Po neocate nechce piť nič iné

28dena4
25. sep 2018

Maminky ahojte hľadala som v minulých príspevkoch ale nenašla som nič na náš problém. Synčekovi bolo od 5 mesiacov predpísané mliecko Neocate kvôli podozreniu na AKB a silnému refluxu. S papanim ho nemal žiadny problém. Avšak ideme v piatok na gastro a Dr nám kázala urobiť doma kvázi eliminacny test a nasadiť 3dni pred kontrolou klasické umele mliecko aby sme zistitli či alergia ešte pretrváva alebo bude stále robiť šarapatu. Lenže problém nastáva v tom, že mi odmieta úplne vypiť hocijaké iné UM. Sú podstatne chutnejšie a sladšie. Nie je vôbec zvyknutý na tu chuť a vo všeobecnosti myslím že mu sladké moc neberie. Prosím ako ste to riešili ak máte s tým skúsenosti ? Skúšali sme zatiaľ mlieko z Dm a nutrilon. Rozmýšľam dnes ešte ísť kúpiť Hippko lenže sa bojím že to dopadne ako vždy že cucne vypľuje a koniec. Prikrmy papame pekne len musí aspoň tri dni teraz trosku viac mliečka len čo keď žiadne nechce :( pripadne je nejaké mliecko ktoré je horkejsie? Ďakujem a krásny deň prajem

silvia610
25. sep 2018

Neviem kolko má malý ročkov ale musí to byť umelé mlieko?? Nemožte vyskúšať klasické kravské?prípadne ho zahustiť krupicou?

sasunka
25. sep 2018

@28dena4 My sme ten test absolvovali ked mala dcera cca rok a dali sme jej den pred tym nieco normalne mliecne do prikrmov, ziadne ine UM okrem Neocate tiez nikdy nepila.

dskjhfdlkdjhl
25. sep 2018

@28dena4 na Tvojom mieste by som sa poradila prave na tom gastre, aby si mu nedala nieco, kvoli comu nakoniec tie testy nebudu moc robit. Zavolaj tam cimskor, aby ste to do piatku stihli.

jana_eyre
25. sep 2018

@silvia610 dat dietatu cerstve kravske mlieko, co malo podozrenie na alergiu na kravsku bielkovinu, je celkom divny napad.. 😉 umele ma upravene bielkoviny, asi preto chceli najprv skusat to, na kravske dost opatrne, o to viac ked je tam podozrenie..

nikusiak9
25. sep 2018

Sunar je najsladsi, beba najhorkejsia

nikusiak9
25. sep 2018

A ono chvilku trva kym si dieta zvykne na novu chut

malinajahoda
25. sep 2018

@28dena4 ževraj je Sunar najsladsi, nám tak na pohotovosti povedali. A teraz máme Beba AR a ta je horkastá, nakoľko ma stiepenu bielkovinu.

ink
25. sep 2018

a rozmýšľala si nad tým, zmiešať to neocate s iným? napríklad 1 odmerka neocate a 1 iného, postupne 1 neocate, 2 iného.. Asi ide o tú mliečnu bielkovinu, a s tout takto do kontaktu príde tiež.