icon

Čo by ste chceli vedieť o donáškovej službe Tesco Potraviny domov?

daska_tesco
8. sep 2015

Ak sa chcete dozvedieť viac informácií o tom, ako funguje originálna donášková služba Tesco Potraviny domov, opýtajte sa nás čokoľvek. Rady odpovieme počas celého týždňa na vaše otázky a jednu z vás odmeníme v nedeľu 13.9.2015 kupónom na 15 eur na nákup tovaru cez donáškovú službu Tesco Potraviny domov 🙂 https://www.tesco.sk/potraviny-domov/ako-to-fun...

Pozrite si video, ako služba funguje:

Čo by ste chceli vedieť o donáškovej službe Tesco Potraviny domov?
Strana
z3
izabelkas
10. sep 2015

@daska_tesco Dakujem Daska za ochotu, uz sa to riesi a som prijemne prekvapena s vybavovanim reklamacie. 🙂 Tie plienky zial musim vratit, lebo mam obavy to malickemu dat...

bettybetty
10. sep 2015

Plánujete donášku v menších mestách východného Slovenska?

daska_tesco
autor
10. sep 2015

@bettybetty Ahoj, aby si bola včas informovaná o tom, či spustíme službu v tvojej lokalite, poradím ty, aby si sa predregistrovala tu: https://www.tesco.sk/potraviny-domov/dorucujeme...
Medzi prvými potom dostaneš upozorňovací e-mail, keď službu spustíme u vás. 🙂

kvett
10. sep 2015

tesco ma fajn sluzbu, ze dorucuje tovar domov, ale ak si porovnam ceny v tescu a napríklad v terne, tak je tesco dost drahe. hlavne pri neakciových výrokoch. nechcete s tym nieco spravit?

nikenzi
10. sep 2015

@daska_tesco ahoj, prosim ta chcela by som sa opytat, akurat nahadzujem nakup na zajtra a akurat aj dosli letaky tesco. V letaku je brav.plece bez kosti za 2,69€, a na nete sa da objednat len za 3,39€ to iste. Uz vela krat som si vsimla ze maso su rozdielne ceny. Preco to tak je? Vdaka.

nanika1979
10. sep 2015

@irenaliza viem, že chodia až úplne k dverám, aj na tretie bez výťahu 🙂

daska_tesco
autor
10. sep 2015

@nikenzi Ahoj, v letáku ide zrejme o mäso v pultovej ponuke, cez donáškovú službu si môžeš objednať iba balené mäso - to bol zrejme ten cenový rozdiel.

daska_tesco
autor
10. sep 2015

@kvett Ďakujeme za pripomienku.

cintorina
10. sep 2015

Funguje tato donaska aj na Roznavu? Ci len vo velkych mestach? Ako je to pri ZTP maju nejake zlavy? Dakujem za odpoved 😉

irenaliza
10. sep 2015

@nanika1979 Ďakujem za info, pekný deň

daska_tesco
autor
10. sep 2015

@cintorina Ahoj, kde služba funguje, zistíš jednoduchým zadaním PSČ tu: https://www.tesco.sk/potraviny-domov/dorucujeme...

Zákazníci s preukazom ZŤP pri nákupe nad 20 eur cez donáškovú službu Tesco Potraviny domov majú zľavu na dovoze 2 eurá. 🙂

daska_tesco
autor
10. sep 2015

Milé mamičky, ďakujeme za všetky vaše komentáre, stretneme sa opäť zajtra. Ak vás služba Tesco Potraviny domov zaujala a chcete ju vyskúšať - posielam E-kupón na prvý dovoz zdarma pri prvom nákupe 🙂 Pekný večer!

lilinka007
10. sep 2015

chcela by som vedieť, kedy bude táto služba aj v Michalovciach, veľmi by mi to uľahčilo život a určite nielen mne

evitka83
10. sep 2015

@daska_tesco s tym masom si nie som uplne ista, ze je to tak. Ja si objednavam sunku na gramaz a chodi mi balena z pultu a nie vakuovo balena v nejakom obale

orgovan
10. sep 2015

viem, ze sa jedna o dovoz potravin, ale ked uz vozite aj kvety, tak by ste mohli vozit aj detske oblecenie. Napríklad zatial len babatkovske, to vacsina mamin uz pozna cislo, tak nebude problem s reklamáciami kvôli velkosti.

najjulinka
11. sep 2015

Da sa platiť gastrokartou callio aj pri donaške domov?

arabellka
11. sep 2015

ja vyuzivam len tuto sluzbu /tesco potraviny domov/ a v casoch ked som doma s platbou pri preberani. Zaujima ma, ze ked zaplatim dopredu nejaky nakup a je doma moj syn /15r./ ci moze prebrat tovar aj on. Viem,ze je tam podmienka nad 18r. myslim si,ze je to hlavne koli platbe,ale kebyze bol tovar zaplateny, da sa to,ze moze aj syn? dakujem

daska_tesco
autor
11. sep 2015

@najjulinka Momentálne sa ešte nedá platiť gastrokartou callio. Prezradím ti však 😉 , že už čoskoroto bude možné 🙂 .Práve to testujeme. 😉 Ak testovanie prebehne vporiadku, môže byť služba spustená . 🙂

daska_tesco
autor
11. sep 2015

@orgovan Ďakujem za pripomienku, radi by sme predávali aj detské oblečenie, no z prevádzkových dôvodov to momentálne ešte nie je možné. Každopádne však na tom budeme pracovať 😉 a veríme, že sa to podarí a uľahčíme vám nákup aj tohto sortimentu. 🙂

daska_tesco
autor
11. sep 2015

@evitka83 Áno, lahôdky predávame aj voľne, ale mäso ako také iba balené.

danaholanova
11. sep 2015

Je to super sluzba ja to vyuzivam coraz castejsie, byvam KE- okolie a som sama z detmi takze super je to skoro zadarmo lebo len cesta tam ma stoji viac. Akurat mi chyba v ponuke viac nepotravinovych vyrobkov. Napr. som kupovala domcek pre deti a nemal mi to kto doviezt. Skoda ze nie je viac veci v ponuke napr. aj elektronika alebo kupony na dobitie telefonu a tak... Dakujem ze ste.. 🙂 Dana

daska_tesco
autor
11. sep 2015

@arabellka Je mi to ľúto, ale nákup musí prevziať osoba staršia ako 18 rokov. Aj keď je vopred zaplatený. 😒 Je to z dôvodu, že môže obsahovať napr. alkoholické nápoje a tie môžeme predať iba osobe staršej ako 18 rokov.No a pri prevzatí tovaru sa podpisujú dokumenty, ktorými preberajúci potvrdzuje súhlas s prevzatím, kvalitou tovaru a preto ich musí podpísať plnoletá osoba. 😉

arabellka
11. sep 2015

@daska_tesco ano,to je pravda, na ten alkohol som pozabudla bo ho nekupujem,tak dakujem, casovy priestor na dorucenie je tam stale velky aby som bola doma.pekny den

daska_tesco
autor
11. sep 2015

Milé mamičky, ďakujeme za všetky vaše komentáre, stretneme sa opäť zajtra. Ak vás služba Tesco Potraviny domov zaujala a chcete ju vyskúšať - posielam E-kupón na prvý dovoz zdarma pri prvom nákupe 🙂 Pekný večer!

dankaa78
11. sep 2015

som z BB .Predregistrovala som sa🙂

irenaliza
13. sep 2015

@daska_tesco Ďakujem za info o donáškovej službe a určite,keď bude u nás budem prvá,ktorá cez ňu nakúpi, už som sa predregirstrovala a určite aj rodičom aj správa na východ a pošlem tam ak bude Tesco, to bude radosti, a inak veľmi dobre to máte zorganizované a klobúk dole pred Vašou prácou a námahou, Tesca je u mňa 1 a každý deň tam nakupujeme, len v piatok sme tam nechali 50eur-kúpili sme legíny, kávu a potraviny síce iba v kamnenom obchode, ale máme Vás radi.
A teším sa, keď mi príde email, že aj u nás bude donáška, nevadí, počkám aj trochu dlhšie, veď ako sa hovorí ze najlepší si treba počkať, ale vyplatí sa. pekný večer a vďaka a ešte tu víťaz nebude? 🙂 🙂

nikenzi
13. sep 2015

@daska_tesco ste zabudli vybrat vyhercu 15€ kuponu. ci? 🙂

daska_tesco
autor
14. sep 2015

Milé mamičky, trošku neskôr, ale predsa sa vám chcem poďakovať za všetky vaše otázky o donáškovej službe Tesco Potraviny domov. Mnohé otázky sú pre nás aj tipmi na zlepšenie služby.
Odmenu 15 - eurový kupón pošleme: @marika_marika
Výherkyňa, prosím, pošli nám kontakt do správy.

Prajem vám krásne babie leto a posielam aj E-kupón na dovoz zdarma pri prvom nákupe - ak plánujete službu vyskúšať 🙂

Strana
z3