Aké máte skúsenosti s ubytovaním na jednu noc?
Ake mate skusenosti s ubytovanim- s prespanim v hoteloch/penzionoch na jednu noc? Chodite tak, alebo je malo ubytovani co to umoznuju?
Lebo ja co som pozerala booking alebo aj na strankach hotelov, vacsinou pisu ze minimum su 2 noci. Ja sice chapem, ze to tak chcu asi kvoli upratovaniu, ale ja by som si kludne aj priplatila za moznost byt niekde len jednu noc. Mam pocit, ze na Slovensku je len malo lokalit, kde vie clovek stravit v podstate 3 dni. Chcela by som s dcerou ist tak, ze jeden den pojdeme niekam, po ceste sa zastavime niekde, v mieste ciela prespime a na dalsi den by sme zase isli autom do dalsej destinacie a po ceste zase nieco pozreli. Takto by sme vedeli ist spodkom Sr a vratit sa vrchom. Keby mame karavan, tak idealne 😁 Ale na to si ja nikdy netrufnem.
@tilly ja uz mam par hotelovych sieti ktorym som verna po celom svete a vdaka tomu, ze bookujem cez ich stranky, okrem clenstva a nizsich cien za ubytovanie mam aj ine vyhody napriklad skorsi checkin, late chceckout, zadarmo zmena terminu ktore najcastejsie vyuzivam priamo v cene bez priplatku navyse. A financne sa to viac oplati ako cez tretie strany minimalne s mojim clenstvom.
@anonym_6ba7c6 Vyhody, ktore spominas, su urcite fajn, ale skor pre ludi, ktori cestuju casto. Pri castejsom cestovani sa clenstvo a nazbierane benefity naozaj oplatia. Pre niekoho, kto cestuje len obcas alebo spontanne a vybera si destinaciu podla aktualnej nalady, vsak nie je realne budovat si taketo vyhody,
Bezne v Rakusku najdem nieco na jednu noc po ceste dalej do Talianska, rovnaka cena, ziadny problem.
@patrike mna zaujima len Slovensko.
@anonym_autor často chodíme len na jednu noc a nikdy som nemala problém nájsť ubytovanie. Väčšinou si vo štvrtok vymyslíme, že chceme niekde vypadnúť lebo v danom meste je nejaký program ktorý chceme vidieť. Takže vo štvrtok zajednám v piatok ideme.
@anonym_autor v tomto podľa mna našu krajinu veľmi podceňuješ a len o veľa miestach nevieš, o takých tých hidden treasures. Kľudne povedz cestu a mi ti poradíme, čo navštíviť
@amalka07 napriklad teraz rozmyslame nad Kremnicou. minule leto som chcela tu Muransku planinu. dcera ma 8 rokov, takze aj nieco primerane veku. chceme ist aj na nejaku turu, ale tam pojde z donutenia a nemoze to byt tura na niekolko hodin.
@patrike mna zaujima len Slovensko.
@anonym_autor aj na slovensku su hotelove siete takze minimalne taky Linder, Hilton, Minor vyuzivam aj na Slovensku, zalezi od lokality v ktorej sa chcem ubytovat a podla toho hladam v hotelovych sietach, vzdy sa dalo ubytovat vsade na jednu noc.
v sezone je to bezna vec, ak sukromný ubytovatel chce ubytovat niekoho na min. 2 noci
my take sme nikdy nemali. bezne sa kazdy rok ubytujeme na 1 noc a ideme dalej na dalsie ubytovanie.
urcite cez booking aj airbnb najdes ubytovanie len na jednu noc.
Skús napísať priamo ubytovateľovi a opýtať sa ho na to. Koniec koncov, je to na nich buď urobia ústupok a zarobia aspoň na jednej noci, alebo nebudú mať vôbec nič.
@anonym_autor ano mam skusenosti, ešte som sa nestretla s tým, že by vyžadovali prespať na 2 noci
No niekde maju na 1nociach🙄🌚 postaveny biznismodel, znami nocuju na polceste do Bulharska, tam aj spat. Ale nieco tam pochodia, poveceraju, popiju, tak obojstranny profit. 🐬
Skúšala si volať osobne do hotelov?ja som nikdy nemala problém nájsť hotel na jednu noc
@anonym_autor Po 10 rokoch sa chystam na Slovensko a veru som bola prekvapena ked som videla to minimum 2 noci. Nepaci sa mi to. Mozno je to aj inde v Europe, neviem.
Ja som prešla v rámci výletov celé Slovensko a v 98% to bolo ubytovanie vždy na 1 noc a úplne bez problémov.

@madeincssr akoze ano, ale za jedno by som tak minula kopec benzinu a za druhe by sme stravili dost vela casu v aute. cestovat z ubytovania vzdy niekam. a ako som pisala, mam pocit ze na sr je malo lokalit kam sa da takto vybehnut na viac miest. hlavne s dietatom. je to ine ak clovek po ceste navstivi 2-3 miesta a potom niekde prespi. ako ked kazdy den vyraza na hodinovu cestu niekam a potom sa zase vracia spat.
@anonym_autor v tomto podľa mna našu krajinu veľmi podceňuješ a len o veľa miestach nevieš, o takých tých hidden treasures. Kľudne povedz cestu a mi ti poradíme, čo navštíviť