Problémy s odtokom v sprche. Ako to riešiť?
Ahojte! Nedávno sme vymenili vaňu za sprchový kút, no máme problém s novým sifónom a odtokom. Voda odteká strašne pomaly a sprcha sa neustále upcháva. Máte s tým problémom niekto skúsenosťi ? Ako ste to riešili? Budem vďačná/ý za každú radu.
Mate od sifonu dostatocny spad do odpadu? Pretoze toto byva velmi casto pricina, ze vody odteka pomaly a upchava sa sifon. Napojenie odpadu od vane do vertikalneho zvodu byva vyssie a sifony pod sprchovymi vanickami su potom velmi nizko.
@azha04 bud vam to nejakym sposobom zle spravili alebo im tam "nieco padlo" (vyliali tam kus malty apod)... zozen krtkovanie s kamerou, nech to omrknu... Mozes to potom (skusit) reklamovat...
a cistite ho? my kazdy tyzden
U nás tiež problem.Spoločná stena (sprcha a chodba) nám vlhne nad soklom.majstri boli, pozreli, povedali , že dlažba je urobená dobre aj dostatočne zasilikonovana a podobne. Ide ma šlahnúť od jedu. Majú prísť pozrieť s dakym prístrojom.. a potom som zvedavá , či sa to bude celé búrať , či čo. To akože vzniká prečo, nečistením? Veď koľko ľudí nečisti sprchu každý týždeň.. to mi nehovorte takú blbinu

@azha04 môže byť upchatý