icon

SÚŤAŽ o balíček produktov Normaderm

lucia_vichy
12. okt 2015

Milé dámy,

zasúťažte si s nami o balíček produktov Vichy z rady Normaderm. Balíček obsahuje novinku Normaderm Skrášľujúci krém, Normaderm Detox nočný krém a Micelárnu vodu 3v1.

Stačí ak do súťažného fóra napíšete, ktoré výrobky značky Vichy máte najradšej a prečo.Najzaujímavejšiu odpoveď odmeníme. Súťažiť môžete do piatku 16.10. do 22:00, v sobotu na obed vyhlásime výhercu.
-------------------
Krásne sobotňajšie poludnie,
rada by som sa Vám poďakovala za všetky odpovede, ktorými ste prispeli do našej súťaže!

Každá z nich je pre nás veľmi zaujímavá, lebo vyjadruje Váš názor - našich spotrebiteliek. Strávila som nad odpoveďami dlhší čas a rozhodla som sa odmeniť viacero z Vás, pretože popravde som sa nevedela rozhodnúť!

Balíček produktov radu Normaderm od nás vyhráva pre mňa najviac odvážna odpoveď od @m1m2m3
Normadermom Skrášľujúcim krémom potešíme @melesmeles , za jej básnické schopnosti
Normaderm Hĺbkový čistiaci gél vyhráva kreatívna @mamilka

Všetkým Vám srdečne gratulujeme a ostatným ešte raz ďakujeme za Vaše názory a príspevky!

SÚŤAŽ o balíček produktov Normaderm
ikabu
13. okt 2015

Ja som túto značky kozmetiky ešte neskúšala, tak by som rada skúsila a toto je celkom dobrá príležitosť ako to spraviť 🙂

adrika762
13. okt 2015

Rada by som vyskúšala niečo nové a tak by sm vedela posudiť aké sú to výrobky.

sono2
13. okt 2015

Ja dlhé roky používam Vichy kozmetiku, začala som sadou NORMA DERM krém denný, nočný, čistiaci gél, voda. Neskôr som oblubovala, žiaľ už nedostať tiež od NORMA DERM sada skladala sa z pilingu, masky, krému a spreju s termálnou vodou. Neviem prečo sa viac nerobí, bolo to veľmi dobré! Potom DERCOS šampón proti lupinám bol jediný ktorý mi na moju citlivú pokožku pomohol už po prvom umytí, mňa zvykne páliť pokožka hlavy, ŽLTÝ proti vypadavaniu vlasov, manžel má sadu na holenie, krém, antiperspirant. JA na odlicovanie MICELARNU vodu a RUŽOVÚ vodu vždy mám aj ZELENÚ NORMADERM na hĺbkové vyčistenie. MAKE UP najlepší NORMA TEINT pokožka je po ňom dlho matná čo mne vyhovuje, AÉRA TEINT skôr V lete, mám tmavý odtieň. KRÉM proti celulitíde ten chladivý na tom som minula majlant, koža je po ňom fantastický jemná. Raz som mala kúru DERCOS proti vypadávaniu vlasov pre ženy. Samozrejme V lete vodu V spreji na osvieženie.
Krém na pleť taký rozjasnujuci, už si nepamätám, ako sa volal, nerobil mi dobre, musel manžel používať. .. a Samozrejme opaľovacie krémy a veľmi som mala rada sprchovy gél som zvykla kupovať V takom veľkom balení, veľmi neutralna vôňa, tiež už nedostať, škoda. Modry tuhý antiperspirant bez aluminia, nakoľko sa dosť potim, sa mi neosvedčil A nepomáha mi, takže ho nepoužívam. Veľmi by som chcela skúsiť IDEALIU KRÉM A nejaké novinky, nakoľko už nový sortiment až tak nepoznám, časom na kozmetiku neni toľko peňazí ako kedysi. Kozmetiku od Vichy používam doslova od puberty a vyskúšala som toho dosť, vtedy to bola jedna Z najkvalitnejších A dostupných kozmetík, na čo som si potrpela. Teraz som ostala verná len pár výrobkom A nekupujem už výlučne len Z Vichy ako kedysi. Preto by som veľmi chcela vyhrať balíček a otestovať Vaše nové orodukty 🙂 Pekne ďakujem, s pozdravom Soňa. 🙂

bublinka1s
13. okt 2015

Vichy Idealia je naaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaj, mam aj Skin Sleeeeeeeep ;) Milujem tu vonu, a plet je krasne vypnuta a rozziarena, cez noc niekedy ani nespim koli mojej princeznej ale Skin Sleep sa postara o to aby to na mne nebolo vobec vidiet. Dokonca aj kolegovia povedali, ze vyzeram ako super mama ;)

baileyka
14. okt 2015

Ahojte.Je tazke si vybrat jeden najlepsi.Vsetky vyrobky od vichy su uzasne 😀 😀

malatatranka
14. okt 2015

IDEALIA 🙂))))) a preco ?? pre nu samu 🙂)))

zuzu831
14. okt 2015

Stojí síce viac, ale jednoznačne sa oplatí. Odkedy používam make up od vichy mám lepšiu pleť. U mňa má táto značka 101 % a a určite jej zostanem verná 😉

misada
14. okt 2015

Mám Vašu kozmetiku veľmi rada, používam šampón Decros, krémiky Ideália, pleťovú vodičku ale môj najväčší kamoš je Vichy Dermablend. Trpím totiž veľmi silným akné a tento krásavec mi pomáha toto ochorenie prekonávať a môžem normálne vyjsť na ulicu medzi ľudí 😉 Kozmetický balíček by ma nesmierne potešil k mojim novembrovým 30.narodeninám 🙂 Želám Vám všetko dobré milá Vichy 😀

petronelak
14. okt 2015

Zatiaľ nemám obľubený produkt žiadny, kedže produkty Vichy nepoužívam, a však veľmi uvažujem nad kúpou makeupu nakoľko mi bol viacerými ženami odporúčaný, nad ostatnými produktami som zatiaľ neuvažovala vzhľadom na ceny je mi ťažko počas RD kupovať a náhodou my nesadnú, keby som však vyhrala to by bol riadny booom a keby mi sada normaderm sadla určite ju s radosťou zakupim kedže ju budem mať otestovanú vdaka koníkovi a super týždnu s vichy 🙂

andrejzbb
14. okt 2015

U nás sa používa Micelárna voda kolektívne 🙂 ale radi vyskúšame všetky ostatné výrobky 🙂

zuzkaleng
14. okt 2015

Mam rada sampon proti padaniu

sojaso
14. okt 2015

Najradsej mam make-up od Vichy, ktory ?, presne Vam nenapisem, lebo som prestriedala viacere a vsetky boli uzasne, neda sa porovnat s nijakym z inej znacky, vzdy som si ho vyberala podl toho, co som momentalne chcela prekryt alebo co som potrebovala, ze mate neskutocne dobry vyber, to je bez debaty. A ako som sa k nemu dostala? Bolo to este na strednej, ( co je uz poriadne daaaavno 😀 ), dostala som vzorku a ked som ju doma pouzila, nemohla som uverit vlastnym ociam, v zrkadle som videla krasnu cistu plet, ziadne flaky, ani nerovnosti, ten pocit bol tak uzasny, ze od toho dna na make up znacky Vichy nedam dopustit, je to moja srdcova zalezitost 😵

lashka
14. okt 2015

Normaderm je výborný 🙂

barunka
14. okt 2015

Za mňa je top micelárka 😉 Jedným šupom dokážem odstrániť make-up, vyčistiť pleť, medzitým menšiemu dieťaťu chystať večeru, staršej kontrolovať úlohy. 🙂
Je to jednoduché, rýchle, praktické a úplne mi vyhovuje, že mi nevysušuje moju už i tak šupinatú pleť (by ste neverili, ale miestami si pripadám ako had, ktorý sa zvlieka z kože) 😀

tiger1607
14. okt 2015

Bez debaty Vichy dermablend 25 . Nepotrebuje komentar 🙂

juliet221
14. okt 2015

zatial ziaden. no chcem si urobit radost na vianoce konecne , no nema mi kto poradit aky krem na tu moju tvaru

martina05
14. okt 2015

Jednoduchá otázka - jednoduchá odpoved..... Micelárnu vodu, najuniverzálnejší a najzákladnejší výrobok !!!! odporucam

emiguz
14. okt 2015

Ráno či večer keď suchu pleť mám tak Vichy krém rada si dám.
Moja mamka často kričí kdeže je môj krém od Vichy?
Obľúbená je to značka má len u nás samé AAAAAAAAAAčka... 🙂
Vichy Ideália pre suchú pleť. Moja pleť je jemná, pružná a svieža .
Tiež super Micelárna voda 3 v 1... Dokonale vyčistí a nemusím si oplachovať tvár...
Super

andreablahova
14. okt 2015

Máme s dcérou problematickú pleť,veľmi radi by sme vyskúšali kozmetiku Vichy.Už sme vyskúšali veľa krémov a make-up rôznych značiek a zatiaľ sme nenašli ten naj výrobok pre nás obe,ktorý by nám obom vyhovoval.Nemám odvahu kúpiť túto sadu Normaderm,keďže je to drahšia kozmetika.Keby sme vyhrali bolo by to pre nás obrovská radoooooosť 😎 .Škoda,že Vichy kozmetika nie je cenovo prístupná každému 😢

ancsika11
14. okt 2015

Mne Vichy Normaderm na problematicku plet pred par rokmi nepomohol...Rada by som ho vyskusala teraz znova 🙂

piuska
14. okt 2015

chcela som sa zapojit do sutaze, LEBO SUTAZ = A JA MILUJEM VYHRAVAT, ale po tom co som si precitala som zhodnotila, ze sa zapojim , ale aj kupim, lebo skutocne su tu babenky co to potrebuju ovela viac ako ja :D
V kazdom pripade vichy liftactive, lebo to je pan krem pre vitazov a ja som clovek co miluje vitazstvo :D

ekinka82
15. okt 2015

Neviem ja písať krásne básne a kozmetiku vichy poznám, ale na moje pomery je to dost drahá kozmetika - aj keď ako čítam poniektoré príspevky veľmi kvalitná a priam až vynikajúca čo by bol hriech nevyskúšať preto sa rád zapojím do tejto súťaže a snáď sa na mňa usmeje šťastíčko a poteším svojej ženy srdiečko 🙂 A aj to moje. Radi by sme ju vyskusali - pekný deň

achelan
15. okt 2015

a ako ku tomu prídeme my - muži ?

agataaghova
15. okt 2015

Popravde som značku Vichy vyskúšala len ako vzorku z lekárne Vichy Liftactiv. Žiaľ, moja peňaženka si nemôže dovoliť drahšiu i keď kvalitnú značku ako je Vichy, peniažky investujem skôr do synčeka, plienky, mlieko, oblečenie, obuv atď. Ako som čítala vyššie a videla fotky od "m1m2m3", určite by som vyskúšala Make-up Vichy Dermablend. A keďže sa blížia Vianoce a moje narodeniny, tak dám Ježiškovi = manželovi návrh, aký darček by ma potešil. 🙂

julisskabear
15. okt 2015

normaderm denný krém, lebo už roky sa trápim s problematickou pleťou a len nedávno som objavila tento zázrak, ktorý mi nielen že pomohol s pleťou, ale hlavne mi výsledky, ktoré priniesol, konečne zdvihli sebavedomie a už svoju tvár neschovávam pod vlasy. Keď krém priniesol takéto účinky, tak sa teším na to, ako budem vyzerať, keď začnem používať celú radu normaderm.... 🙂

megy
15. okt 2015

vichy liftactiv serum na oči a řasy - miluju ho, protože mám hodně citlivé oči a je to jeden z mála produktů, které mé oči snesou a hlavně je dobře vstřebatelný a při pláči či dešti venku nedělá neplechu🙂 jinak jsem vyzkoušela vichy aqualia thermal? ( nevím, zda to píšu dobře)a tady musím jen vyzdvihnout jeho jemnost a příjemnou vůni a hlavně to, že má pleť se rychle dala do kupy po známkách dehydratce - no na mateřské moc času ze začátku na tekutiny nebylo ze všeho nového kolem to odnesla má pleť, tak tohle byla skvělá volba. pěkný den

ludka140281
15. okt 2015

zatial tuto značku nepoznám,ale ako tu čítam,chcem skusit make up 🙂

martinusik91
15. okt 2015

Micelarna voda je fakt super aj ked mam 23 mam plet ako keby som isla prave do puberty.Tato znacka je super nactakyto typ pleti.Kedze mam problemy s hormonmi zmierila som sa stym ze to bude problem ktoreho sa tak lahko nezbavim ale touto kozmetikou sa tomu da dost pomoct.

baska1
15. okt 2015

top krem na moju zmiešanú, v zime skor suchsiu je Vichy Idealia, krasne rozziari plet, nie je potrebna ani baza pod make up, len skoda, ze sa tak rychlo minie:o) ale aspon zvysok rodiny ma tip na darcek, ktorý vzdy potesi:o)