icon

Výber práčky a sušičky: rady a odporúčania

poradena
Dnes o 08:38

Ahojte baby, kupujeme si s priateľom domček a potrebovala by som vašu radu ohľadom práčky a sušičky.

Ohľadom práčky - sme zatiaľ 2, takže nám stačí nejaká kg menšia, najviac vždy využívam programy ako bavlna, syntetika, ručne pranie a takéto programy by som uvítala aj na novej práčke (napísané po slovensky). Viete mi podľa vašich skúsenosti nejakú práčku odporučiť ? Cenovo by som chcela okolo 300 max 350€, nie zbytočne dráhu, kde bude veľa programov a bude sa len kaziť. Pozerala som značky ako prvú LG, Samsung, Beko, Bosch. Určite si aj značku nechám odporučiť od vás. Nech to nie je shit, ktorý sa mi pokazí za pól roka.

Ohľadom sušičky - do tohto typu sa nerozumiem vôbec, pretože sme doteraz sušičku nikdy nemali, čiže túto vaše rady príjmam tiež - značka, aká je najlepšia, cenovo tiež zas nie moc vysoko, aká je aj vaša skúsenosť a podobne.

Kľudne posielajte link na danú vec, ktorú odporúčate, basy rady, mínusy a podobne.

Ďakujem vám za rady.

anonym_311547
•
Dnes o 08:41

každý ti napíše niečo iné. Keby si každého poslúchla tak máš doma 10 práčiek a 5 sušičiek. Pozri podľa heuréky. zadaj čo potrebuješ a výsledok ti ukáže.
máme LG práčka slim
sušička Bosch.

babushkaem
•
Dnes o 09:19

ja odporucam susicku s teplnym cerpadlom, to bola moja jedina podmienka. a nepozerala by som na to, ze teraz ste len dvaja, kupila by som normalnu plnohodnotnu pracku, ak mate na to miesto. a ideal jednej znacky. ja mam roky samsung a som spokojna s oboma.

anonym_0128a6
•
Dnes o 09:28

@poradena sme síce štyria, ale z priestorových dôvodov mám slim, práčku aj sušičku na sebe. Konkrétne mám zn Beko, fungovalo 10r, kupovala som zas beko

ichbinich
•
Dnes o 11:08

Nekupuj malu práčku. Potrebujes predsa opeat aj postelne prádlo, periny, vankúše. Všetky pracky majú automatiku a prasli si odvazia.
Ja mam staršiu bosch série 6, predtým som mala aeg..

Sušičku urcite s tepelným čerpadlom a na minimálne toľko kg prádla, kolko je práčka. Kedysi sa odporúčalo o 1-2 kg navyše.

poradena
autor
•
Dnes o 12:11

Ďakujem baby a viete mi konkrétny typ aj nejaký odporučiť ? Ďakujem 🙂