icon

Mlieko Hipp Bio Combiotik

mirka1611
4. jan 2013

Ahojte, máte niekto skúsenosti s um.mliečkom Hipp BIO Combiotik ? Vďaka

Strana
z4
lenka150190
2. okt 2015

@karpatanka ahoj aj na mall.sk ked je akcia krabica vyde 8,9 euro ked beries 4 krabice mlieka naraz, ja som brala odtial....

misenka1985
12. nov 2016

Ahojte. Mam 6 tyzdnove babo a mam problem s UM. pouzivala som Nutrilon no maly mal hnacku tak som presla na Nutrilon bezlaktozovy no z toho ho boli brusko a ma zastavene vetry. Rozmyslala som nad mlieckom HIPP. Myslite ze pomoze???? Dakujem za rady

eli321
12. nov 2016

musis len vyskusat, co babo to ine mlieko.

majolenka123
12. nov 2016

@misenka1985 ahoj neodporúčam ti bábätku meniť mlieko len tak z ničoho nič...a už vôbec nie 6 týždňovému drobčekovi...každé mliečko je určené na niečo iné, má svoje špecifiká, ktoré majú byť indikované lekárom...zmenou mlieka len tak mu môžeš viac ublížiť ako pomôcť....ak nemá žiadne zdravotné problémy, vráť sa k mliečku, ktoré je neutrálne a nie k špeciálnym....alebo vyhľadaj pomoc lekára...

katika2002
15. nov 2016

Ja som malemu menila z beby na hipp ked mal 6 ci 7 tyzdnov. Nebudem ho predsa tlacit niecim, co mu evidentne nerobi dobre len preto, ze by sa mlieko menit nemalo. Vsetky musia splnat urcite presne stanovene kriteria a podliehaju prisnej kontrole, vyzivovo su tiez takmer rovnake. Takze pokial znacku mliecka zmeni raz tak si myslim, ze je to o.k. Nam hipp (klasicke) sadlo a maly bol potom spokojny...

mana201
3. okt 2017

Dobry vecer prosim vas gdem mam poslat ziadost o vzorku hipp 1 mlieko

mana201
5. okt 2017

@radka2512 a nemate stranuku

waldosinka
8. dec 2018

Ahojte po tom hipp vám tiež bábätká smrdeli tak kyslo?

katarinkamajerska
31. máj 2020

Ahoj my sme od narodenia dokrmovali Nutrilonom Pronutria,neskôr sme prešli na Nutrilon Profutura, ale mali z neho veľmi grckal bol stále nervózny :( vyskúšali sme aj Bebu ale tá ho zapekala :( prešli sme na mliečko Hipp Bio Combiotik 🙂 a som veľmi spokojná 🥰🥰

Strana
z4