icon

Čím efektívne odstrániť zápach v byte?

30. nov 2023

Zdravim ,Prosim vás o radu.Co je dobre čo máte overené na prekonanie miestnosti aby dlho to vonalo a hlavne nie nejaké virazne vône .Mam problém s kúpeľnou poumývam všetko lebo poriadok musí byt zachvilu mi tam zase niečo zapácha 🙆‍♀️ nechápem prečo dakujem

vanilkovazmrzka
•
30. nov 2023

Odtoky v umyvadle a vani/sprche cistis ako?

autor
•
30. nov 2023

@vanilkovazmrzka používam prevarenu vodu ocot soda bikarbona

vanilkovazmrzka
•
30. nov 2023

Tak skus raz za cas nieco silnejsie, napr sifo alebo nejake alternativy inych znaciek. Neviem co ine ako odtok by mohlo smrdiet, ak pravidelne vsetko umyvas 🤷‍♀️

lucik194
•
30. nov 2023

rozhodne daj sifo alebo savo

ziadny ocot, to je slabe, plus by som vystriekala vsetky kachlicky nejakou chemiou kvoli dezinfekcii to zvykne pomoct, plus castejsie menila uteraky, tie v uzavretej kupelni zvyknu zatuchnut a smrdieť

viestta
•
30. nov 2023

Je to rodinny dom? Mate spravene privetranie kanalizacie?

janhe
•
30. nov 2023

Alebo práčka

madeincssr
•
30. nov 2023

Za trvalý zápach spravidla môžu odpady (sifóny a následné potrubia). Veď poňuchaj priamo z nich. Nám nadávno z drezového sifónu išiel až taký mŕtvolný zápach. Niečo sa tam kdesi nahromadilo, usadilo a rozložilo. Ale odtekal stále bez problémov. Tak sme to týždeň čistili všetkými metódami (Sifo a vriaca voda, rôzne gély na čistenie odpadov nechali aj cez noc pôsobiť, kopu Jar-u, zas Sifo, Savo...) a furt to neprestávalo. Nakoniec som sifón ešte riadne vystriekal sprejom na čistenie a dezinfekciu klimatizácie v aute, na noc zazátkoval a, čuduj sa svete, po pár dňoch to smrdieť prestalo. Asi súhrnným pôsobením toho všetkého nielen v sifóne, ale v potrubí za ním.

majlo1234
•
30. nov 2023

Bud ti vyraza septik/smrad z kanala, alebo pracka je zatuchnuta, alebo stwny navlhnute/plesnive koberceky. Cista kupelna(nic ciste) nesmrdi

andreatytler
•
1. dec 2023

Tak ako radia. Hladaj zdroj smradu, nie prerazaj smrad vonou. Je tam okno? Ma ta kupelna nejake vetranie? Mate sprchovy zaves? Ak ano, peries ho pravidelne?