Ako často periete?
Ja každý deň výnimočné sa stane že vynechám sme štyria, koľko vydrží potom práčka pri takom praní?😂
Perieme každý deň, sme 4 a máme 8 kg práčku. Práčku večer naplníme a cez deň ako niesme doma načasujeme a perie. Potom už len prehodím do sušičky.
@anonym_autor Raz za týždeň v sobotu poperiem všetko, čiže aj také 3 práčky… My sme štyria. Nechápem, prečo periete všetci tak veľa… To ako periete po jednej veci? Ja osobne čakám, kým sa mi nazbierajú veci, dokým nemám plný bubon, čo zaberie čas, kým sa nazbiera plná práčka čiernych, bielych, farebných atď., atď.
@anonym_autor Raz za týždeň v sobotu poperiem všetko, čiže aj také 3 práčky… My sme štyria. Nechápem, prečo periete všetci tak veľa… To ako periete po jednej veci? Ja osobne čakám, kým sa mi nazbierajú veci, dokým nemám plný bubon, čo zaberie čas, kým sa nazbiera plná práčka čiernych, bielych, farebných atď., atď.
@xkarolina tiež nechápem čo sa dá toľko prať 😂😂😂😂😂
Periem denne,ak náhodou deň vynechám, musím na ďalší deň 2 práčky.Sme 2 dospelí,2 deti (6 a 8r)
@xkarolina tak záleží aj od veku detí, či športujete atď. Ja okrem farebných odlišností periem zvlášť uteráky/osušky/plachty do sauny, zvlášť utierky, zvlášť športové oblečenie. To sa nazbiera.
Ako treba, niekedy aj 3 dni nic a niekedy aj 2-3pracky za den pustim. Mame velku pracku, ale sme 5ti a nikdy nepriem poloprazdnu.
Každý deň, málokedy sa stane, že nie. Niekedy ide aj 4-5x za deň.
@thereisabear Mňa by fakt zaujímalo, "čo" perieš 5x denne?

@anonym_autor Nuz.. dakedy aj dva dni vynecham, inokedy idu aj 3 pracky za den...