Nechávate dvierka práčky otvorené alebo zatvorené?
Kúpili sme práčku s predným plnením a tak na nič to máme, že by mi viac vyhovovalo, keby boli dvierka zatvorené. Otvorené zavadzajú :-/
Ale asi to nie je moc dobré, ak sú zatvorené?
dvierka su otvorene, niekedy dokoran, niekedy len pootvorene, nezatvaram ju nikdy
Vždy otvorené
Nechávam ich pootvorené, ako aj sušičku, nikdy mi nezatuchla.
otvorenú, dvierka nezavadzajú jeden z dôvodov prečo mám plnenú zvrchu
otvorene, inak ta zvyskova voda zatuchne a zacne smrdiet.
Vzdy otvorene nechavam.
@anonym_autor ja mam stale zatvorene. Vsetko v poriadku, nepaci sa mi ked mam otvorene vrata do pracky cely cas 😃
@anonym_autor Nechávam stále otvorené, mám z vrchu. Predtým som mala z predu a mávala som podchylené.
pootvorené
Ľudia majú bežne práčky v kuchynskej linke. Tak ako môžu nechávať dvierka otvorené? Jedine cez noc, alebo keď nik nie je doma. Nie je to prehrešok predsa, ak budu zatvorené 😆
vždy otvorené, pračka aj sušička, ale mám ich v technickej miestnosti, takže ničomu neprekážajú
Ľudia majú bežne práčky v kuchynskej linke. Tak ako môžu nechávať dvierka otvorené? Jedine cez noc, alebo keď nik nie je doma. Nie je to prehrešok predsa, ak budu zatvorené 😆
@anonym_b1e07b Nemyl si zabudovanu chladnicku s prackou. Na pracku sa nedavaju dvierka kuchynskej linky. Je tam priestor aby ostala pootvorena.
Ja nechávam otvorené aj dvierka, aj zásobník.to isté sušička,tam otváram zas filter ,ale mne to nikde nazavadzia
Zásuvku na prášok a aviváž vyberám a dávam do práčky. Tým docielim, že práčka sa úplne nezavrie, ale dvere nezavadzajú.

nechávam práčku otvorenú aspoň hodinku po praní aby odišla vlhkosť a teplo, inak je zavretá, to isté sušička.