icon

Periete uteráky a obliečky po kúpe?

11. jún 2026

Ahojte.. možno taká divná téma.. ale nedá mi to.. Kedže sú tu rôzni ludia by ma reálne zaujímal váš pohľad. Kúpila som nám s priateľom nové obliečky a uteráky a išlo hlavne o tie uteráky.. Hneď ako sme ich kúpili som mu povedala, nech odstrihne visačku a dá ich do pračky a aj tie plachty a on sa začudoval, že prečo veď sú z obchodu a nechcel ich dať ani za nič do toho špinavého, až som ich tam dala samozrejme ja.. A on nado mnou kýval hlavou, že som prehnane hygienická a práčka nám za chvílu pôjde 2x denne.. To vážne je v norme uteráky a obliečky neoprať? Obliečky boli zabalené, to som povedala ešte že dobre.. ale tie uteráky boli voľne naskladané.. Už sú opraté samozrejme ale som prekvapená :D

Strana
z2
zuzanaete
11. jún 2026

Jasne, ze oprat.

cimage
11. jún 2026

Periem vsetko co donesiem domov, aj keby to bolo hygienicky zabalene. Vela ruk to pochytalo, farby, rozne chemikalie. Periem vsetko

anonym_89ad09
11. jún 2026

@anonym_autor kazdu blbost periem co kupim, aj dekorativne veci, boh vie cim to napustaju

glorikarebeka
11. jún 2026

Samozrejme, mne to aj smrdí

anonym_ab34c4
11. jún 2026

Fuj, jasne, periem vsetko po kupe.

stellarstar
11. jún 2026

Taky periem všetko čo kúpim alebo obj

anonym_91c3e3
11. jún 2026
@anonym_89ad09

@anonym_autor kazdu blbost periem co kupim, aj dekorativne veci, boh vie cim to napustaju

@anonym_89ad09 no, len pranie ti nepomoze na nejake toxicke chemikalie

anonym_89ad09
11. jún 2026
@anonym_91c3e3

@anonym_89ad09 no, len pranie ti nepomoze na nejake toxicke chemikalie

@anonym_91c3e3 ok ty toxicka chemikalia, vsetko kupujem z kvalitnych materialov. Jezis

biba_18
11. jún 2026

áno periem

anonym_91c3e3
11. jún 2026
@anonym_89ad09

@anonym_91c3e3 ok ty toxicka chemikalia, vsetko kupujem z kvalitnych materialov. Jezis

@anonym_89ad09 ty budes asi jednoduchsia, co? sama pises, ze bohvie, cim to napustaju...co to ma s materialom?

pinkgirl
11. jún 2026

Vždy po kúpe periem - uteráky, obliečky, aj vsetko oblečenie čo kúpim. Nikdy nevieš v akých skladoch to stálo, ako s tovarom nakladali a kto to pred tebou v obchode chytal/skúšal.

chocolatebox
11. jún 2026

Doteraz nechápem ale naozaj sú ľudia (a nie je ich malo) co neperu veci po kupe, s argumentom “veď to je nove”. Za mňa neexistuje niečo neoprat, pokiaľ sa vyslovene nejedna o kabat alebo zimnú bundu. Ale obliečky a uteráky, preboha 🤮

ivett1
11. jún 2026

Vždy periem oblečenie, uteráky, obliečky po kúpe, predsa to bolo v sklade, prešli to distribúciou atď. ...čo to máš za priateľa?...

vkatush
11. jún 2026

Všetko periem.
A že pôjde 2x za deň práčka? Nech príde na návštevu a zoberú ho nohami napred 😂 u nás kľudne aj 5-6x

tetapetra
11. jún 2026

Tak toto mi ešte nenapadlo. Vždy periem všetko čo je nové

lasona
11. jún 2026

Samozrejme ze oprat. Robila som na predajni, keby si videla kde všade sa tie veci v skladom povaluju. Hroza. Pečieme úplne všetko, co sa da

anonym_d99fad
11. jún 2026

@anonym_autor Áno, periem.Periem aj nové oblečenie/spodné prádlo,aj vrchné oblečenie/

anonym_ce4dbd
11. jún 2026

Periem všetko po kúpe. Neboj, keď budeš chodiť do prace, nebudeš mať čas prať 2x denne.

1sally12
11. jún 2026

Nie

ullala
11. jún 2026

Este tie obliecky 😀

marianarem
11. jún 2026

@anonym_autor Ja teda urcite nie som prehnane cistotna, ale uterak aj obliecku by som urcite oprala. Nie je to z obchodu, ale z roznych velkoskladov a kontajnerovych lodi, o ktorych by som si nerobila iluzie.

anonym_30b924
11. jún 2026

všetko ide najprv do pracky

marca12
11. jún 2026

@anonym_autor Periem vsetko,co donesiem z obchodu.

anonym_89ad09
11. jún 2026
@anonym_91c3e3

@anonym_89ad09 ty budes asi jednoduchsia, co? sama pises, ze bohvie, cim to napustaju...co to ma s materialom?

@anonym_91c3e3 ty si jednoducha

anonym_a3f96a
11. jún 2026

Periem uplne vsetko, co kupim. Nepouzila by som ziadnu kupenu vec bez vypratia...

zuzubb007
11. jún 2026

Fuj fuj fuj samozrejme, že všetko čo kúpim najskôr operiem ako použijem, a to od podprsenky po komplet všetko, ja by som napríklad neľahľa do postele, keby mám obliečky neopraté, a uterákom by som sa neutrela už vôbec však všetko smrdí čo sa kúpi, priateľ bude asi strýko držgroš, raz by mi chlap vyčítal, že veľa periem môže ísť kade ľahšie

zuzubb007
11. jún 2026
@anonym_ce4dbd

Periem všetko po kúpe. Neboj, keď budeš chodiť do prace, nebudeš mať čas prať 2x denne.

@anonym_ce4dbd ja periem aj 3 x popri práci, však práčka perie sama

btus
11. jún 2026

@anonym_autor áno, periem.

anonym_2e7248
11. jún 2026

Jasne ze oprat, ach ti chlapi 😂😂😂

anonym_26d376
11. jún 2026

Periem komplet všetko a aj zimné bundy, rôzne dekoratívne vankúše, deky, deťom dokonca operiem aj plyšové hračky. Práčka mi ide v podstate stále a ak náááhodou nejde, mám v dome ticho, lebo ja si telku nezapínam🫣😅 Tvojho frajera by u mňa doma asi y*eblo😂
Btw: chodím do práce celý týždeň, no naložiť a vyložiť práčku zvládam každý deň úplne s prehľadom aj s prstom v nose😂

Strana
z2