Ako často vysávate a umývate zem?
môj muž si mysli že som narušená, lebo vysávam každý deň. podľa neho stačí 1x týždenne 🥲
ako to máte vy? (a vaši muži)
Máme tmavohnedú podlahu a velkeho psa s dlhymi bielymi chlpmi 🙈. Brutal kombinacia. Vysavam kazdy den
Kým som mala tmavú podlahu v byte a ktorej bolo vidieť všetko, vysavala som každý deň. Stala som sa otrokom našej tmavej podlahy. 😂
Teraz mám svetlu a tým že špina nieje vidieť až tak, vysavam 1- 2 x týždenne.
Každý deň ale zmetiem metlou špinu keď vidím.
@anonym_autor tak často ako treba..vysvama kaxdycfuhy umývam raz týždenne
3-4 krat do tyzdna. Ked je potrebne tak kazdy den. Mame roboticky. Mopovat davam 1x do tyzdna.
@anonym_autor Vysávam každý deň každú izbu tým klasickým vysávačom. Čo je na tom? V bordeli a zmesi prachu, chlpov a vlasov, sa mi nechce žiť. Zviera nemáme. Sme štyria: ja + muž + 2 deti (10 a 5).
@anonym_autor vysávala som každý deň čo vadilo môjmu mužovi 😆 tak som prestala a po 2 dňoch videl sam, ze je to naozaj potrebné a kúpil robotický vysavac teraz ten ide kazdy den, niekedy ho zapnem aj 2 či 3x nech to tu prebehne 😃 ja potom dôkladne vysavam raz týždenne a zmyvam 1-2x do týždňa.
1-3x. Ked je vela spiny, ze sa to nanosi zvonku, tak podla potreby. Akurat potom uz si poviem ze mohla by som kazdy den, len je to take divne, ze z metlicky sa odlepi viac nez je na zemi. :D
Podľa potreby. Cca každý druhý deň, niekedy aj každý, hlavne ak je malý doma celý deň a narobí bordel. A umývam 1x do týždňa, občas ak naozaj treba tak aj 2x. Malé dieťa + mačka.
Máte malé deti alebo zvieratá? Lebo ja som doma s malým dieťaťom a psom a raz denne vysávať je úplne minimum. Ale keby sme iba dvaja a chodíme do práce tak kľudne 2x týždenne by stačilo. A umývam, keď mám na to čas a dieťa mi nebehá po mokrej podlahe. Vyjde to raz- dva krát týždenne ale určite by sa zišlo aj každý deň.
..perfektna tema 😂 ja vysavam a umyvam 1x tyzdenne, ale je to malo. Bordel jak svina nebodaj niekedy vynecham ze sme prec, alebo som chora a tu niet koho kto by pomohol, tak neskutocny bordel. Nechapem, vobec nechapem z coho. Este v lete chapem okna otvorene vedla sa stavaju domy tak sa prasi, ale v zime , vsetko zatvorene ziadna aktivita vonku, a aj tak tolko prachu napr. pod postelou na poschodi chumace prachu - a to kazdy tyzden vysavam a umyvam vsade komplet cely dom, 2x sa prezliekam taka som mokra 😂😂😂
@anonym_autor Baby, ktoré vysavate každý deň ( niektoré aj viackrát), dúfam, že vám prišla energopomoc 😅😅
@anonym_autor kuchynu a chodbu 2x tyzdenne, zvysok bytu raz za tyzden. nemame domace zvieratka ani alergikov.
@anonym_autor U nas ide vysavač ,mam pocit,nonstop.
Ked je manžel doma vysava bezdrátovým vysavačem aj niekolkokrat za den. Ja vysavam mojim velkým tak každý 3 den,vtedy umyvam.Kolkokrat a kedy umyva manžel neviem (ja som vtedy v praci).Beriem to vsak napr.teraz v zime,mam pocit že viac sa nanosí,viac sme doma atd.Nemame zvierata,mame iny dovod na časté vysávanie.
Ale ja to neřeším..mame radi čisto
.
Nemame deti, mame psa, vysava aj upratujem 1x do tyzdna, aj ked vdaka psovi by sa siklo vysavat aj kazdy druhy den. Ani ma nehne 😀 vyuzivaˇ cas radsej inak, jaj a upratujem navyse ked ma dosjt navsteva, to berem ako samozrejmost nech pridu do cisteho
Rucnym vysavacom vysavam denne, kuchynu a okolo stola aj niekolkokrat za den…..komplet vsetko vratane kazdeho kuta a pod nabytkom aspon raz do tyzdna, vacsinou raz za par dni
Mam dieta do 3 rokov ...vysávam 6x za den ,umývam podľa toho čo vyleje a ci je to moc vidno😁
poctive vysavanie a umyvanie podlahy 1x tyzdenne, rychle vysavanie omrviniek v kuchyni, pri jedalenskom stole a na chodbe niekedy aj 2x denne, kazdy den urcite. Mame male deti, som na MD. Kebyze sme cely den v robote a zariadeniach, nemam co tolko vysavat 🙂
Zametam asi 15x denne, vysavam každý deň 1x a umyjem raz-dvakrat do týždňa (kým som mala dve deti, umyvala som každý deň, pri piatich to už nestíham)
@anonym_autor Robotický vysávač 2x týždenne, 1x týždenne zmyjem podlahu. 1x týždenne ručne povysávam koberce po robotickom vysavaci ešte raz, zvyknem aj rohy povysávať, tam kde to robotický nevie. Mám aj deti. Ak sa niečo natrusi, tak to hneď vysavam ručným. Ale som prekvapená, že veľa ľudí vysáva denne, však to zaberá strašne veľa času aj pri robotickom vysavaci. Zdvihnúť všetky stoličky, kvety, hračky, kresla atď. U nás keď sa vysáva, je to fakt na 2 hodiny práca. Najviac špiny je v obývačke s kuchyňou a kúpeľni, tam keď vidím, dám aj inokedy. Ale napr. V spálni, kde chodím iba spať, alebo dcéra, keď v škole, tam je minimum omrviniek a prachu. My máme aj čističky vzduchu, tak sa menej práši. Ako popri práci prísť o 5 z roboty a ešte každý deň vysávať, to by som fakt nedala.
Robot vysáva a umyva každý den , do chodby ho pošlem niekedy aj 2-3 krát za deň , podľa potreby . Ja už vysavam a umývam max 1 x do týždňa . Ale už by som povedala že skôr raz za dva týždne
To vážne niekto umýva dlážku každý deň? 😅 By ma drblo.. Ale tak asi je rozdiel veľký dom a malý byt. U nás ide robot denne, hlavne kvôli psovi. Dôkladnejšie vysávanie a umývanie robím nax raz do týždňa. Resp ja často upratujem tak, že každý deň jednu miestnosť. Neviem si predstaviť zabiť celý deň každý týždeň pucovanim domu, nie som otrok 🙃. A hlavne som si kedysi dávno povedala, že ani omylom nebudem robiť vo svojej domácnosti to, čo moja mama, že v sobotu veľké upratovanie a celá rodina zapriahnuta. V sobotu zásadne chodíme niekam na výlet a pod.
Kazdy den zametam. sem tam sa stane ze nesrihnem ak pridem neskor domov alebi az vecer. Vysavam 1-2x do tyzdna. Umyvam podla potreby min. 1x tyzdnene. Male deťi uz nemam. Ked bola dcera mala vysavalo sa kazdy den a umyvalo tak kazdy druhy alebo podla potreby.
To vážne niekto umýva dlážku každý deň? 😅 By ma drblo.. Ale tak asi je rozdiel veľký dom a malý byt. U nás ide robot denne, hlavne kvôli psovi. Dôkladnejšie vysávanie a umývanie robím nax raz do týždňa. Resp ja často upratujem tak, že každý deň jednu miestnosť. Neviem si predstaviť zabiť celý deň každý týždeň pucovanim domu, nie som otrok 🙃. A hlavne som si kedysi dávno povedala, že ani omylom nebudem robiť vo svojej domácnosti to, čo moja mama, že v sobotu veľké upratovanie a celá rodina zapriahnuta. V sobotu zásadne chodíme niekam na výlet a pod.
@akvi ked dceraa lozila umyvala som kazdy den. Ale to bol jednoizbak. Takze.rychlovka
Ja púšťam robota aj s mopom vždy v sobotu. Máme jedno dieťa. Máme tak čisto, že niekedy ani nie je vidno rozdiel po týždni, takže sa dosť čudujem, keď niekto musí vysávať denne, že z čoho sa tak práši a špiní? Chodíme do práce takže domov prídeme len podvečer. Alebo či to len my tak robíme a ostatní trávia viac času doma, ja neviem. Bývame na dedine a celkovo sa malo práši aj na parapetách stačí utrieť prach raz za dva týždne. Inak
Ja púšťam robota aj s mopom vždy v sobotu. Máme jedno dieťa. Máme tak čisto, že niekedy ani nie je vidno rozdiel po týždni, takže sa dosť čudujem, keď niekto musí vysávať denne, že z čoho sa tak práši a špiní? Chodíme do práce takže domov prídeme len podvečer. Alebo či to len my tak robíme a ostatní trávia viac času doma, ja neviem. Bývame na dedine a celkovo sa malo práši aj na parapetách stačí utrieť prach raz za dva týždne. Inak
@ivana1592 ked utries prach raz za 2 tyzdne tak asi nemas moc cisto 🤣😱 len mas nizsie poziadavky na cistotu ;) a logicky-ked ste doma len vecer a nie cely den, tak asi kto by narobil bordel?
@anonym_autor vysavam každý deň niekedy aj dvakrát. Umývam každý druhý deň aj podlahy aj wc,kúpeľňu

@anonym_e929fe ale veď to musí povysavat a pod stolom a stoličkami
@minenkaa Keď máme pod stolom zasunute stoličky tak sa vôbec nedostane pod stôl.