PIATKOVÁ SÚŤAŽ O 30 EUR!
Mamičky, čo je Klikni & Vyzdvihni?
Jednu z vás zajtra ráno za správnu odpoveď odmeníme poukážkou 30 eur na nákup cez donáškovú službu Tesco Potraviny domov.
https://www.tesco.sk/potraviny-domov/ako-to-fun...
Ahojte, mamičky, ďakujeme za všetky vaše odpovede. 😉 Odmenu 30-eurový kupón na nákup cez donáškovú službu Tesco Potraviny domov pošleme: @zzuzanah
Výherkyňa, prosím, pošli nám svoju adresu do správy.

Este som to neskusala ale musi to bit super ja si objednam vi pripravite a ja vyzdvihnem no aky luxussss.
Objednáme my, pripravíte vy, vyzdvihneme my. Príjemná spolupráca. 🙂
Tovar, o ktorý mám záujem, si na internete objednám, vy mi ho pripravíte a ja si ho na odbernom mieste už len vyzdvihnem.
tovar si objednam na internete, vy mi ho pripravite a ja si ho neskor vyzdvihnem na odbernom mieste 🙂
objednám si tovar cez internet, vy mi ho pripravíte a ja si ho prídem vyzdvihnúť na odbernom mieste
Svoj nákupný zoznam si spravím cez internet a potom si ho už pripravený vyzdvihnem na odbernom mieste 😉
Tovar, o ktorý mám záujem, si objednám na nete, vy mi ho pripravíte a ja si ho na odbernom mieste už len vyzdvihnem.
Nakup na internete objednám, vy mi ho pripravíte a ja si ho na odbernom mieste vyzdvihnem.
🙂
ja si nieco u vas objednam, vy mi to pripravite, ja si to potom uz len vyzdvihnem a beriem domooooov 🙂
Tovar si doma v kľude na internete objednám, vy mi ho pripravíte a ja si ho na odbernom mieste už len vyzdvihnem. 🙂
Tovar si objednám cez net,vy mi ho nachystáte a vyzdvyhnem si to na dohodnutom mieste a termíne
Ja si tovar vyberiem a objednám klikaním cez internet, prípravu nákupu nechám na zamestnancov Tesco a potom si ho vyzdvihnem na odbernom mieste
cez internet objednám,na odbernom mieste vyzdvihnem bez toho aby som musela vystúpiť z auta
Naklikam co potrebujem a pracovnik Tesca mi to pripravi , ja si to na dohodnutom mieste (tesco ) a case vyzdvihnem
Svoj nákupný zoznam si vytvorim cez internet a potom si vybraty tovar vyzdvihnem na odbernom mieste 🙂
Klikni & Vyzdvihni - vďaka nej si zákazníci môžu svoj nákupný zoznam spraviť cez internet a už pripravený tovar vyzdvihnúť v špeciálnom „drive in" zariadení. Samozrejme v lehote, ktorá im najviac vyhovuje, napríklad pri ceste z práce
vytvorím si nákupný zoznam - tovar si objednám na internete, vy mi ho pripravite a ja si ho na odbernom mieste vyzdvihnem
Ja objednám a vy pripravíte a ja už len výzvyhnem
ja objednam, vy pripravite, ja vyzdvihnem/odveziem 😅
ja objednam, vy pripravite, ja vyzdvihnem/odveziem
na Teco stranke si urobim objednavku a ja si hotovy nakup vyzdvihnem na odbernom mieste 🙂
ja nakupim cez vašu web stranku, vy mi pripravite a ja si to uz u vas pobalene vyzdvihnem 🙂 no paradicka 🙂
Ja objednam,vy pripravite;doveziete a uz len najst sponzora ktory zaplati🙂
Cez vasu internetovu stranku si objednam tovar a vyzdvihnem si ho v urcenom case na odbernom mieste.
Ja objednam, vy pripravite a ja vyzdvihnem vo vybranom obchode.
Klikni & Vyzdvihni = objednám si nákup cez internet = vy pripravíte podľa mojej objednávky = vyzdvihnem po ceste domov vyzdvihnem bez toho aby som vystupila z auta, bodaj by bola takáto služba dostupná aj u nás v Tescu 🙂
Ja si objednam potraviny,vy ich pripravíte a ja si ich bez namahy a rozculovania sa s tromi detmi vyzdvihnem
Objednám si, vy pripravíte a vyzdvihnem si tovar u vás 😉

tovar si objednam z potraviny-domov a vyzdvihnem pripraveny na odbernom mieste Tesco 🙂