icon

Čo by ste chceli vedieť o donáškovej službe Tesco Potraviny domov?

daska_tesco
8. sep 2015

Ak sa chcete dozvedieť viac informácií o tom, ako funguje originálna donášková služba Tesco Potraviny domov, opýtajte sa nás čokoľvek. Rady odpovieme počas celého týždňa na vaše otázky a jednu z vás odmeníme v nedeľu 13.9.2015 kupónom na 15 eur na nákup tovaru cez donáškovú službu Tesco Potraviny domov 🙂 https://www.tesco.sk/potraviny-domov/ako-to-fun...

Pozrite si video, ako služba funguje:

Čo by ste chceli vedieť o donáškovej službe Tesco Potraviny domov?
irenaliza
9. sep 2015

@daska_tesco

rada by som sa opýtala,kto mal taký skvelý nápad otvoriť túto donáškovú službu,určite je supe,uľahčí maminkám aj keď u nás ešte nie,nevadí,ale super nápad,začo u mňa 1. 🙂 🙂

lucik194
9. sep 2015

momentalne z casu na cas vyuzivam donaskovu sluzbu, akuratne co sa mi nepaci, preco je taky kratky cas na rezervaciu casu a natukanie zoznamu? Castokrat sa mi stane ze nam vypadne net a nestihnem natukat zoznam co chcem kupit a padne mi rezervovany cas a musim ho opat rezervovat. Castokrat robim rezervaciu aj rano a vecer doplnim ale cas uz volny nie je. nedalo by sa to dat aspon na 6 hodin?

nikenzi
9. sep 2015

@lucik194 ved ked vies ze isto na ten cas chces nakup tak potvrd objednavku. cas sa ti nezmeni ale ty este do 11tej vecer mozes objednavku zmenit ci uplne vymazat.

mabliss
9. sep 2015

@lucik194 veď si rezervuj čas a potom až do večera 23.00 pred dňom dodania môžeš meniť nákupný zoznam. Ja ho zmenim (resp. doplnam) aj 5x kým objednam všetko. 😀

daska_tesco
autor
9. sep 2015

@lucik194 Ahoj, ďakujeme za pripomienku. Momentálne je systém nastavený tak, že môžeš mať objednávku rozpracovanú dve hodiny. Preto odporúčam - vlož si do košíka pár produktov, zvoľ si čas dovozu a objednávku ulož. Zoznam výrobkov si potom môžeš v objednávke kedykoľvek až do 23.00 hod. upraviť (v deň pred dovozom). Verím, že trošku pomohlo...🙂

daska_tesco
autor
9. sep 2015

@ivankajar Ahoj, je to najmä preto, že donášková služba Tesco Potraviny domov je určená najmä pre bežné nákupy, kedy je zväčša počet do 24 ks postačujúci. Ale ak potrebuješ kúpiť jednorázovo väčší počet konkrétneho tovaru, odporúčam, aby si zavolala na bezplatnú zákaznícku linku 0800 222 333, kde nájdete riešenie.

daska_tesco
autor
9. sep 2015

@izabelkas Ahoj, ďakujeme za pripomienku. Verní zákazníci, ktorí majú vo svojom profile zaškrtnuté zasielanie marketingových informácií, dostávajú z donáškovej služby Tesco Potraviny domov rôzne zľavové kupóny. Takže je fajn, ak to máš aktivované 🙂

daska_tesco
autor
9. sep 2015

@cicimon Ahoj, štandardne doručujeme k nákupom aj nálepky, resp.už vyplnené kartičky. Ak ti neboli doručené, napíš mi, prosím, do správy číslo nákupného zoznamu a preveríme to. Odporúčam pri nespokojnosti ihneď volať aj bezplatnú Zákaznícku linku: 0800 222 333

cicimon
9. sep 2015

@daska_tesco dakujem za ochotu, ale kedze sa uz tie nalepky nezbieraju tak...

daska_tesco
autor
9. sep 2015

@irenaliza Ahoj, ďakujem za otázku - o tom, do ktorej lokality rozšírime donáškovú službu Tesco Potraviny domov, rozhoduje veľa faktorov - napríklad počet obyvateľov, veľkosť lokality, rozvinutá cestná sieť a pod. Al budeme radi, ak sa predregistruješ, pretože aj predbežný záujem o službu v danej lokalite sa berie do úvahy pri rozhodovaní 🙂

Predregistrácia tu: https://www.tesco.sk/potraviny-domov/dorucujeme...

irenaliza
9. sep 2015

@daska_tesco predregistrovala som sa, dík za info a sledujem, super týždeň, pekný deň. 🙂

tehula
9. sep 2015

@daska_tesco co je pravdy na tom, ze Tesco na Slovensku a v krajinach V4 konci?

marika_marika
9. sep 2015

Službu občas využívam a som ňou nadšená. Ale fakt by ma zaujímalo, ako niekto balí môj nákup. Často mením objednávku aj na poslednú chvíľu a dovoz objednávam na skoro ráno. To fakt niekto chodí v noci po obchoďáku a nakladá tovar do vozíka podľa môjho zoznamu? 🙂 A keď vyberá náhradný tovar, podľa čoho sa riadi?

daska_tesco
autor
9. sep 2015

@marika_marika Naozaj ráno chodia vyškolení ľudia / škriatkovia 😀 / po obchoďáku a vyberajú podľa tvojho nákupného zoznamu. 😉 Ako náhrady sa snažia vybrať to, čo najlepšie nahradí chýbajúci tovar.

irenaliza
9. sep 2015

@daska_tesco

chcela by som sa ešte opýtať, dalo by sa touto službou poslať nákup aj inde ako na desu toho kto platil tovar? Napr. moji rodičia bývajú na východnom slovensku a otec teraz dostal slabšiu porážku, ťažšie sa mu chodí a určite by som ak bude možné maminke dala takto poslať nákup domov, môžem aj tak, že oni o tom nebudú vedieť a bude to prekvapenie? Keď zaplatím online a dám ich adresu, dá sa to? Možno "blbá otázka" ale neviem ako to beží presne. Ďakujem mojim rodičom by to pomohlo aj s donáškou aj s tým, že by mali zaplatené a nemuseli ony, veď každá pomoc sa zíde našim babkám a dedkom a Tesco je tu predsa aj pre nich, tak... Super.tešila by som sa a naši... 🙂 🙂

daska_tesco
autor
9. sep 2015

@irenaliza Ahoj, veľmi dobrá otázka - ďakujeme 🙂 S donáškovou službou Tesco Potraviny domov môžeš pomôcť aj rodičom alebo blízkym,ktorí bývajú v inom meste. Postup je jednoduchý - zadáš adresu doručenia, spravíš zoznam, zvolíš čas dovozu a za tovar zaplatíš vopred online kartou. Tak vodiči dovezú nákup priamo tvojim rodičom 🙂 PS: Prekvapenie je fajn, ale rodičia musia byť doma v čase dovozu, ktorý si si rezervovala v objednávke, aby otvorili vodičovi s nákupom. 🙂

mawka
9. sep 2015

@daska_tesco preco tak dlho trva rozsirovanie sluzieb v tescu? konkretne dovoz potravin domov. je to skoda, ze nie vsade to ide a veru, ja som sa predregistrovala dost davno a u nas stale nic.. ohromne by mi bodlo, keby som mohla takto nakupovat potraviny a nemusela sa zdrzovat v obchode 😅

daska_tesco
autor
9. sep 2015

@mawka Ahoj, o tom, do ktorej lokality rozšírime donáškovú službu Tesco Potraviny domov, rozhoduje veľa faktorov - napríklad počet obyvateľov, veľkosť lokality, rozvinutá cestná sieť a pod. Tak ťa poprosíme o trpezlivosť.

daska_tesco
autor
9. sep 2015

Milé mamičky, ďakujeme za všetky vaše komentáre, stretneme sa opäť zajtra. Ak vás služba Tesco Potraviny domov zaujala a chcete ju vyskúšať - posielam E-kupón na prvý dovoz zdarma pri prvom nákupe 🙂 Pekný večer!

mawka
9. sep 2015

@daska_tesco no, to tu vsetko mame. ale aj tak to ide pomaly, pozerala som mapu, kde sluzby poskytujete a je to len ba, tt, nr /okolie/ a kusok na vychode. to je dost malo celkovo. nevadi no, co uz.

izabelkas
9. sep 2015

@daska_tesco Ja viem Daska, že verní zakaznici majú akcie cez svoj ucet (avsak chodia dost malo), ale napisala som to ako reakciu, ze si mi napisala, na moju nespokojnost, ze "V rámci súťaží v tomto týždni posielame kupóny na dovoz zdarma, tak snaď aspoň malá pozornosť poteší." Napriek tomu som vcera objednala a dnes opat nespokojnost. Nakup mi priniesli kompletne obliaty avivážou. Kurier sa este snazil zatlkat, ze jemu sa tam nic nevylialo... Hoci sme ho videli z okna vsetky veci utierat. Nakoniec sa priznal, veci sme si zobrali, ze umyjeme, no az neskor sme zistili, ze plienky maju v obale dierky a natieklo to dnu + napachlo. Objednavala som najma kvoli akcii na detske veci, samozrejme prisli drahsie nahrady... Po tejto skusenosti uz objednam donasku iba ak budem mat dovoz zadarmo, pretoze platit za to, ze mi nakoniec nic nedonesu co som hlavne chcela a zvysok mi obleju avivazou a este neviem cim, na veciach bola tekurtina modra aj cervena...., tak to nie. Mám male babatko a nemam cas behat do Tesca kvoli takymto chybam a vyhadzovat peniaze do luftu za donášku.

lucik194
9. sep 2015

daska_tesco dakujem za odpoved, vyskusam ako ste poradili 😉

nikenzi
9. sep 2015

@izabelkas a preco si ho prevzala? mala si odmietnut cely nakup a napisat na zakaznicky mail. a urobit novu objednavku. kebyze mne take donesu no ta dovi dopo nechcem.

izabelkas
9. sep 2015

@nikenzi Obliate boli len vlhčene obrusky a plienky, zle som sa vyjadrila, ze vsetko... potraviny samozrejme by sme nevzali.

nikenzi
9. sep 2015

@izabelkas mne sa raz napr. stalo ze sofer prisiel no nedoniesol v novinach rozpravku co som chcela (kvoli tomu som obj.donasku bo u nas bola zavreta posta v ten den atd.), neriesila som teda, napadlo ma to az ked odisiel. na dalsiu obj. som objednala aj dva jupiky (mala k nim byt taka hracka co drzi zubnu kefku - chcela to neterka, tak som jej ja zas chcela urobit radost), samozrejme nebola a ja som si to zas uvedomila az ked odisiel. no hned som pisala na zakaznicky mail toto vsetko co tu (neodpisali), a na druhy den mi zvoni sofer ze nieco mi nesie - a doniesol dokonca dve hracky, ze ich to mrzi. takze riesit to sa oplati, lebo nik nechce zlu reklamu, mozno by ti dali aj nejaky kod na zlavu ci dopravu zadara.

nikenzi
9. sep 2015

@izabelkas no a z avivaze nechybalo ci nebola vasa? no neviem, ja by som ich ejtak nevzala. akoze ked donesu nahradu mne sa to tiez nechce riesit a vezmem. ale takto, no fakt by toho muselo byt minimalne zeby som nevratila.

izabelkas
9. sep 2015

@nikenzi avivaz nebola nasa, to vedel uplne presne ze nase netecie, a na zaciatku sa tvaril ze o nicom nevie.

daska_tesco
autor
10. sep 2015

@izabelkas Ahoj, ďakujem za informáciu - tvoja zlá skúsenosť nás veľmi mrzí. Aj napriek dôsledným procesom balenia, môže zlyhať ľudský faktor 😢 Urobíme všetko pre to, aby sa to už neopakovalo. Prosím, napíšeš nám do správy číslo nákupného zoznamu? Ďakujem.

daska_tesco
autor
10. sep 2015

@nikenzi Ahoj, áno, je veľmi dôležité svoju prípadnú nespokojnosť s dovozom ihneď alebo čo najskôr nahlásiť na bezplatnú zákaznícku linku: 0800 222 333 alebo e-mailom na potravinydomov@itesco.sk.
Určite vám na linke so všetkým ochotne pomôžu a poradia. Okrem toho, nám tak pomáhate zlepšovať služby 🙂

ivankajar
10. sep 2015

@daska_tesco ok ďakujem