Využívate upratovacie služby na bežné upratovanie?
Ahojte, sú tu maminky, aj nemaminky samozrejme 🙂 , ktoré využívajú upratovacie služby? Na bežné upratovanie myslím, napr. raz týždenne?
Nestíham vôbec, resp. by som sa radšej venovala deťom, rodine, veciam, ktoré ma bavia.
Ale na druhej strane neviem, či by mi nebolo nepríjemné, keby sa mi niekto cudzí chytal vecí :-/ Je to o zvyku? Na dobré sa rýchlo zvyká?
Alebo už keď teraz nad tým rozmýšľam, nie je to služba pre mňa?
Ďakujem a prajem pekný deň.
Keď treba upratovacku raz týždenne,tak raz týždenne si neurobí žena čas?alebo sa jej nechce?
Lebo ak to ma byt len raz týždenne a ,, nebýva,, sama tak aj s ďalšími z domácnosti to majú raz dva
Hlavne ked sú aj deti, prečo ich neucit povinnostiam? A raz týždenne veď to je úplne nič
@anonym_c2610d No ja ti neviem. Mame dom 3x80m stvrorcovych, schodisko, xy okien, A pracujeme s muzom 5 dni v tyzdni od rana do poobedia. Muz "doma" o 14:15 plasi po dieta do druziny, potom po dasie dieta ktoremu konci trening, dalej vezie dalsie dieta na dalsi kruzok a tak stale dokola, cize robo odvozy dovozy. Cize on riesi toto do cca 17h-17:30h. Potom okolo 16-16:30 prichadzam z prace ja a bud riesim tiez nejaky odvoz/dovoz dietata z nejakeho treningu alebo mozem kus vydychnut alebo si ist zabehat a potom uz bud chystam detom jedlo na veceru, pripadne sa s najmladsim ucime a chystame veci do skoly, medzitym nalozim/vylozim umyvacku, nalozim/vylozim pracku, povesiam pradlo nieco zjem aj ja a tramtatataaa mame tu vecer . Muz je cely cas medzi tym von (robi chodnik, sokel, polieva zahradu, ide na vinicu strihat vinic, pili drevo, rube drevo, uklada drevo, pripadne zoberie najmladsieho von). Pride dnu az ked sa zotmie. Tym chcem povedat ze PON-PIA nemame sancu vobec sa pustit do nejakeho upratovania lebo sme radi ze mame cas na operatívu okolo detí a domácnosti. A potom pride sobota, rano nakup vacsi, chystanie ranajok, najeme sa, spracem zo stola a je 10h, potom opat bud nieco pozehlim, povesiam, poodkladam co sa netihlo cez tyzdne a mozem varit obed, varim, zjeme, spracem a je 14h-15h. To bud chytim vysavac a povysavam dve poschodia a je vecer. To kedy mam robit dalsie veci ? Ze tyzden je dlha doba. Ved sme v kuse v praci. To nie ze som doma na RD napr. a si to nejako zorganizujem. Proste fakt si clovek rozmysli, ci bude tych par hodin volna cez vikend, kedze cele doobedie a obed sa riesi varenie, bude zasa len otrocit a stravi ich s vysavacom, handrou a mopom alebo radsej pojdem so synom na prechadzku, na bicykel, na zmrzlinu alebo len tak si nieco pozriem v telke. Ako je to o drzku vsetko zvladat. Takze podla mna mat niekoho spolahliveho na upratanie je uplne super. Uz len mat na to financie. Lebo mna proste nepustí to. Tak zial musim casto privriet oci nad prachom nad neumytou dlzakou, nad kvapancami, nad kopec dalsimi vecami ktore skratka nestiham bezne cez prac. dni a vikend uz len dohanam co sa nestihlo nakopilo.

Keď treba upratovacku raz týždenne,tak raz týždenne si neurobí žena čas?alebo sa jej nechce?
Lebo ak to ma byt len raz týždenne a ,, nebýva,, sama tak aj s ďalšími z domácnosti to majú raz dva
Hlavne ked sú aj deti, prečo ich neucit povinnostiam? A raz týždenne veď to je úplne nič
@anonym_c2610d
čo riešiš milý anonYYYm
a čo ked sa jej nechce alebo sa rozhodne oddychovat na terase s kavou a knihou
teba do toho nič nie je
ak ty maš potrebu pulirovat tak su puliruj domacnost
nie je na to žiadne pravidlo, žiadny zakon, predpis , etiketa nič ...................
už dajte pokoj s tradičnou rodinou a jej hodnotami