icon

Aká má byť farba stolice pri umelom mlieku?

jespera
13. sep 2012

Maminy, mam 1 mesacne babatko, davam Nutrilon Ha - tazke stolice, huste a zelene, pomaham rektalnou - co tiez neviem ci je dobre stale... Ale uz som nestastna z neho - ked nespi, vkuse plac, cvicime, masirujeme....a dookola. Je mozne ze netoleruje ten nutrilon? A niekde som citala ze aj zelene stolica nie je dobry znamenim....

Strana
z2
dianaham
28. sep 2016

Ahojte..moja dcerka ma za tyzden 2 mesiace papa umele mlieko a ma hnackovitu zelenu stolicu je to normalne?

alexandra199
10. nov 2016

Ahoj zienky poradte mi prosim vas. Malinky ma 3 týzdne zo zaciatku sme pouzivali nutrilon Ha ale asi nam nerobil dobre tak sme presli na klasicku 1. Ale neviem malicky je stale nespokojný stale ho ako keby natahuje obcas aj nadúva nespinka poriadne. Skušame masirovat cvicit obcas nic nepomaha obcas zabere vykaka ale taku redšiu stolicu aj z bielimi zhlukmy. Myslite ze to moze byt mliečkom ze mu nesedí alebo ako prosim poradte mi. Davam mu aj cajík aj vodicku pekne vypije oboje. Pochybujem ze by to mal stoho ze mu davam vodicku alebo cajík.

anderufka
17. nov 2016

Ahoj, my sme tiež mali nutrlon HA ale nesedelo nám. Skúsili sme bebu comfort a tá je super. Dávam do mlieka aj coliprev , enzým čo štiepia laktóza a odišli nám aj koliky. Zhluky znamenajú že sa mu to netravi. Vyskúšaj iné mliecko. My sme s neboj spokojný, obsahuje aj probiotiká a tie zlepšujú trávenie.

lenka_samorin
19. nov 2016

@alexandra199 Ahoj, moje deti pili Nutrilon a Amilk Bifido až po jednom roku a nemali s nimi problémy. Ale viem, že niektoré mamičky práve kvôli problémom so zažívaním menili mliečka. Tak skús miesto Nutrilonu, ktorý vám asi robí problémy napríklad ten Amilk, je aj pre najmenšie bábätká. Ale chcem sa spýtať, prečo takému malému bábu dávaš aj niečo iné ako mlieko? Mne moja lekárka hovorila, že dieťatku stačí len mliečko, z neho má dosť tekutín, asi až v 5,6 mesiacoch som začala dávať vodu s prvými príkrmami.

alexandra199
20. nov 2016

@lenka_samorin tak začala som mu davať cajik lebo mal problémy z vetrami a moja mamička nas ma troch a povedala ze kazdemu davala feniklový cajik ktorý nam pomohol. A malemu pomaha veľmi a pri um sa vraví ze treba davat aj tekutiny iné je to pri materskom mliečku.

miushik765
20. nov 2016

@jespera Ja davam Bebu AR a v nemocnici mi hovorili že pri HA a AR môže byť zelena stolica môj ma uplbe tmavo zelenu kôli tomu že je v tom viac železa ja som sa prvy krat zlakla čo to je aj môj mal predtym žltu keď som ešte nedavala AR

lenka_samorin
20. nov 2016

@alexandra199 ďakujem za info, nevedela som. A feniklovy čaj som píla aj ja počas tehotenstva a veru pomáhal.

gabona1
25. nov 2016

Ahojte, detičky z umelých mliek často zapeká, aj my sme si tým prešli u starších synov. Teraz máme pri našom malom amilk bifido a som spokojná. Mliečko obsahuje aj probiotiká a od začiatku sme fakt nemali problém s trávením. Ale niekedy to nie je mliekom, zapekať môže aj s príkrmov, každá mamina si to vie odsledovať.

vera55555
1. mar 2017

Poradi mi niekto? Davsm malej hipp comfort a pribiotika. Teraz ma trosku problemy s bruskom a tak lekarka nam dala espumisan a coliprev. Espumisan niekedy sme davali uz no myslim si ze z toho coliprevu ma strasne tmavozelenu stolicu a riedku uplne. Lebo od kedy berieme coliprev tak ma taku stolicu. Mate aj vy s tym take skusenosti, je to oka? Ako budem volat lekarke v piatok lebo ma dovolenku dakujem

andrea2722
11. dec 2018

@upam ahij, viem ze to je uz davno, co si dala prispevok. Ako vam prosim zistiki tu alergiu na mlieko..... lebo moja mala pocas oitia z flasky sa hadze, vypina, odmieta pit vela, je nervozna. Ked zaspi za 39minut je hore a nekde sa ukludnit. Vyoina sa stale. Ma 4m kijena uz nie jw....mali sme bebu ha zle, hipp ha zle, nutrikon alergy care zo zaciatku super no ooat zle...ten nutrilon nam.kazali ze.mame vyskusat, bez testou. Mudr tvrdi ze to alergia nie je. Testy ziadne. Moze byt, ze ma tak zle.teavenie. bojim sa o nu moc...pribera pimalicky. Ale este jedna vec na ha mliekach nam smrdela stokica ako skysnuta, pri allergy care krce a strasne vyoinanie a odmietanie picas jedenia ale stomica zelena ale nepachne tak

waldosinka
23. jan 2019

ahojte . ja davam france lait. dcerka ma 9 tyzdnov. a kaka 1x denne taku zltu skor redsiu kaku. niekedy riedke akoby z hrudkami. je to ok, ?

lubka1709
23. apr 2020

Ja dávam Bebu sensitiv a tak isto zelená stol7cq

ariadna33
22. nov 2022

@althejka tymianová masticka je v lekárni ? Lebo to som ešte nepočula aké chcem to vyskúšať ☺️

althejka
22. nov 2022

@ariadna33 😃musela som si mrknut odpoved z 2013 a jento od firmy JUST. Pouzivame ju na bolave brucho aj po 9tich rokoch

ariadna33
25. nov 2022

@althejka jej to boli písané tak dávno? Som si nevšimla ☺️ Ale ďakujem ☺️

Strana
z2