icon

Ako často vysávate a umývate zem?

4. feb 2026

môj muž si mysli že som narušená, lebo vysávam každý deň. podľa neho stačí 1x týždenne 🥲
ako to máte vy? (a vaši muži)

Strana
z4
ivana1592
8. feb 2026
@anonym_6eb3b8

@ivana1592 ked utries prach raz za 2 tyzdne tak asi nemas moc cisto 🤣😱 len mas nizsie poziadavky na cistotu ;) a logicky-ked ste doma len vecer a nie cely den, tak asi kto by narobil bordel?

@anonym_6eb3b8 sterilné prostredie nie je prirodzené prostredie. Len toľko.

slavomira236
8. feb 2026
@akvi

To vážne niekto umýva dlážku každý deň? 😅 By ma drblo.. Ale tak asi je rozdiel veľký dom a malý byt. U nás ide robot denne, hlavne kvôli psovi. Dôkladnejšie vysávanie a umývanie robím nax raz do týždňa. Resp ja často upratujem tak, že každý deň jednu miestnosť. Neviem si predstaviť zabiť celý deň každý týždeň pucovanim domu, nie som otrok 🙃. A hlavne som si kedysi dávno povedala, že ani omylom nebudem robiť vo svojej domácnosti to, čo moja mama, že v sobotu veľké upratovanie a celá rodina zapriahnuta. V sobotu zásadne chodíme niekam na výlet a pod.

@akvi tak ked ti ide robot denne tak ty nevysavas denne ja emrobot nemam tak vysavamva ani ho nechcem . A metlou to dokladne nezametiem..

abbey1
8. feb 2026
@akvi

To vážne niekto umýva dlážku každý deň? 😅 By ma drblo.. Ale tak asi je rozdiel veľký dom a malý byt. U nás ide robot denne, hlavne kvôli psovi. Dôkladnejšie vysávanie a umývanie robím nax raz do týždňa. Resp ja často upratujem tak, že každý deň jednu miestnosť. Neviem si predstaviť zabiť celý deň každý týždeň pucovanim domu, nie som otrok 🙃. A hlavne som si kedysi dávno povedala, že ani omylom nebudem robiť vo svojej domácnosti to, čo moja mama, že v sobotu veľké upratovanie a celá rodina zapriahnuta. V sobotu zásadne chodíme niekam na výlet a pod.

@akvi Umývam každý deň. My sme všetci doma. Plus pes a kocúr idú denne 100krát von a 100 krát dnu. A hlavne mi domov chodia klienti. Takže umyvaf denne je nutnosť.

akvi
8. feb 2026
@abbey1

@akvi Umývam každý deň. My sme všetci doma. Plus pes a kocúr idú denne 100krát von a 100 krát dnu. A hlavne mi domov chodia klienti. Takže umyvaf denne je nutnosť.

@slavomira236 robot ide denne kvôli chlpom zo zvierat, inak by som ho určite denne nepúšťala. Kým sme nemali robot, tak som vysavala tak 2x do týždňa. A zúrila na chlpy. 😅 Robot je podľa mňa tak skvelá vec, ako aj práčka a umývačka.

@abbey1 to je samozrejme iná situácia, keď ste všetci doma, plus chodia klienti. Ja som tiež doma, ale sama, plus tie zvery, ktoré 90% ležia vnútri.

tiezjedna
8. feb 2026

@anonym_autor vysávam niekoľkokrát denne, manžel tiež, máme tyčový vysavač zaparkovaný v kuchyni, takže keď niečo vidíme, berieme do ruky a vysajeme. Umývam poďľa potreby. Niekedy dvakrát do týždňa, inokedy raz za dva týždne...

anonym_9b9194
9. feb 2026
@1radula1

Umývam len v sobotu - zásadne 😀 Viackrát do týždňa, no to by mi muselo asi šibať 😀 Ja osobne nechápem ani ľudí, ktorí aj vysávajú každý deň, nepríde mi to normálne 😀 Veď to za tak krátky čas ani nestihne usadnúť prach.

@1radula1 kým som nemala vysavač Dyson s laserom, tiež som vysávala len 1x za týždeň, max. 2x, lebo sa zdalo, že nie je prach, je čisto. Mám cca 1,5r. Dyson a vysávam denne, cez víkend niekedy aj 2x denne, lebo len vytiahnem vysávač, že idem povysávať niečo vysypané v kuchyni a vidím, že prach je aj inde, tak vysajem celý byt

majka674
9. feb 2026

vysávam denne a zem umývam raz za týždeň

saxana000
9. feb 2026

Vysavam snad nonstop Po ranajkach po obede po veceri a medzitym este aspon 5x ked sa nieco vysype rozleje.. aktualne mam doma 1.5 rocne torpedo. Umyvam nakomplet kazdy den staci prist teraz zvonku a chodba je cela od blata.

Strana
z4