icon

Ako samostatne fungovať v domácnosti

Dnes o 14:18

Zdravím, mám 22 rokov a neviem variť ani si vyprať a vyžehliť veci. Do práce momentálne nechodím – v skratke, bez maminy by som bola úplne stratená. Nie raz ma prosila, aby som začala niečo robiť, ale vždy mi motivácia učiť sa nové veci zo dňa na deň zmizne. Chcela by som si urobiť opatrovateľský kurz, ale dostala som odpoveď v znení: „Najprv sa nauč starať sa o domácnosť, lebo sa nevieš postarať ani sama o seba.“ Má pravdu. Ako sa nakopnúť a donútiť robiť niečo v domácnosti?

Strana
z2
anonym_6aa51d
Dnes o 18:44

@anonym_autor bože, veď takto sa správajú takmer všetci chlapi. Rýchlo ich oženiť, aby kolo nich žena behala. Žena má povinnosť sa učiť, a keď nie tak je tu u všetkých za neschopnú. Keď to nevie chlap, čo aj nevie, tak sa nič nedeje, chudák, načo by to vedel, veď sa ožení. 🥴

bielasovicka
Dnes o 18:51

@anonym_autor si robíš srandu? Doteraz si robila co? Vôbec nič? Tak si teda dobre rozmaznaná 🤦🏻‍♀️

majlo1234
Dnes o 18:59

Keby si musela, naucis sa vsetko hned, nie je to nic zlozite, oprat a navarit zakladne veci. Lenze ty nemusis a tak to nerobis

dettilv
Dnes o 20:45

@anonym_autor nájdi si prácu a odsťahuj sa🙂naučíš sa všetko podľa svoju tempa a nik ta nebude buzerovat

Strana
z2