Aký je váš názor na Nutrilon AR?

miuciuska
26. nov 2013

mamičky prosím vás o radu mám 5 týždňovu dcérku,papáme Nutrilon HA,doteraz ho znášala celkom dobre ale dosť sme vrackali z neho.myslím si že dcéra môže mať reflux.....je velmi plačlivá a nespokojná,poriadne nič nenaspí stále plačká od bolesti....chela by som sa opytať na váš názor na nutrilon AR aký je?čítala som rôzne diskusie kde mamičky píšu že dosť ich deti zapekal tak neviem.ako sa osvedčil vám?aj vaše deti mali takéto bolesti a boli nekludne?dakujem za každu odpoved,radu.

kristina39
26. nov 2013

@miuciuska ahoj ja sice osobnu skusenost nemam ale sestra ho pouzivala a problemy neboli..bola spokojna s nim..vyskusaj feniklovy cajik alebo ju odbal a pocvit z nozickami..moja ked place a vidim ze sa krci tak jej pomozem s teplomerom vykaka sa a je dobre aj brusko mozes masirovat s gelom pupik..

miuciuska
autor
26. nov 2013

@kritina39 Dakujem za rady,bohužial všetko sme skušali a niako nieje dobre má akoby také krče v brušku,a ani spinkať nevie.boli sme dnes u doktorky a povedala že plače od bolesti a vraj bruško má volne takže neviem skôr si myslím že má ten reflux lebo mi aj vrackáva dosť.pupík má me aj my a masírujeme každý deň,kakať kaká každý deň raz.už sme bezradný ale dakujem.

aristka
26. nov 2013

ja som dávala do normálneho nutrilonu napr 2 naberačky ar nutrilonu ,aby bolo mlieko trochu hustejšie a pomohlo a plus feniklový čaj aj pár kvapiek striekačkou pomôže ,dávať nalačno na bruško ,masírovať v smere hod .ručičiek bruško a cvičiť nožičkami a ak neprejde poraď sa z dr...

andrejka1974
26. nov 2013

@miuciuska moj najmladsi syn a starsia dcerka brali nutrilon AR , mali obaja reflux a brali mi ho do 3 rokov , inac je na predpis do 10 mesiacov , my sme boli s nim velmi spokojni, vsak vyskusaj a uvidis 🙂 🙂 🙂 🙂

zuzullik1001
26. nov 2013

@miuciuska ahoj...viem asi ocom hovoris moja ked mala 4 tt az do konca 2 mesiaca stale plakalz cele dni nespala len v noci bola kludna ked tak sa vyspala vonku na dve hodiny za den vnutri vobec nechcela spat cez den...tiez som jej davala akurat nutrilon som myslels ze je to sneho ale nebolo som si rozbehla laltaciu a odstrekujem moje mliecko a bola stale placliva... Uz mame viac jako 3 mesiace a kOnecne je lepsiaaaa neplacka ked tak len ze je unavena spi mi vnutri... SOm citals ze detom musi podozrievat nervovy a traviaci system a po 3 mesiacoch bude urcite lepsiaaa ;)

miuciuska
autor
26. nov 2013

dakujem vam kazdej velmi pekne