Ako často hygienicky upratujete pri malých deťoch?
Dnes o 14:08
Ako často myslím tak hygienicky upratujete- poutierate nábytok, podlahu, kúpeľnú a wc. Ako často toto stíhate robiť pri deťoch do 3 rokov. Ja neviem či niečo robím zle ale mame teda 4 mesačne dieťa a stíham to len urobiť cez víkend keď je muž s dieťaťom cez týždeň vôbec má to nie je čas a tým pádom to neviem ani udržiavať a už v stredu som taká z toho že aj by som mala upratat ale nie je kedy.. robím niečo zle?
Predošlá
Strana
z2
anonym_ce755c
•
Dnes o 18:19@anonym_autor Ja som si to rozplanovala a kazdy den presne spravila to, co som chcela..prach raz do tyyzdna, podlahy kazdy den tam, kde bola dlazba, parkety 2x do tyzdna. Sanita raz do tyzdna velke upratovanie, priebezne podla potreby, zehlenie ako vyslo. Po nociach zvacsa.
Predošlá
Strana
z2

@katkaseiner bola som naučená upratovať aj 3x do týždňa, aj podlahy častejšie. Cez deň stihnem len take bežne veci ako naložiť vyložiť umývačku, pracku take existenčne nutne.
Dieťa mi nespí v postieľke len v kočíku takze som s ňou stále von a ked sa doma hráme že je pod hrazdickou napríklad tak nemám ani energiu upratovať ale radšej si spravím jedlo. No vedela by som sa viac starat o byt asi keby mi spi v postieľke a preto som z toho taká no:/
@anonym_autor budem uprimna...zvykaj si, ze pri dietati uz taku tip top domacnost mat nebudes. ...alebo budes upratovat po nociach... ...poriadok pocka, radsej sa vyspi...