Ako často vysávate a umývate zem?
môj muž si mysli že som narušená, lebo vysávam každý deň. podľa neho stačí 1x týždenne 🥲
ako to máte vy? (a vaši muži)
@anonym_autor raz za tyzden
@anonym_autor Neprehanam toa zda sa, ze tu budem vynimka. 1x tyzdenne a mame prirucny vysavac v kuchyni, ktorym, ak treba, sme zvykli vysat, ak bolo moc naspinene. Nedavno manzel kupil robota, tak ten pobeha tak 1-2x do tyzdna (ked si manzel spomenie, ja este nemam nanho appku v mobile). Ale dodam, ze sme 3 dospeli, ked sme boli doma 5, sem tam bolo treba upratat castejsie, hlavne v lete, ked sme stale chodili von do zahrady a dnu.
Denne som vysavala a zmyvala jedine v obdobi ked dieta lozilo/stvornozkovalo. Teraz ked prakticky doma travime cez tyzden len vecery, lebo dieta je v skole a my v praci, hlbkovo vysavam a zmyvam cez vikend. Pripadne ked som doma na HO s chorym dietatom tak povysavam aj cez tyzden, podla potreby.
Tycovym dysonom skoro každý den- roboticky nemám a klasicky používam na ťahanie vzduchu z vákuových vriec. Umývam, keď vidím , že už je to potrebné.
Vysávam tak 6x do týždňa. Umývam podľa potreby.
@anonym_autor mám ročného syna, takže každý boží deň 😀 Ale vysáva robot.
@anonym_autor no .. zalezi kolko sme doma, ale mam psa.. vysavam urcite 4-5x, ak nie aj cely dom, tak urcite po castiach (prizemie, poschodie), ked nie pustam robota... umyvam aktualne menej lebo nestiham, poschodie max raz za tyzden (tam je drevena podlaha, cize aj menej by sa popravde malo) ale prizemie minimalne 2x tyzdenne musim, lebo by boli vsade capky, spina ani nie kedze sa vysava. Ked sme boli doma, dieta male, viac sa tu hybalo aj kazdy den, dokonca som ani vysavac neodkladala
Vysávam raz za 2 dni klasickým vysávačom, občas sa stane že raz za 3 dni ak je čisto lebo napríklad nie sme celé dni doma práve vtedy... Ale inak mám home office a som väčšinou doma. A zmývam raz za týždeň, boli obdobia kedy som aj raz za 2-3 dni ale kašlem na to už.
@anonym_autor nemáme deti ale vysávam tycovym kazde ráno plus po vareni a priebežne ked sa čosi rozsype. Robot moc nezapinam. Raz za týždeň vytiahnem silny káblový vysávač a prejdem cely byt sedačku čalúnené stoličky a umyjem klasickym mopom. Neviem si predstaviť vysat raz tyzdenne vsak za dva dni by tu bolo inak prachu a vlasy a vsetko. Ked je potreba zmyjem častejšie. Chvalabohu mame obidvaja radi poriadok
Každý deň ide robotický vysávač a tyčový používam tiež denne. Ja ako ho mám, tak klasický nepoužívam a dá sa s ním a vysávať a zotierat naraz. Zvieratá nemáme ale máme malé dieťa, ktoré už chodí. Muž je s tým v pohode, chápe že mi vadia aj najmenšie smietky na zemi. 🤣 To svetielko na tyčovom ukáže ozaj všetko.🙂
no, takto. kedze my mame bledu podlahu, vidiet na nej vsetko. kazdu omrvinku, smietku, jednoducho vsetko. takze vysavam/zametam takmer kazdy den, nie vzdy sa mi chce...ale umyvat kazdy den, to by ma asi slak trafil, to by som nedala 🙂 ani na to nemam cas a pride mi to zbytocne. 1-2x do tyzdna zvyknem umyt podlahu.
1x do tyzdna kupelne a drevenu len vysavam a umyjem cca kazde 2/4tyzdne.
@anonym_autor robot behá každý deň alebo každý druhý umývam raz za dva týždne …ale doma máme perfektne čisto …
Ja vysavam každý druhý deň normálnym vysávačom.
Máme deti čo robia omrvinky a neporiadok.
No kúpila som si robotický vysávač a nie som s ním spokojná.
Čo robot povysáva za vyše hodinu ja povysávam za 15 minút.
A chodiť pred ním a dávať preč nábytok plus rohy vôbec nevysaje. Každý tak ospevoval aké dobré to je ten robotický vysávač ušetrí čas atď, no opak je pravdou.
Vysavame aj niekolkokrat denne, ked sme doma. Zvycajne min. 1x denne, mne vadí bordel na podlahe a prach je vkuse. Umyvame raz tyzdenne
@anonym_autor robot vysava kazdy pracovny den, v piatok a pondelok aj vytiera; kam sa nedostane vysajem ako vidim bordel 🙈
Umývam len v sobotu - zásadne 😀 Viackrát do týždňa, no to by mi muselo asi šibať 😀 Ja osobne nechápem ani ľudí, ktorí aj vysávajú každý deň, nepríde mi to normálne 😀 Veď to za tak krátky čas ani nestihne usadnúť prach.
Robotický vysávač vysáva aj mopuje každý druhý deň, ak treba tak vysávanie aj každý deň. Oplatilo sa investovať do kvalitného, ktorý aj zmýva dobre a máme pokoj 🙂 akurát povysávam s tyčovým miesta,kde sa robot nedostane
Mam tycovy, kazdy den vysavam (nieked aj 2x), umyvam cca 3x do tyzdna, podla potreby
Umývam len v sobotu - zásadne 😀 Viackrát do týždňa, no to by mi muselo asi šibať 😀 Ja osobne nechápem ani ľudí, ktorí aj vysávajú každý deň, nepríde mi to normálne 😀 Veď to za tak krátky čas ani nestihne usadnúť prach.
@1radula1 tiez nechapem, chodime v papuciach jeme za stolom. Podlaha je cista.
@anonym_autor kým sme v práci, robot povysáva sám. Ak pri večeri natrosim, vezmem tyčový vysávač a pozbieram, vo vchodovej chodbe behá muz s tyčovým vysávačom večer každý deň, občas aj po dome prebehne ak vidí niečo na zemi.
Vysavam 1x tyzdenne riadnym vysavacom a v tyzdni bud pustim roboticky aj kazdy den alebo podla potreby prebehnem tycovym. Umyvam raz do tyzdna alebo podla potreby. Kazdy den umyvat,to by som sa zblaznila.

Robotický vysávač chodí každý deň. S normálnym tak raz za kvartál 🤣🤣🤣 a robot mopuje tak raz za mesiac.. sme dvaja pracujúci, bezdetní a bezzvieratkoví bez OCD