Pena v práčke po praní: Problém s gélom či odtokom?
Aj ked dam menej pracieho gelu a zapnem extra plakanie, po skonceni programu je na skle aj v bubne stale pena. Pracka normalne vypusti vodu a pradlo nie je premocene. Moze to robit samotny gel, alebo mam hladat problem v odtoku? Fakt uz neviem :-/ Mam pocit, ze som uz vyskusala vsetko :-/
Kolko toho gelu tam lejes? Aky gel to je? Na obale mas napisane davkopvanie, tak sa pozri kolko ml odporucaju na jednu davku.
Mne pracka peni len ked periem zaclony
@anonym_autor že vy máte ten DM ekologicky gél na pranie
Kolko toho gelu tam lejes? Aky gel to je? Na obale mas napisane davkopvanie, tak sa pozri kolko ml odporucaju na jednu davku.
Mne pracka peni len ked periem zaclony
@anonym_f2c125 no toto moze byt prackou, mne tiez ostavala stale pena, mala som whirlpool, ale uz tak 15 rokov mala, ale robila mi to furt. Plienky pre drobcov som dala do lavora vyplachat, aj 2-3x a potom zmykat, nic nepomahalo, zmenit gely, prasky, extra plachanie, vzdy som davala menej ako treba, aj pre tu tvrdoat vody, aku sme mali. Menej pradla...nic. ked som dala utierku na spodok hrnca, ked som sla zavarit par poharov broakyn, penilo mi to 🫣. Teraz mame 2,5 roka Samsung na 11 kg, taku AI pracku, sama si berie gel, viem dat plachat aj 4x, davam len 2x a ziadna pena, aj ked zavaram, utierka mi nepeni. A ked dam prasok manualne, vacsinoy na biele, ked davam, tiez nepeni. Este aj pradlo som v tej starej pracke mala ako pozute od kravy a tvrde...
Tak to kludne moze byt prackou. Ale ak to od nova nerobila a teraz robi, tak dakde inde bude problem, skusila by som vycistit, odtok, vsetko, co sa da. A este to moze byt, ze v makkej vode sa horsie aj mydlo, sprchac zmyva z tela, musim viac vody pouzit, u nasich to mame. V tvrdej to peni menej...🤔
@anonym_autor mne parkrat nechal penu savo praci gél davam ho menej preto a je to ok. Ake saty od peny neboli len dvierka

@anonym_autor dávaš také množstvo prádla ako píšu na daný program? .... veľa prádla=problém