Ako najlepšie vyčistiť tašku značky Topgal?
Dobry den pisu neni vhodne do pracky myslite ked ju dam do cistiarne vycistia mi ju poriadne? Dakujem
Tisíc otáčok, 40 stupňov a vždy boli ako nové. Do čistiarne by sa mi ich ozaj nechcelo nosiť dvakrát za rok.
Ja som dala do obliecky od vankusa zapla som to a tak som oprala na 40 stupnov a otacky som dala len 400. A boli ako nove 🙂
Vybrala som tu kovovú výstuž, dala 40 C a 800 otáčky a pekne mi to vypralo
Vybrala som kovovú časť z chrbta a dala do práčky na ručné pranie a nič im nie je 2x ročne periem cez Vianočné prázdniny a letné.
@anonym_autor topgal normalne periem na kratky program bez odstredovania, vykvapkam do sprchy a potom na balkon zavesim.
@alison11
@anonym_5f9167 baby prosím vas, ktore konkrétne modely mate, ze maju kovovú výstuž? Tiež mam topgal a chystám sa ju hodiť do práčky ale na chrbte su len vankúšiky.. asi..😁 dakujem
@sandra49 niektoré to nemajú. Názvy si nepamätám, ale tiež sme na jednej mali a na druhej nie. Ak tam sú, neprehliadneš to.
@sandra49 niektoré to nemajú. Názvy si nepamätám, ale tiež sme na jednej mali a na druhej nie. Ak tam sú, neprehliadneš to.
@galganka od 2triedy sme mali do 5 tak bolo na ich stránke písané a teraz majú už študetskú v prevej bolo také akoby U obrátený hlinník v chrbtovej časti je suchý zips v horenje časti a v študentskej je len dlhý v strede malí otvor na suchý zips.
@alison11
@anonym_5f9167 baby prosím vas, ktore konkrétne modely mate, ze maju kovovú výstuž? Tiež mam topgal a chystám sa ju hodiť do práčky ale na chrbte su len vankúšiky.. asi..😁 dakujem
@sandra49 my sme mali od 2hej triedy do 5tej z ich stránky bolo tka písané keďže mali výšku 134cm a nechceli sme prvácku kupovať na 1rok tam bol otvor v chrbte navrchu zvnútra na suchý zips a hlinník akoby prevrátené U rurkové a teraz čo majú od 5tej triedy je vstrede malý otovor na suchý zips a plochý dlhý hliník alebo železo v tvare chrbtice.
Ja ju hodím do práčky na rýchlejšie pranie na 40ku. Syn ju má už 4 roky . Prala sa v práčke asi 15x. A stále je v perfektnom stave. S tou taškou sme veľmi spokojní. 🙂

v cistiarni vycistia, no ja som davala do pracky na jemne pranie a nizke otacky