icon

Čo robiť, keď je izba prepojená dverami a všetko počuť?

Včera o 17:11

Dvere sú síce zamknuté, ale cez ne počujeme rozhovory, televízor. Sme tu na viac nocí a neviem, či je toto pri takýchto izbách bežné? Asi to nie je dôvod na výmenu? Ďakujem.

leni1977
Včera o 17:23

@anonym_autor skús sa spýtať na recepcii, či vás nemôžu presťahovať, za opýtanie nič nedáš. Mne sa toto stalo na Djerbe pred rokmi. V izbe za tými dverami mali malé dieťa, ktoré polovičku noci prerevalo. Išla som na recepciu len s otázkou, že ako dlho tam tí ľudia budú, nech viem na čo sa pripraviť. A oni mi ponúkli inú izbu. Možno budeš mať šťastie.

anonym_366b2b
Včera o 17:28

Prísť na recepciu, dať 50 eur a nech vás presťahujú

anonym_4c18ff
Včera o 17:50

Nám sa to stalo v Egypte. Susedia fajčiari, tak si vieš predstaviť ten smrad v izbe. Na recepcii mi povedali, že za dva dni odchádzajú, tak som to nechala tak. Keby sú dlhšie, tak žiadam výmenu.

ferianz
Odpoveď bola odstránená
minesasubu
Včera o 18:18

Treba ist na recepciu a opytat sa či sa dá izba vymenit
to by som spravila ako prvé pred pisaním na MK
robi sa to bežne ak majú volne izby tak vymenia

beata_k
Včera o 18:44
@ferianz
Odpoveď bola zmazaná

@ferianz Ty sa ozaj o par tyzdnov stanes matkou? Co prispevok, to vulgarizmus.

anonym_374c5b
Včera o 18:46

Mi hovor,teraz som sa vrátila z takého pobytu kde všetky izby boli rodinné takže presťahovať nehrozilo nikde.. neostávalo nám nič iné len dobrovoľne nasilu počúvať chrapoty a kadejaké árie.. už sa teším na recenziu....a neboli sme v rovnakom penzióne?

patrike
Včera o 20:52

Ak je ucel tych dveri moznost vytvorit velku izbu pre vacsiu rodinu, tak su to obycajne dvere a ich zvukova nepriezvucnost je biedna, nejaky drobny pokrok moze nastat, ak si vyziadas spinavy uterak a vyrobis z neho prah.
Jedina sanca je vymena izby, ak maju.

anonym_337dec
Dnes o 07:25

@anonym_autor ja som tak bola raz a bez problémov vymenili..... Len si treba otvoriť ústa a uvedomiť si že si platiaci zákazník tak nech to riešia