icon

PIATKOVÁ SÚŤAŽ O 30 EUR!

daska_tesco
11. sep 2015

Mamičky, čo je Klikni & Vyzdvihni?

Jednu z vás zajtra ráno za správnu odpoveď odmeníme poukážkou 30 eur na nákup cez donáškovú službu Tesco Potraviny domov.
https://www.tesco.sk/potraviny-domov/ako-to-fun...

Ahojte, mamičky, ďakujeme za všetky vaše odpovede. 😉 Odmenu 30-eurový kupón na nákup cez donáškovú službu Tesco Potraviny domov pošleme: @zzuzanah
Výherkyňa, prosím, pošli nám svoju adresu do správy.

petronelka77
11. sep 2015

Dobry den. Tovar si objednam, Vy pripravite, osobne si ho vyzdvihnem.

karotkaa
11. sep 2015

Cez vasu stranku si objednam potraviny a vyzdvihnem si ich v urcenom case na odbernom mieste.

auxtacka
11. sep 2015

Objednam tovar pohodlne doma na internete ,vy ho pripravite a ja ho uz len vyzdvihnem

lienkaxy
11. sep 2015

Objednám si tovar od vás cez internet, vy mi ho pripravíte a ja si ho na najbližšom odbernom mieste už len vyzdvihnem v určenom čase.

tin007
11. sep 2015

Sposob nakupovania, kde si objednam tovar, vy ho pripravite a ja si hotovy z len vyzdvihnem a odveziem domov.

myrca_m
11. sep 2015

Cez vašu stránku si tovar objednám, vy ho pripravíte a ja si ho vyzdvihnem v určenom čase vo vybranom obchode. Bez toho, aby som vystúpila z auta 🙂

denca76
11. sep 2015

Objednam tovar pohodlne doma na internete ,vy ho pripravite a ja ho uz len vyzdvihnem

majik66
11. sep 2015

cez webovu stranku si vyklikam objednavku a vyzdvihnem si v danom hypermarkete.
je to super sluzba nakolko, si tovar len vyzdvihnem a nemusim stracat cas nakupovanim a motanim sa v obchode

kessinka
11. sep 2015

Tovar objednám cez internet, vy ho pripravíte a ja ho len vyzdvihnem 🙂

renatasalekova
11. sep 2015

Objednam tovar na nete ,vy ho vypravite a ja ho uz len prídem vyzdvihnut....🙂

purinkaa
11. sep 2015

Správna odpoveď : Osobné vyzdvihnutie tovaru-------->

gabikula
11. sep 2015

Klikni & Vyzdvihni ponúka všetky výhody nakupovania cez internetovú službu Tesco Potraviny domov spolu s možnosťou vyzdvihnúť si vaše potraviny z Tesco obchodu v čase, ktorý vám vyhovuje.
Tovar objednám cez internet, vy ho pripravíte, správne uskladníte a ja si vyzdvihnem v dohodnutom 2 hodinovom časovom úseku.

inka04
11. sep 2015

Internetová služba Tesco zahŕňajúca prípravu nákupu a vyzdvihnutie si ho vo vybranom obchode hotový bez toho, aby zákazník vystúpil z auta, pričom je uskladnený v optimálnych teplotných podmienkach.

mabliss
11. sep 2015

Je to nakupovanie cez internet. Vyberiem si tovar, v Tescu mi ho pripravia a ja si ho vyzdvihnem na vybranom mieste.

rusalinka
11. sep 2015

naklikám, objednám, vy tovar pripravíte a ja prídem nahotovo 🙂 Ale platiť musím. Škoda 😀

melesmeles
11. sep 2015

JA: objednam
VY: pripravite
JA: vyzdvihnem
😀
😀
😀

emuska27
11. sep 2015

1:objednam
2:Miliudkovia mi to nachystaju 😉
3:vyzdvihnem
Vyhoda:nakupim co,potrebujem a chcem...a ustrim si pokusenia bezneho nakupovania 😀 sladkoati,obkecenie,zmrzky a veeeela podobneho 🙂

beruska9561
11. sep 2015

Objednam potrebne veci cez net,uz pripravene veci si v tescu vyzdvihnem bez pohybu cez obchod,zaplatim a odem domov

ninda25
11. sep 2015

Tovar si v klude a pokoji objednam cez internet,vy skvela spolocnost pripravite a horsa si ho uz len vyzdvihnut🙂skvela uspora casu,dakujeme za skvely vynalez!!

natasin
11. sep 2015

Je to služba, vďaka ktorej si môžeme objednať tovar online, Vaši zamestnanci nám ho pripravia a my si ho už len vyzdvihneme 😀 .

manuska87
11. sep 2015

Objednám si tovar cez internet, vy mi ho pripravíte, a ja si ho vyzdvihnem, veľmi dobrá služba🙂

bibyke
11. sep 2015

Objednam si tovar,ktory si mozem vyzdvihnut na danom odbernom,vopred vybratom mieste😊

zuzulka362
11. sep 2015

objednám si tovar cez internet, vy mi ho pripravíte a ja si ho prídem vyzdvihnúť

ivet2013
11. sep 2015

služba od Tesca, čo znie dobre, lebo ja si objednám tovar, vy v Tescu mi to pripravíte a ja si tovar vyzdvihnem na určenom mieste, len zatiaľ nie v Prešove... snáď sa dočkáme... ďakujeme

evulienkaslx
11. sep 2015

Tovar si objednam online, vy ho pripravite a my si ho jednoducho vyzdvihneme vo vybranom Tescu

hagiasofia
11. sep 2015

Nakup na internete objednám, vy mi ho pripravíte a ja si ho na odbernom mieste vyzdvihnem.

marietta0
11. sep 2015

Ja objednam, vy pripravite a muz vyzdvihne 🙂

janettan
11. sep 2015

cez net si na Vašej stránke objednám, čo potrebujem, Vy mi to pripravíte a potom si to vyzdvihnem na odbernom mieste

tichanska1
11. sep 2015

objednám si tovar cez internet, vy mi ho pripravíte a ja si ho prídem vyzdvihnúť

nikinkals
11. sep 2015

Posadim sa s kávou ku počítaču☺,kliknem si na Vašu stránku a povyberam si tovar z Vašej ponuky.Ochotne mi to pripravíte a už mi ostáva len si to vyzdvihnúť na Vami danom odbernom mieste😉