icon

5 mesačný synček nechce cez deň mlieko

barboraben
14. mar 2020

Nevedela som kam toto mám zaradiť... Ale chcem sa spýtať na skúsenosti.. Deje sa taká vec, že môj 5m synček keď papá mlieko veľa x mu zbehne, fakt veľa x.. No niekedy ani raz.. Ale keď už mu zabieha tak fakt furt.. zje tak 30ml a už nechce viac... Len vrčí... Potom zje len kašičku.. V poslednom čase ale cez deň vôbec to mlieko nechce... Je to pre neho dobré? Že mu dávam v 5m tú kašičku viac x za deň pripadne výživu? Papá strašne pahltne... No má cumel s dierou pre novorodenca... Už hádam ani menšia neexistuje...

zuzana_ilkova
14. mar 2020

Ja mam takmer 3 mesacneho prcka a tiez pahltne papa ,akoby som mu nedavala jestcely den :D ... nemam sice skusenosti s prikrmom+mlieckom ale taky problem s dusenim mal ked som mu dala cumel s vacsou dierkou resp.ihlou trosku zvacsila dierku na novorodeneckom cumli alebo ked som mu zmenila znacku cumla...kazdy cumel je inak tvarovany a ma inu velkost dierky pre novorodenca...nam vyhovuje znacka aj tvar cumlov canpol babies na hrubu flasu...skus inu znacku cumlika

barboraben
autor
15. mar 2020

@zuzana_ilkova skúšam striedam nič... Teraz som dala nový s malou dierkou a dlho papal zjedol 30ml a ani raz sa nedrhol a začal revat a musela som mu dat kašičku... A to s tým jedením som dnes skúsila reku nedám mu nič ani kašu ani výživu ani vývar a nechcel mlieko aj tak vôbec len keď spal trochu sa prebral trochu pocuckal pocuckal... Objednala som novu fľašku a je fakt posledná už mám doma z každej asi... 🤷‍♂️🤦🏻‍♀️

zuzana_ilkova
16. mar 2020

@barboraben tak to mas tazke neviem co by som este poradila, ale skus mu mozno nedavat uz mlieko a urobit taku riedku krupicu aby si vytahal namiesto mlieka mozno to mliecko uz nechce ked ochtnal prikrm a ine fajnotky 🙂