Prečo nechce vôbec papať? Kvôli nejedeniu som prestala kojit..

superblondina86
21. máj 2019

Baby ja som už v koncoch...malú som pred 3 týždňami odstavila,lebo jedla iba v spánku a bolo to meganarocne,mám doma aj 2 ročnú,tak si viete predstaviť...dala som ju na UM, v domienke ,že sa to zlepší ... A ono sa to nelepší 😵😫 ja mám ruky a chrbát zničený...idem teraz vo štvrtok na očkovanie,tak už chcem aj dr. Poradit čo s nami?! 🙁 Dnes som s ňou nacvičovala 2 hodiny ,keď nie viac,aby sa najedla... potom nemám na nič cas,ani na staršiu...bola som u dr. sa poradiť keď som ešte kojila a nič nenašla...aj laktačná nepomohla...už fakt neviem...😭😭

tosomja
21. máj 2019

A kolko ma malicka?

nesvadbovo
AMBASÁDORKA
21. máj 2019

Mam doma dvojrocnu a trojmesacnu, takze rozumiem Tvojmu rozpolozeniu 🙂 Mladsia dcerka sa velmi zle prisavala a na prsniku nebola ochotna cucat. Proste vypila co sa jej doslova vylialo do pusinky a potom koniec, ziadne jedenie sa nekonalo. Do mesiaca sme vydrzali iba pri dojceni, potom som musela pridat aj umele. Aktualne fungujeme tak, ze jej mlieko odsavam a dokrmujem aj UM. Avsak casto som mala problem do nej mliecko dostat, hoci viem, ze bola hladna. Postupne som menila polohu pri papani (idealne je pre nu, ked ma hlavku vyvysenu a lezka naboku), pripadne predtym chvilku ponosit, nechat odgrgnut, prinajhorsom nosit na rukach a tak davat papat. Cez den je to uz fajn, velmi zriedka sa stane, ze nechce papat, jedine vecer pred spanim ju najskor par minut ponosim na rukach, kym jej nezacnu otazievat viecka, potom polozim do postielky, dam mliecko a kym ho vypije, uz spinka.. Skus toto, pripadne zmenit flasu za inu. Mliecko by som nemenila, ak jej inak nerobi zle, nech jej zbytocne brusko netrapis.. Myslim, ze u nas je ta pricina odmietania mliecka bolest bruska, ktora snad prejde zavedenim prikrmov, ale tak to je iba moj pocit, ci je to naozaj tak, to mi nikto nepotvrdi 🙂

superblondina86
autor
21. máj 2019

@tosomja dnes 5 mesiacov

ukulela
21. máj 2019

@superblondina86 jaj, len silne nervy. skusaj zmenit polohu. mozno aj nie na rukach, ale v sedacke ... ak sa v spanku chyti, mozno je cez den precitlivela a vyrusuju ju ine vnemy, vypnut telku, zatiahnut zavesy, snazit sa o ticho co najviac, mozno sa upokoji. pripadne iny cumel. (ja som kojila, ale maly v pripade potreby toleroval avent natur). mleiko nemen, daj jej aspon tyzden/10 dni, ci si zvykne a bude ho tolerovat.

superblondina86
autor
21. máj 2019

@nesvadbovo ďakujem

ukulela
21. máj 2019

@superblondina86 5 mesiacov - to uz o chvilku zacnete s prikrmami, mozno bude lepsie tolerovat lyzicku. ale klobik dolu, zena, ze si doteraz vydrzala.

luba41
21. máj 2019

a nepriberala, kým si kojila?

superblondina86
autor
21. máj 2019

@luba41 priberám,no bolo to náročné fyzicky a aj psychicky

superblondina86
autor
21. máj 2019

@ukulela skúšam rôzne polohy...už neviem,čo by som ešte skúsila, zničená som

luba41
21. máj 2019

@superblondina86 a flašu vezme do pusy? tak krm v polospánku ako doteraz, ked nechce za bdeleho stavu..

ukulela
21. máj 2019

@superblondina86 a probiotika davas? stolicu ma babo OK? uvidis, co poradi dok, mozno odporuci skor zacat s prikrmami. mozno skus po lyzicke, naozaj len oliznut a ak sa bude chytat, tak o tyzden-dva naskoc aj na prikrm. ako som pisala, mozno bude babatko viac prikrmove, ako mliekove. a nenakrmi ho nikto iny? ocko/starka - mozno babo uz citi aj z teba nervozitu ... ja som plne dojcila, ale v takychto pripadoch som zastanca hladania rieseni, skusala si mozno caj /vodu lyzickou? mozno aj mlieko by lyzickou slo lepsie ...
kazdopadne, ako som pisala, klobuk dolu, ze si tak dlho vydrzala aj dojcit.

superblondina86
autor
21. máj 2019

@ukulela no tie probiotiká som zatiaľ nedala,mňa to až dnes napadlo. . No nemyslím,že by to mohlo pomôcť, skúsim.. ďakujem

superblondina86
autor
21. máj 2019

@luba41 to sa ti povie,sa snažím inak by asi nejedla ..je to trápenie,aj pre ňu aj pre mňa....

luba41
21. máj 2019

@superblondina86 ona sa netrápi..takže klud, dávaj kedy ona chce..

nikusiak9
21. máj 2019

Nasa pije v spanku dodnes-12,5mesiaca. Ja som si mlieko odsavala ale vsetko vyse 6m pila vylucne v spanku. Zvysne bolo tak ze hodinu a pol jedno mlieko prip.na velakrat zlhrievvane.dodnes o 10 a v npci pije vacsinou v spanku.prikrmy mi dodnes vpbec nechce takze nenormalne hrozne volaco sa s nou trapit.

siska53
21. máj 2019

@superblondina86 tak mas nejedacku.. ja som.kvoli tomu dojcenie nevzdala, ona prosto je taky typ,aj ked teraz,ako ma.7r. sa to uz lepsi a je uz dost dni, kedy papava pekne..

Ale ako babo, no aj malo priberala,ale priberala, tak mi dr.povedala,ze UM.netreba. ono sa to u nej nezlepsilo ani prikrmami,ani ked uz pila UM (v 2r.).. prosto je typ, co ma.obdobia, kedy jedava malinko a obdobia, kedy papa dobre.. .. a aj v skolke si na protest, ze ju ram davam, vymyslela,ze nebude jest ani pit, az po 3m.uz nielen pila (zacala po mesiaci), ale postupne aj jedla..

Drzim.paste, ja som.tiez mala.k nej doma 2r.a ju vsetko rozptylovalo.... Ak by nepriberala,ci cela spavala, dajte jej spraviť KO - ci nema malo zeleza.

lucyluv
21. máj 2019

@superblondina86 kamarátka sa tiež takto natrapila, v 3m proste odmietalo dieťa jesť, ledva ho kojila v spánku, ale aspoň dačo. Fľašu tiež odmietal, trápili sa, tlačili do neho nasilu, snažili sa prejsť aspoň na prikrmy. Ale po dlhých mesiacoch sa rozpapal nakoniec a teraz spapa za dvoch, ale proste prišlo to samé. Držím Vám palce!