Ahojte kočky, chcem sa poradiť, či ste sa niektorá nestretli s takouto situáciou. Malý má 5 týždňov, zo začiatku som ho kojila, no po zápale prsníka mi začalo mliečko odchádzať, takže sme museli začať dokrmovať Sunarom Premium. Jedinú zmenu, čo sme postrehli, bolo kakanie raz za deň, príp. raz za 2 dni. Kojila som menej a menej nakoľko mlieko nie a nie sa rozbehnúť až nakoniec vôbec. Zvykol trochu grckať po Sunare, niekedy viac, niekedy menej, tak sme chceli skúsiť Nutrilon AR, ten dávame cca 4-5 dní. Absolútne odvtedy negrckal. Odvčera som sa snažila rozbehnúť moje mlieko, takže nonstop prikladanie, tekutiny, vypil celkom pekné množstvo na to, že dlho na prsníku nebol. Malý sa zrazu vyhádzal po tvári, mal to aj predtým, ale mali sme pocit, že to boli len potničky. Teraz to vyzeralo ako biela bodka v strede a červený fľak okolo. Večer ho zapieklo a bolestivo vytlačil bobky obalené krvavým hlienom, o pár hodín mal stolicu normálnu a dnes prekvapivo kakal ešte asi 3x, čo nezvykol a normálne, teraz ho zapieklo zas. Stretli ste sa niektorá s niečim takýmto? Doktorke sme sa nedovolali 😒 ďakujem za každú odpoveď ❤️
Nejedla si cokoladu? ☺️ A co sa tyka dojcenia, skus zvysit produkciu tvojho mliecka, prip. kontaktuj laktacnu poradkynu. Drzim palce.
Mne lekarka a v nemocnici vraveli ze ak chcem.menit mlieko ta az po 14dnoch ze treba pockat ak nic tak po 2tyzdnoch menit
@19radka96 skús piť čaje na podporu tvoby mlieka, alebo kávu Caro alebo Meltu. Sestre napríklad dosť pomohol Pestrec mariánsky (čaj), ešte pomáha aj Medovka
@19radka96 moju malú nenormálne zepekal Nutrilon AR. Nikdy viac také mlieko.
@19radka96 áno preto mi doktorka vravela aby som nikdy takto nestriedala mlieka. Treba vydržať pri jednom dieťa si zvykne, pokiaľ samozrejme nieje zapečené v kuse. Možno tým že si ho dlhšie nekojila tak si niečo také zjedla čo sa dostalo do mlieka a mali sa vyhadzal. Skús ostať už len pri tvojom a jednej značke um lebo mu to zbytočne zaťažuje žalúdok.