari neviem ani opustit 🙂
Dakujem Ti Vichy,ze sa vdaka tebe stale este pritazliva citim.
Ked som bola mladsia a nebola som mamou velmi rada som pouzivala este cistiacu sadu od vichy.
Teraz sa vsak nakupy tocia skor okolo mojich 2 princezniciek a tak som rada aspon za 1 produkt,ktoremu som ostala verna a to make-up.Darcek by ma urcite velmi potesil,nakolko si ani nepametam kedy som nieco dostala len sama pre seba.pekny dnik prajem

eny999
15. okt 2015

Najradsej mam Normaderm krem,moja plet je po nom dlho svieza a zmatnena.

wladka
15. okt 2015

😵 u mna od roku 2006 make-up Dermablend, casom Normateint.. Normaderm krem, cistiaca voda.. priznavam, ze som mu teraz neverna, pouzivam inu kozmetiku.. 🤐 ..ale v septembrovom casopise Eva bola vzorka kremu proti nedokonalostiam.. veru dokonalost je to.. uz aj objednana z netu 😀 😀

trudy1717
15. okt 2015

Pozeram a nestiham vnimat tolku chvalu a pozitivnu naladu v prispevkoch... mam chut hned vyskusat hoc akx vyrobok s malou dusickou ze hadam niektory z nich by zo mna urobil kralovnu prebdetych noci a ziarivym leskom pokozky schova v ociach co i len kvapku spanku... a mozno dopomoze ocarit. S pohladom na staru cestu si vravim .... preco som to neskusila skor? Mozno az teraz s novou ideou a motivaciou sa mi moyzno naskytne sanca a z popolusky sa stane kralovna. Ps: sampon vichy mi pomohol zbavit sa ekzemu vna pokozke vlasov. Dakujem

nastenka555
16. okt 2015

Náhodne som objavila prípravok "Aerateint Mousse" a bola som milo prekvapená. Nie je to make up avsak ako BBcream postačuje na prekrytie nedokonalosti pleti. Páči sa mi ľahká penová forma prípravku. Čo som sa však obávala je odtieň rosy - avšak ako bb cream to nemá až taký význam. Farba sa prirodzene prispôsobí a tvár nevyzerá umelo. Toto je moja skúsenosť s dobre investovanou kozmetikou.

mia78
16. okt 2015

AQUALIA THERMAL
DYNAMICKÁ HYDRATÁCIA
OSVIEŽUJÚCI DENNÝ ĽAHKÝ KRÉM

jarnicka
16. okt 2015

Dobré ráno ja milujem hlavne make up , zakryje všetky nedostatky a po celý deň som v "bezpečí" že sa nelesknem a mám dokonalú pleť. DAKUJEM VICHY DAKUJEEEM

olivka26
16. okt 2015

DOBRY DEN,tak ja mam skvelu skusenost s Make-up Dermablend-teda z jej vzorkou,ktoru mi dala kamaratka z lekarne,ze mam vyskusat toto-vraj super make-up,najlepsi aky kedy vyskusala.No a poviem vam mala pravdu!
Nic lepsie som doteraz pre svoju plet neskusila.Skoda ze som mala len vzorku,,ak by som mala korunky tak urcite sa potesim tymto ZAZRAKOM 😀 Alebo mozno si ho este najdem pod stromcekom,to by bolo vazne super 🙂

lindsey
16. okt 2015

Túto značku poznám len zo vzoriek ale už by som chcela raz mať takýto niektorý produkt. Make up ako píšu viaceré top A tiež idealia.A ešte jeden acqua či ako.sa volá.

irenaliza
16. okt 2015

Vichy je super značka, to každý viem, lenže ja som sa o seba veľmi nestarala, používala som len pleťovú vodu, krémiky na tvár a ruky a bolo to, veľmi sa ani nemaľujeme, takže.... Ale asi som urobila chybu, lebo mám 41 rokov a 4 krásne dcérky , a keď som sa dnes pozrela do zrkadla tak som si povedala, že už musím dbať aj o seba. A keďže je tu týždeň s Vichy, tak som sa naozaj dozvedela veľa vecí a určite si niečo dokúpim, ak trochu našporím peniažky, lebo doteraz som vyskúšala iba Vichy termálnu vodu- bola som zvedavá, čo je to a super osvieženie na tvár, nielen pre mňa ale aj pre dcérky a ešte Vichy ideáli krémik v malej dózičke- dcérkam sa veľmi páči vôňa a , že je taká maličká a ja si ju chránim, natieram sa jasné, ale šetrím si, lebo je super.
A dnes máme s manželom 11.výročie svadby, tak sa chcem páčiť a krémik Vichy si určite na seba dám a sľubujem, že vďaka super Lucii od Vichy som sa trochu lepšie zorientovala v kozmetike, ktorú som doteraz nesledovala, za čo jej patrí veľká vďaka a aj celej firme VICHY za skvelý týždeň. 🙂 🙂

trulka999
16. okt 2015

Ahojte 🙂 aj ja používam Normaderm rad, kedže mám takú pleť akú mám. Mám micelárku, denný krém, make up normaderm tein. Nedám dopustiť ani na jeden výrobok od tejto značky 🙂 najradšej by som doma mala všetko 🙂 závislosť? 🙂

janulabj
16. okt 2015

u mňa sú výrovky VICHY ako v bavlnke, pretože aj oni sa takto starajú o moju pleť 😅 momentálne veľmi pochvaľujem Idealia očný krém, mám 33 rokov a už potrebujem pomoc s vráskami 😵

ivankajar
16. okt 2015

Dobry den,
Vichy idealia je moja topka no rada by som vyskúšla aj iné výrobky VAŠEJ ZNAČKY. 😉

magdicka111
16. okt 2015

ZATIAL SOM NIC Z VASEJ ZNACKY NESKUSILA ... ALE POCULA SOM ZE JE TO SUPER ZNACKA TAK UZ LEN TO VYHRAT. 🙂

nicoletha
16. okt 2015

Z Vichy ma najviac oslovila tycinka 60 faktor, na ocne partie, pery, nos, znamienka a citlive casti koze na opalovanie. Absolutna spica na dovolenku. Plet okolo oci chrani proti UV a plet nevyzera taka vysusena a vraskava. Ten kto ma viac materskych znamienok, hlavne vacsie a tmave - perfektne ochrani, plet tesne okolo aj po celej dovolenke bola uplne bielucka. Estetika tu pre mna nehra rolu, skor rakovina koze... Práve preto by som rada vyskúšala aj tento balíček , uvidíme či sa šťastie usmeje ;)

greta123
16. okt 2015

U mňa zabodovala Micerálna voda 3v1 a Denný krém Normaderm, pretože kozmetika je vynikajúca, kvalitná, lepšiu nepoznám a preto jej *****hviezdičiek dám.

lelia
16. okt 2015

Nakolko uz nie som 20-dsiatka, ale 2 x 20, hladam kozmetiku na moju plet, ktora by bola kvalitna. Podla rezenzii na Vichy verim, ze to by bola ta spravna volba a spravila by zo mna zasa 20-dsiatku 😀

simisi
16. okt 2015

Kozmetiku Vichy nepouzivam,ale ak by som vyhrala,rada vyskusam 🙂

nika1111
16. okt 2015

Ja kozmetiku vrchy Normaderm používam, je to jednoznačne 1* na trhu, mám veľmi citlivú plet skúšala som množstvo aj drahej kozmetiky drahé krémy na tvar ale po všetkých som sa vyhadzala ale jediný vichy mi tvar rozžiaril, a aj make up od vichy si zaslúži 1* môžem odporučiť každému, tento zelený rad som ešte neskusala ale ak by som ho vyhrala veľmi by ma potešil.

tinkalm
16. okt 2015

ja používam make up dermablend, pretože je jediný na trhu, ktorý mi sadol farbou - som veľmi bledá a skúsila som asi každú dostupnú značku, avšak vždy bolo vidieť farebnú nezrovnalosť...ešte mi sadol jeden od konkurenčnej značky, ten mi však nevyhovoval krycou schopnosťou a musela som ho použiť strašne veľa, kdežto pri make up-e vichy stačí fakt že trošička a pokryje celú tvár i krk...taktiež z radu vichy používam už roky prípravky na odličovanie a nevymenila by som ich za iné....radu normaderm o ktorú sa súťaží nepoznám, ale určite by som ju rada vyskúšala a pokiaľ by mi sadla, nad jej kúpou by som neváhala, pretože pri kúpe značky vichy som nikdy nesiahla vedľa a stojí za každý cent

luchar002
16. okt 2015

Normaderm denný krém,
na rande s ním pôjdem len.
Svoju polovičku potešiť
pekným vzhľadom povzbudiť.

Prajem všetkým pekný večer a veľa šťastia.

majkikaxxx
16. okt 2015

dcerka je atopik......kupila som jej Micelárnu vodu 3v1 .....verím , ze som nesiahla vedla a ze nie su to zbytocne vyhodene peniaze.......Prajem pekný večer

Strana
z6