5 mesačný synček nechce cez deň mlieko
Nevedela som kam toto mám zaradiť... Ale chcem sa spýtať na skúsenosti.. Deje sa taká vec, že môj 5m synček keď papá mlieko veľa x mu zbehne, fakt veľa x.. No niekedy ani raz.. Ale keď už mu zabieha tak fakt furt.. zje tak 30ml a už nechce viac... Len vrčí... Potom zje len kašičku.. V poslednom čase ale cez deň vôbec to mlieko nechce... Je to pre neho dobré? Že mu dávam v 5m tú kašičku viac x za deň pripadne výživu? Papá strašne pahltne... No má cumel s dierou pre novorodenca... Už hádam ani menšia neexistuje...
@zuzana_ilkova skúšam striedam nič... Teraz som dala nový s malou dierkou a dlho papal zjedol 30ml a ani raz sa nedrhol a začal revat a musela som mu dat kašičku... A to s tým jedením som dnes skúsila reku nedám mu nič ani kašu ani výživu ani vývar a nechcel mlieko aj tak vôbec len keď spal trochu sa prebral trochu pocuckal pocuckal... Objednala som novu fľašku a je fakt posledná už mám doma z každej asi... 🤷♂️🤦🏻♀️
@barboraben tak to mas tazke neviem co by som este poradila, ale skus mu mozno nedavat uz mlieko a urobit taku riedku krupicu aby si vytahal namiesto mlieka mozno to mliecko uz nechce ked ochtnal prikrm a ine fajnotky 🙂

Ja mam takmer 3 mesacneho prcka a tiez pahltne papa ,akoby som mu nedavala jestcely den :D ... nemam sice skusenosti s prikrmom+mlieckom ale taky problem s dusenim mal ked som mu dala cumel s vacsou dierkou resp.ihlou trosku zvacsila dierku na novorodeneckom cumli alebo ked som mu zmenila znacku cumla...kazdy cumel je inak tvarovany a ma inu velkost dierky pre novorodenca...nam vyhovuje znacka aj tvar cumlov canpol babies na hrubu flasu...skus inu znacku cumlika