Prečo moje dieťa málo je a spí?
Ženy prosím pomôžte mi lebo už som na nervy ..
Malý ma 13mes je na nutrilone ale toho jedla za deň moc nezje sem tam keď mu niečo zachuti spapá trošku viac ale jedák to teda nie je ... všetci do mňa hustia z priatelovej rodiny ze mu mam dávať už kravské mlieko lebo jeho mama mala 3 deti a kde by došla keby všetky 3 boli tak dlho na umelom ... ja to chápem aj doba iná aj všetko ,ja len chcem pre nho to "najlepšie " a aspoň kým není taky jedák aby mal aspoň bruško plné z toho nutrilonu lebo to aj zasýti. Dnes som už počula aj to ,že mi neje koli tomu ze je na UM pritom za deň vypije cca 2x180ml v noci je to horšie od nejakého 9mes sa začal budiť na mlieko tak 2-3x do 9mes. Spával celú noc .
Aký máte názor vy prosím vás som už zúfalá
@prosimopomocc moja malá je tak isto, nezje toho extra veľa iba keď jej niečo zachutí, stále pijeme UM a to bude mať dva roky. Rob ako to cítiš ty. Ja som rodine vysvetlila, že to je moje dieťa a moje rozhodnutie (ohladom mlieka). Proste je to nepapkáč a všímam si, čo jej chutí a to väčšinou jej dávam dokola.
@lsz a ako ti chutí UM?
@prosimopomocc Kravske mlieko ma takmer nulovu vyzivovu hodnotu. Slovom, biela voda. Urcite by som ho 13 mes. nedavala. S tym nejedactvom... ak ti v noci vypije 3x180 a cez den 2x180. Tak je proste z noci naliaty mliekom a casto je to dovod nechutenstva.
13 mesačný už nemá príkrm, už má plnohodnornú stravu a mlieko je len doplnok, nemá sa ním nasýtiť.. Súhlasím s názorom, že je nejedák, pretože pije veľa mlieka.
@prosimopomocc kravské mlieko by som nedávala, ale zrušila pitie mlieka v noci, ideálne vyhodila fľašu a dávala mlieko do hrnčeka, lebo sa nalieva mliekom, preto papá málo. V 13 mesiacióch má už jesť takmer všetko, tuhú potravu. Ty mu dáš mlieko zo strachu, aby aspoä niečo mal v brušku a tým sa točíš v začarovanom kruhu.

@prosimopomocc moja malá je tak isto, nezje toho extra veľa iba keď jej niečo zachutí, stále pijeme UM a to bude mať dva roky. Rob ako to cítiš ty. Ja som rodine vysvetlila, že to je moje dieťa a moje rozhodnutie (ohladom mlieka). Proste je to nepapkáč a všímam si, čo jej chutí a to väčšinou jej dávam dokola.