Fľaša na hltavé pitie a vypľúvanie mliečka

janababana
27. jún 2022

Ahojte, nasa 3t mala pije velmi hltavo, pomedzi to samozrejme jej mliecko vyteka z ust lebo nestiha prehltat. Potom ma koliky a nevie sa vyprdkat a vykakat. Skusam aj flasu Medela Calma, ktora udajne najlepsie kopiruje satie z prsnika a mala by mat pomaly tok, ale ani ta nepomaha, malej aj tak mliecko vyteka z ust a plac sme mali taky ze az, brusko nafuknute. Nemate tip na konkretnu flasu ktora ma naozaj pomaly tok a je antikolikova? Dakujem.

linibini
27. jún 2022

@janababana pri synovi sme mali fľašu Dr. Brown´s - tá je antikoliková, mám s ňou dobrú skúsenosť.

millky
27. jún 2022

@janababana Avent antikolikova. Avent má aj Normal edíciu, ktorá je tiež antikolik, ale tie majú aj samokvapkací efekt. Odporúčam tú s takou "zelenou lyžičkou" - Neexistuje aby sa nahltalo. Bude sať prirodzene a nebude jej zbytočne tiecť mlieko do pusy, ktoré nestíha prehĺtať. Pokiaľ však nepomôže ani toto, tak treba skontrolovať jazykovú uzdičku, či nie je nahodou skrátená. Vtedy deti nevedia sať ako by mali, treba ju chirurgicky prestrihnúť.

andreatytler
27. jún 2022

@janababana Nas syn bol najspokojnejsi s Avent.
To ako rychlo mliecko tecie zalezi od cumlika.
Ja som testovala niekolko znaciek novorodeneckych cumlikov ze ako rychlo to tecie a Avent bol uplne najlepsi. Niektore znacky normalne tiekli uz len ked som ich otocila hore dnom. Avent len velmi pomalicky kvapkal. Skus hladat cumlik co je oznaceny ako 0. Vacsina zacina s 1 pre novorodencov, ale Avent ma aj 0.

mareri
26. júl 2022

napadlo ma, nemože mat velku dieru, preto mu to tečie vonku?

janababana
autor
27. júl 2022

@mareri ma ten najmensi cumel od aventu, teda s najmensou dierkou. Obcas nevypluva ale vacsinou ano