Mlieko Hipp Bio Combiotik
Ahojte, máte niekto skúsenosti s um.mliečkom Hipp BIO Combiotik ? Vďaka
@lienkaciki maju tam aj hipp bio... nie combiotik, to sme tiez skusali a super... to je este lacnejsie, stoji 6.90, 600g skatula...
combiotik je skatula 500g...
neviem ako sa pohybuju ceny na sk, ale co som v tescu videla, tak sa to moc neoplati... vyzivky su tam tiez lacnejsie, tak isto jogurtiky od nestle...kasicky... malemu kupujem len tam...
Tak tu stojí bio combiotik3 v tescu 15,45e v dm drogérie 12,49e v kauflande ho mali za 8 e ale je všade vypredané, ja som kupovala 800g, musím si zistiť kto bude ochotný mi kúpiť? 🙂
@merynka3 to je super cena to by som brala
@lienkaciki sice je to 500g ale tusim vychadza o nieco lacnejsie...treba si to vyratat, ci sa oplati...
Zienky v tescu majú akciu na mlieko hipp za super cenu len bohu žžiaľ nie v každom, náhodou nemáte možnosť zistiť po blízku vás aká je cena?ďakujem
Ahojte, my používame Hipp od začiatku a som sním veľmi spokojná. Teraz už pojdeme na Hipp 3 a nemenila by som. Ale samozrejme ako tu bolo spomínané, každé dieťatko si vyžaduje niečo iné...
Baby v DM budu mat od 19.5. zase 25% zlavu ked si uplatnite 35 bodov. Na hipp je to vynikajuce vyjde len 9,36 € 1 balenie. Ale da sa to uplatnit len od 2 vyssie.
Ja som s mliekami experimentovala po roku kedy som maleho prestala kojit. Nutrilon mu chutil ale mne strasne smrdel, normalne ma napinalo z toho. Z hipp bio combiotic mal hnacku a najlepsie mu sadol obycajny sunar vtedy.
kazdemu vyhovuje nieco ine, ale nam napriklad hipp vobec nie, same brusne problemy. hroza. takze sme presli na znacku Humana a trikrat klopem na drevo - ziadne problemy, super kvalita, aj chut., taka prirodzena a da sa kupit jednoducho cez internet, takze odporucam
Ahojte kupila som Hipp Bio Comb 3 a citala navod na pripravu ze do poharika? moj maly pije z flasky. Ako to zarabate do akej teplej vody prosim ? citala som, ze sa zle rozpusta
Ahojte. My sme presli z beby, ktora maleho uplne zabetonovala na hipp a klobuk dole. Mal len jeden raz hnacku hned na zaciatku, ale telicko si nanho hned zvyklo a odvtedy sme mali miernejsie koliky. Zle sa rozpusta iba v chladnejsej vode, ale ked sa zarobi do teplej vody, cca 40st a potom sa mliecko ochladi tak sa krasne da pretrepat. My sme museli prejst na ar hipp a toto sa zaraba tazsie, sem tam mi tam ozaj ostane nejaka ta hrudka. Ale ar-ko je celkovo nejake lepive.
lauritta96
my mame sedem mesiacov a skusame hrncek. Vraj v starsom veku ked dieta pije z flasky tak sa mu moze deformovat sanka (aj nemusi). Este stale sice pijeme z flasky, ale maly si krasne zvykol na vodicku z hrnceka 🙂
Dievčatá, keď ste prešli na hipp bio , predtým ste sa radili s detskou lekárkou? Alebo ste to urobili samé od seba?
Ahojte kocky, zostali mi dve krabice Hipp bio combiotik 3, 800g, poslem obe za 12 eur vratane postovneho, ak by ste mali zaujem, sporeba je do septembra 2015...
@lauritta96 😉
origos zabalene?
@lauritta96 prave si ho jedna mamicka zajednala, je mi luto ...
@majolenka123
my sme mali problem s mliekom od malicka. Mali sme bez laktozy bez Bkm. Dr radila postupne prejst na noemalne mliecko, trvalo to nejaku dobu . Nutrilon nam nevyhovovak tak sme skusili Hipp a to je uplne super. Ja som prechadzala vzdy tak ze som postupne pridavala odmerky noveho mlieka do toho starsieho. Ale to len koli tomu problemu, myslim ze mamicky prechadzaju normalne v plnej davke noveho mliecka bez konzultacie aj tak ti nic ine nepovie ako vyskusajte.
@majolenka123 ja som presla bez konzultacie s dr. hned na plnu davku.... dr. sa to nepacilo lebo vraj hipp nepozna a ze beba je aj tak naj a maly si na nu musi len zvyknut... zvykal si cca dva tyzdne, dva tyzdne zapekania a tvrdej stolice... a potom som spravila po svojom a spravila som dobre
Inak baby keby nejaka chcela mam na predaj hipp bio combiotik 1... krabica 600 gramov za 9 eur... pri platbe vopred posielam aj postou (potom k cene aj postovne) zostali mi 4 krabice. Spotreba je januar 2016
Tak kočky ja som teda prešla na Hippko, no zdá sa mi, že zatiaľ je to asi lepšie, je pokojnejší, mám pocit, že to bruško už tak nebolí a neplače nám toľko. Pijeme ho od stredy a ak by bol problém, tak by sa to ukázalo nie?
Mali ste aj nejaké problémy baby?
Moj mal v prvy den vodovu stolicu ale potom nic 🙂 vydrz tyzden. Ked sa dovtedy nic neprejavi tak ste v pohode.
Ahojte, tak dievčatá, ja som prešla na hippko, chvíľu bolo dobre, no v poslednej dobe nás akosi zapeká aj z neho....čo poradíte???
Zostali mi 3 neotvorene krabice Hipp 3 Junior Combiotik so spotrebou do 2.12.2015 za 20€/vsetky.
Tak ak by ste mali zaujem, tak mi napiste spravu 🙂.
Dievčatá, mám na predaj 3 nové neotvorené krabice Hipp 1 Bio Combiotik. Objednané z feeda, no bohužiaľ nám nesadlo...30 eur za všetky + poštovné grátis. Ak by ste mali záujem, ozvite sa.
Dievčatá, mám 3 neotvorené krabice Hipp1 Bio Combiotik, dám za 10 eur + poštovné, objednané z feeda, predsa ich nevyhodím...
tiež som teraz malej kupila hipp bio 1, my ho papame len velmi malo, dcerka je kojena ale obcas sa stane, ze jej musim dať, napr. ked nie som doma, da jej muž, alebo minule sa mi z mojho poriadne pogrckala skoro vsetko islo von a stale velmi plakala, tak som jej spravila umele a vypila... pili sme bebu, no ta moze byt otvorena len 2 tyzdne, hipp moze byt otvoreny o tyzden dlhsie a pre hipp som sa rozhodla na zaklade oko testov v nemecku, lebo beba a hipp skoncili s hodnoteninim najlepsie medzi testovanymi mliekami, nutilon bol tesne po tychto dvoch mliekach... tak ked raz prestanem kojit, tak snad malej bude pasovať hipp mliecko 😉
Ahojte, neviete mi prosim povedat kolko stoji HIPP 2 v DM.ke? Dakujem
@karpatanka ahoj. Tusim okolo 13eur, ale presne neviem. Ked mas moznost odporucam zbehnut do Rakuska do dm. Tam je mlieko lacnejsie, bezna cena 9e v akcii som nasla za 7.50e a kvalita neporovnatelna. Nase HIPP je ako zafarbena voda, rakuske mliecko je krasne huste. Vediet skor tak od zaciatku nakupujem tam.

@lienkaciki no ja kupujem momentalne 3ku, co je od 10 mesiacov, a skatula vyjde 7.40€.... co podla mna nie je par eur...