icon

Koľko mlieka potrebuje 8-mesačné dieťa?

24. nov 2024

Baby, malý mi pije ráno 200 ml mlieka,občas večer okolo pol šiestej ďalších 150 ml. Ide spat okolo 7 večer a vydrží bez mlieka do cca pol 6 rána. Cez deň je plnohodnotnú stravu, priberá pekne, v noci aj keď mu chcem dat nechce vôbec. Len ho vždy zbytočne zobudím 🤦‍♀️ale nie som si istá, či je v poriadku aby mal posledné jedlo cca o 17:30 a do cca 5:30 nejedol. Dakujem

colsami
24. nov 2024

Ved ked pribera, je zdravy, spokojny, nie je dehydrovany... Co riesis 😉 Kazde dieta je ine.
Kiezby tak moje dieta v noci nechcelo mlieko 😁 skrz krmenia kazde dve hodiny v noci dlhe dlhe mesiace, kazdu jednu noc...

beata_k
24. nov 2024

Nezartuj, ze budis 8 mesacne dieta aby si mu dala mlieko.
Ano, je to uplne v poriadku, ze od 17:30-5:30 je bez jedla. Niektore mensie deti to tak maju.

ivangeline
24. nov 2024

:D … ja sa rak nudiť a budiť dieťa.. aby sme sa nevyspali.

anjelicek26
24. nov 2024

Pribera pekne?

ada85
24. nov 2024

Ked pekne priberá nebuď ho ja ani 3 mesačnú nebudim

patka06
24. nov 2024

V poriadku nie je budiť dieťa v noci, pokiaľ pokojne spí.

lilli110
24. nov 2024

Moj ma posledne jedlo okolo 8 vecer a potom az rano medzi 9-10, ked vstava a neriesim 🤷🏻‍♀️ dam, ked si pyta. Cez den potom pyta castejsie papat. Ma 7 mes a 10 kg. Naco budit zbytocne v noci a este k tomu ked nechce. Keby bol nespokojny, ozve sa 😉

ivinkapink
24. nov 2024

🙏🙏🙏 čo ja by som za to dala, môj má 2,5 a stále sa v noci budí na mlieko, kedy sa ja vyspím??? Podotýkam, že chodí ešte päť ročná, tej ani odstavenie v 2r nepomohlo...

autor
25. nov 2024

Ďakujem Vám. 🙏som pokojnejšia.

zuzana92521
27. nov 2024

Dobre ránko, nestresujte sa, tiež mám doma 8 mesačnú a verte mi,tiež tomu mlieku nejak nedáva zabrať. Ráno vypije cca 200 ml, potom ma normálne raňajky,potom má mliečko okolo 150 ml a potom už iba obed, olovrant a medzitým nechce už mliečko. A pred spánkom vypije necelých 150, niekedy sa pritrafí 230. Ale tak nenutim, keďže papa normálnu stravu, ktorá je plnohodnotná,tak neriešim objem mlieka. Prvé tri moje deti ak by mohli,tak len mliekom sa nadajaju. Toto moje najmenšie zlato od narodenia to mliečko nejak pije pomenej.

heln
27. nov 2024

ked ti spi v noci, tak ho nebud, ked pribera tak je to v poriadku, postupne mu pridavaj do stravy viac mliecnych vyrobkov.